Сьогодні приємно та неочікувано побачила формулянку @jalla. Хотіла б з Вами поговорити, але бігла на обід додому з роботи...)
Якраз зайшла написати.. І мені приємно. Бачу на мому рідному районі пів форуму живе, бо як тільки приїжджаю до мами, відразу когось з наших зустрічаю. Люблю такі зустрічі. і дякую що першою зачепила, бо я десь "плаваю" ніц не виджу...)))
scorpionsha їхала у 38 маршрутці, а ми чекали на інший автобус на зупинці біля Аквапарка. Поки маршрутка стояла, ми з 3 рази подивились одна на одну і нарешті зрозуміли, що ми - бачились Таню, гарно виглядаєте!
По дорозі з роботи зустріла Жанну ага, ми обоє якісь приторможені. Круто зідзвонилися! і з нею Зорянку. Дуже приємно було... Ми троха ніби сусіди
Зустрілася з форумляночкою, котра мені мала передати ісласький мох (то малому від бронхіту). Стоїмо, говоримо, а я ж то тихо не вміюі знаєте хто прибіг на мій крик, чи то писк))) ага-ага, вона сама Люба Стеанівна, та що Дівчиною Весною на форумі зветься. Чудасія та й годі. Як в селі. Доречі, дівчина під ніком Зоряна, бачились вперше, красуня ще та, виглядає на старшокласницю. Дивно, що вже діток таких має. Приємно було познайомитися. То, Любцю, нам пороблено, ми і так зустрілися.)))) Так шо ну їх ті телефони, де ти, там і я, чи то навпаки.)))
Жанно, я аж почервоніладякую )))) Було дуже приємно познайомитись з @jalla і @Divchyna vesna, я Вас уявляла інакшими))))
Перестріла біля садочка красуню Lapatulya лапатуля вона і є, що скажеш правда, бачились кілька секунд, але отакий от приємний епізод
Бачила в п"ятницю в Ашані @La esposa. Точніше, я спочатку побачила Несторчика, а потім маму і тата. Стояли через 2 каси від мене. Ага, я не тільки встигла купу знимок зробити, але ще і пооглядатися навколо
Клас, нас посиденьок всюди багато)) и бачили, мабуть, які в нас на касі пригоди були? Бабулька набрала купу всього без грошей, і обіцяла, що син за півгодини гроші привезе)))) Довелося всім чекати, поки бабульку обнулять, люди в черзі дружно ржали, і з того всього касирка пробила нам чужі вафельки, які довелося з'їсти, а люди після нас лишилися без вафель)
я не знала, що там якісь пригоди. Рух якийсь підозрілий був, але я випаковувалася і подумала, що то малий забавляє чергу
A я сьогодні особисто познайомилась з мегачудовою форумляночкою @Kroshka Enot. Дякую тобі за приємне спілкування, сподіваюсь на продовження))
І тобі дякую! Я ще досі під враженням! Твій всеоб"ємлючий позитив надзвичайно надихає! Пи.Си. чекаю в карму обіцяні лінки
Шановна Люба Степанівна (каторая Дівчина Весна), чи могла я Вас бачити у п"ятницю, 20.02 у бізнес-центрі на Водогінній?
Чи могла я бачити у вівторок цьомцьомку з дитинкою у слінгу десь в 9.30 в районі пошти коло озера на Кульпарківській?
запросто могли скорше за все, вчора то справді були ми з Вірусею. --- дописи об"єднано, Feb 25, 2015 --- а я тебе - ні.... треба мені скидати швидкість, а то багато кого і багато чого вже не помічаю