Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. Відповідь: Бачились! (2)

Якби я менше спала, можливостей побачитись було би більше :girl_blush2:

А ви такі класні-класні!
    Я ваші велосипеди ще в суботу помітила (тоді я ще не знала, про наше сусідство). Кажу: "Диви, як гарно: татів велосипед, мамин, і кріселко для малятка" :girl_tender:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Бачились! (2)

Незабудко, дякую :girl_tender:
    Юкола, давно не бачились, дуже гарно з світлим волоссям, красуня!
    Оля-льоля, то не ти 5 хв тому ( 21.50) переходила дорогу навпроти Шекспіру за руку з чоловіком?

3. Halina

Halina Well-Known Member

Значить покупка то моя фантазія. Я ніби глянула що ви щось невелике тримали в руці і подумала що чоловік вас порадував новим телефоном чи щось таке...ех....

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Дівчата, признавайтесь, кого я сьогодні бачила близько 14 год. біля поліклініки на Виговського в джинсовій спідничці і біло-голубій майці? Знаю 100% що з ДП, але пригадати хто не можу.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нє, ну то вааще, мене і не впізнала??? Точно була не я, бо мого чоловіка взагалі важко побачити ходящим пішки, та ще й за ручку зі мною, та ще й в будний день:girl_impossible:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Бачила вчора в центрі в Космо Barbie, та навіть зачепити не встигла, бо бігла за Ромчиком, який вже громив магазин :).

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Бачила сьогодні Rona з її школяриком у вишиванці і морозивом:) такі обоє сурйозні і зосереджені!

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я нині побачилась вперше, випадково з Мучачею (ну геть випадково, якби не розговорились, то і не "впізнались" би), і нарешті познайомилась з нею "наживо"))) Таке враження, що 100 років знайомі, мій малий ледь не на голові ходив, щоб нас порозганяти))

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Бачила Одрі-засмагла красуня+позитивчик!!!

10. Fechka

Fechka Member

Бачилась сьогодні з Незабудкою. Така свіжа, назвала б її "літечком". Була одягнена в таку цікаву маєчку-футболочку з трускавками... Така ніжна. :girl_claping:
    А ще помада вам дуже личить.
    Не вдалось порозмовляти, бо...:girl_in_dreams: Та гадаю в нас все по переду!:girl_bye:

11. kati

kati Well-Known Member

А я бачила Олю-Вірджинію з малявкою..Оля -моделька, а малеча вже така доросла дівчинка!

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Те саме хотіла написати...:) Така приємна зустріч-знайомство. Лялякали б ще, якби Андрійко не був проти:)
    П.С. Чекаю на каву:)

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не думала що скоро тут писатиму))). Мала сьогодні дуже несподівану і приємну зустріч з Мар"яною Mrochkizm. Така файнюча заклопотана наречена. З таким бомбезним манікюром:d23:.
    Дааавно не бачились, а тут так приємно хоч і мало полялякали.):connie_pull-pigtail

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нє, ну як попалити мене, то вона є, а як написати що потім того ж дня бачила мене -мегасупер-позитивну-засмагло-всютаку-красіву - то вона мовчить...
    Усьо, абідєлась...

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора бачила Annette! Тааак змінилась;)

А ще в ель греко сиділа наша форумлянка, з двома дітками, блондинка. А ну признавайтесь хто це? Перша думка промайнула, що це Сюзі. Вгадала?

16. Януся

Януся Well-Known Member

Біля 90 школи близько 18:00 бачила красуню kati у компанії мамочок і діток :)

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вчора бачила на Староєврейській Рону з мужом, йшли за ручку :girl_flirt:

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні гуляла трохи в компанії Наталі -Черепашки і Нікусі. приємно було полялякати.

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зустріли біля Стрийського парку Мар'янку-DivineVanGate із доцею. Приємна зустріч! :)

20. kati

kati Well-Known Member

бачила Наполеону з сiмейством( тож ти була в лимонних сексi-шортиках?) в районi 7 години " у нас на районе".