Відповідь: Бачились! (2) Та це Ви вибачайте, я щось зовсім не подумала, шо мене біля мого дому може хто з ДП зачепити, тай пристала з питаннями тепер познайомились
Відповідь: Бачились! (2) Зачепила мене сьогодні Маруся Іванова. Я завжди заглядаю за посиденьками, і ніколи нікого не бачу, а тут мене впізнали, приємно
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні бачила Artemidy-Марічку, яка весело бігла коло Магнусу з колєжанкою! Я втішилась,привіталась...а мене не впізнали і побігли далі... Марічка,на другий раз підножку підставлю
Відповідь: Бачились! (2) Бачила вчора когось з посиденьківських мамусь з чоловіком і дитинкою в слінгу. Ви йшли по Замарстинівській і пересікались зі мною недалеко від повороту на Параскеву, тільки по іншій стороні дороги за стомат. поліклінікою. Хто ви, зізнавайтесь? дуже лице знайоме, але з своєю курячою пам"яттю геть забулась хто то. Я була з малим у сірому візку, ще до вас так нагло посміхалась, думала авось впізнають, бо те саме місце, воно в мене грибне. Останнім часом там купу форумлянок запасла, не знаю чьо так.))).
Відповідь: Бачились! (2) Теж у п'ятницю в р-ні Сахарова Коперніка бачила дівчину, і здалось що я її знаю, з посиденьок, спочатку подумала, що то Іспанка, але придивилась ніби ні, а може так. одним словом, я на неї витріщилась, вона на мене глянула, так і не знаю хто це був ))) Я щось зтормозила спитати звідки я її знаю....
Відповідь: Бачились! (2) ну то добре, що не питала і не зачіпала))) Щойно згадала, що це був четвер, бо йшла з Осіннього свята від малих!
Відповідь: Бачились! (2) Ти отак нагло посміхалася, а жінка подумала, що до її чоловіка заграєш, чи вупше коханка. А потім бідний мужик мав веселий вечір.)))
Відповідь: Бачились! (2) Тепер ніхто не признається , буде встидно зізнаватися , що мучила бідного хлопа допросами .
Відповідь: Бачились! (2) Ніколь випадково зустріла, а потім про допомогу в неї попросила, а вона взяла та й допомогла і то не словам, а ділом! дякую велетенське і щире, мені було дуже приємно, дякую
Відповідь: Бачились! (2) А випадкова зустріч приємна вдвойнє, тому теж дуже рада була тебе побачити Сподіваюсь ти знайшла Домчику те що шукала
Відповідь: Бачились! (2) Та-дам! Я нині знову тринділа з Жанною. ДП-шні дівки - найкльовіші. Надіюсь, що ти купила те, шо тре і співала не голосно
Відповідь: Бачились! (2) Неа, не купила і не намагалась... І співати не співала, бо все таки ішла додому "розумними" вуличками.))) та вони взагалі найкльовіші, найгарніші і най-най-най. Одним словом, хто хоче бути в тренді)) реєструйтеся на ДП і буде вам щастя. Дякую, Любця, за чудовий вечір, ше й близенько від хати. Муж питав чого я так скоро прийшла і ше й чого тебе з собою не взяла...
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні ходила на однин і той самий кіносеанс з Мартою-Музик))) Не наважилась підходити. Була з чоловіком))
Відповідь: Бачились! (2) Познайомилася з форумлянкою Лія, дуже приємна дівчина! І - дякую! ;-) ДП-шний блат існує!)))
Відповідь: Бачились! (2) А хто вгадає, кого я сьогодні бачила? Отвіти в карму. Потім ся признаю. Ну, нє - то нє. Язиком я нині молотила з Жанною. То моя лубофф.
Відповідь: Бачились! (2) Зайшла забирати візитки і мене впізнала форумчанка, Тетяна Трумбумбуля, якщо не помиляюсь. Ще раз переконалась, що завдяки ДП мене впізнають на вулиці)) Дуже приємно було познайомитись, Таня! І дякую за візитки