Відповідь: Бачились! (2) якшо не помиляюсь, то бачила Гермі в п"ятницю біля гот. Дністер десь біля 18 год.
Відповідь: Бачились! (2) Дуже здивувалася, коли мене сьогодні зачіпили з питанням - "ви з посиденьок?" Як виявилось ця молода спостережлива і привітна особа - Імель Завжди кортіло з вами познайомитись, а тут так несподівано
Відповідь: Бачились! (2) Таки нагло зачепила в неділю чоловіка Іри La esposa на весіллі на котрому, як виявилось, він працював. Казала моя кумася наречена, що і Іринка була ще й з малючком, але на жаль втікла власне перед нашим приходом, тому ми так розминулись, а були б полялякали. Ну, і на проХфесійне фото з нареченою може би накрутила, а так, ах... тре швидше з хати виходити.
Відповідь: Бачились! (2) А я здається їх бачила в той день на пр. Шевченка в повному професійному обмундируванні.
Відповідь: Бачились! (2) Везе мені. Бачила нині у Макдаку Іринку-olerusya з сімейстовом.)) Донечки вже такі величенькі і такі солоденькі. Трошки побазікали... Люблю такі несподівані зустрічі.
Ага, а він безсовісний тебе спочатку не впізнав добре, що зачепила і чого не порухали? то ми з кумом йшли, а чоловік ззаду наздоганяв з гамбургерами
Відповідь: Бачились! (2) Та бо Ви поспішали і то так миттєво було. Коли я Вас бачила, то чоловік вже наздогнав Вас і Ви вже ласували смачненьким і йшли всі разом. Наступного разу якщо ніхто не буде поспішати, то зачеплю, хоча я ще стидлива)))
Відповідь: Бачились! (2) Бачила сьогодні мимольотом в Стрийському парку Мамаша а потім ще на Матвійко натрапила ))) Найс))) Дуже рада була побалакати хоч трошки
Відповідь: Бачились! (2) а ми тепер будемо регулярно бачити Ярину- доцю Holly. Дмитрик тепер з нею в одній групі з айкідо. Вчора приємно було зустрітись. Струнке соромязливе дівченяточко. Так, дивишся, - і з мамусею теж перетнемось і полялякаємо
Відповідь: Бачились! (2) А знаєте, кого я сьогодні бачила? Жанну-Jalla!!! І не просто бачила, а ще й почесала язиком. І шелепнула крапелину пива То був просто файний вечір з файною кубітою Пішла, наспівуючи.
Відповідь: Бачились! (2) То саме можу сказати. Я після тої крапелини заснула дома за горнятком чаю. Співаю від вчорашнього вечора і по сей день. Прям як заново на світ народилася. Файне пиво і посиденьківські колЄжанки- то є велика сила.
Відповідь: Бачились! (2) Не впевнена, але здається бачила сьогодні біля церкви Андрія Марту Музик. Йшла повз нас з чоловіком якась замріяна панянка, а потім до мене дійшло, що якесь обличчя знайоме.
Відповідь: Бачились! (2) Маю сьогодні вельми позитивний день - була в мене в гостях Наталя (Krasynja) Так приємно було наживо побалакати Наше дітьо в тебе закохалося - питає, коли "тьотя з тортом буде?" Дуже сподіваюсь, та ні, більше вірю, що наша розмова матиме "результат" Дякую за гарний позитивчик і мега-смачний тортик
Відповідь: Бачились! (2) ааааа, зайшла сюди це саме написати, дуже рада була зустрічі, що затрималась у тебе на пару годин, малий такий класнючий, одним словом, мені сподобалось, мушу якось ще до вас вибратись, щоб з твоїм красенем побачитись ну і побалакати)))
Відповідь: Бачились! (2) Ахаха, а я нині з ранку нежданно-негаданно мала дуже файні посиденьківські гості. Ану вгадайте... ну, вгадайте... нє, не то) Не вгадаєте, бо то сама Маруся Іванова до мене приїжджала і то не сама, а з флєшкою домашнього вина, лимоном і сушами.))) Сніданок домогосподарки...:8 Файно потеренділи, але трохи мало. Треба буде повторити!
Відповідь: Бачились! (2) Meriroma, вибачайте, що пристала, я щось не пам"ятала, що ми вживу не знайомі