Бачились! (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Barbie, Jun 11, 2012.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Бачились! (2)

якшо не помиляюсь, то бачила Гермі в п"ятницю біля гот. Дністер десь біля 18 год.

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дуже здивувалася, коли мене сьогодні зачіпили з питанням - "ви з посиденьок?"
    Як виявилось ця молода спостережлива і привітна особа - Імель:)
    Завжди кортіло з вами познайомитись, а тут так несподівано ;)

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Таки нагло зачепила в неділю чоловіка Іри La esposa на весіллі на котрому, як виявилось, він працював.
    Казала моя кумася наречена, що і Іринка була ще й з малючком, але на жаль втікла власне перед нашим приходом, тому ми так розминулись, а були б полялякали.:girl_in_dreams: Ну, і на проХфесійне фото з нареченою може би накрутила, а так, ах... тре швидше з хати виходити.:girl_in_dreams:

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А я здається їх бачила в той день на пр. Шевченка в повному професійному обмундируванні.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Везе мені.:connie_pull-pigtail
    Бачила нині у Макдаку Іринку-olerusya з сімейстовом.)) Донечки вже такі величенькі і такі солоденькі.:girl_in_love:
    Трошки побазікали... Люблю такі несподівані зустрічі.:girl_wink:

6. La esposa

La esposa Moderator

Ага, а він безсовісний тебе спочатку не впізнав :girl_flag_of_truce: добре, що зачепила :)
    і чого не порухали? то ми з кумом йшли, а чоловік ззаду наздоганяв з гамбургерами :)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

я надіюся після того, як зачепила, вже хоч впізнав.;))))

8. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Та бо Ви поспішали і то так миттєво було. Коли я Вас бачила, то чоловік вже наздогнав Вас і Ви вже ласували смачненьким і йшли всі разом:girl_wink:. Наступного разу якщо ніхто не буде поспішати, то зачеплю, хоча я ще стидлива)))

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Бачила сьогодні мимольотом в Стрийському парку Мамаша а потім ще на Матвійко натрапила ))) Найс)))
    Дуже рада була побалакати хоч трошки :)

10. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дякую, теж рада була тебе бачити, почастіше б так:girl_cool:

11. olangel

olangel Well-Known Member

І мені приємно було зустрітись ;)

Отправлено с моего SM-N9000 через Tapatalk

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а ми тепер будемо регулярно бачити Ярину- доцю Holly. Дмитрик тепер з нею в одній групі з айкідо. Вчора приємно було зустрітись. Струнке соромязливе дівченяточко. Так, дивишся, - і з мамусею теж перетнемось і полялякаємо :)

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А знаєте, кого я сьогодні бачила? Жанну-Jalla!!!:girl_yes: І не просто бачила, а ще й почесала язиком. І шелепнула крапелину пива:girl_dance: То був просто файний вечір з файною кубітою

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

То саме можу сказати.:girl_dance:
    Я після тої крапелини заснула дома за горнятком чаю.:girl_impossible:
    Співаю від вчорашнього вечора і по сей день:girl_crazy:. Прям як заново на світ народилася. Файне пиво і посиденьківські колЄжанки- то є велика сила.:girl_cool:

15. Shamna

Shamna Мамуся

Не впевнена, але здається бачила сьогодні біля церкви Андрія Марту Музик. Йшла повз нас з чоловіком якась замріяна панянка, а потім до мене дійшло, що якесь обличчя знайоме.

16. SoloGalka

SoloGalka Moderator Staff Member

Маю сьогодні вельми позитивний день - була в мене в гостях Наталя (Krasynja)
    Так приємно було наживо побалакати :girl_in_love:
    Наше дітьо в тебе закохалося - питає, коли "тьотя з тортом буде?" :girl_crazy:
    Дуже сподіваюсь, та ні, більше вірю, що наша розмова матиме "результат"
    Дякую за гарний позитивчик і мега-смачний тортик :girl_curtsey:

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ааааа, зайшла сюди це саме написати, дуже рада була зустрічі, що затрималась у тебе на пару годин, малий такий класнючий, одним словом, мені сподобалось, мушу якось ще до вас вибратись, щоб з твоїм красенем побачитись ну і побалакати))):girl_in_love:

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Нині чекала сестру в Кінг-Кросі і бачила Наторелу з двома синоками.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ахаха, а я нині з ранку нежданно-негаданно мала дуже файні посиденьківські гості.
    Ану вгадайте... ну, вгадайте... нє, не то) Не вгадаєте, бо то сама Маруся Іванова до мене приїжджала і то не сама, а з флєшкою домашнього вина, лимоном і сушами.:drinks:)))
    Файно потеренділи, але трохи мало. Треба буде повторити!:girl_in_dreams:

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Meriroma, вибачайте, що пристала, я щось не пам"ятала, що ми вживу не знайомі:girl_blush2: