Відповідь: Бачились! (2) Я б з задоволенням, але рухались ми в різні сторони Нє, сонце, не співала. Просто була десь така
Відповідь: Бачились! (2) А ми сьогодні чудово провели час з Фісташкою, та маленьким Сашком. Так чудово погуляли і набалакались. Тре повторити!
Відповідь: Бачились! (2) А я нинька знов талапала з Трумбумбулькою. Зрозуміла, що мій язик без костей. Ги-ги!
Відповідь: Бачились! (2) бачила Катусік на Любінській вчора, але не зачіпала, бо ми були в різних караванах з візочків))) та й запізно побачила, бо задивилася на номерний знак "Арсен"
Відповідь: Бачились! (2) То ви були в костюшка? а в котрій годині? А я в тролейбусі їхала і балакала з Тіраміскою Так приємно було познайомитись і я так здивувалась коли до мене на ім'я звернулась
Відповідь: Бачились! (2) Взаємно нарешті я наважилась зачіпити Тішусь, що так гарно потринділи, шкода, що треба було виходити швидко А синулька ваш такий солооооодкий Ще сьогодні дуже приємно було познайомитись із Patty. Сонячна і дуже мила мамочка
Відповідь: Бачились! (2) Мала нинька файну компанію для походу на обід. Маруся Іванова каторая, гарненько шпацеруючи, склала мені ту кумпанію. То троха полялякали.
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні гуляла із чоловіком, тут чую, що хтось кличе якусь Олю . Муж обернувся першим і каже, що то мене . Виявилось, по тротуарі з протилежного боку дороги гуляла Оля-Savchenko із гарнюньою донечкою . Ото ніяк не виходило погуляти разом вже кілька днів, а випадковість допомогла зустрітись
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні їхала в маршрутці і бачила форумлянку invisible, яка гуляла з донечкою і про щось перемовлялася ще з якоюсь матуською. коли буваю в самих Винниках не бачу нікого
Відповідь: Бачились! (2) Було діло То ми ще з одною форумлянкою JuicyFruit поверталися з заняття з babyclub
Відповідь: Бачились! (2) Нині мене зачепила la esposa і ми чудово погуляли. Дякую! Несторові цьомцьомцьом, такий пусічка
Відповідь: Бачились! (2) А я, а я бачила багацько форумлянок. Одного гарного суботнього сонячного дня зустрілись ми всі по дуже поважній причині. Zaderyshka, Seshat, Oksamyt, Музик i Olka Sherolka дякую вам за мега позитивні посиденьки
Відповідь: Бачились! (2) вчора з вікна трамваю бачила сумно-замріяну Жанну з синочками на Замарстинівській. Жанно, все буде добре , а виглядаєш чудово
Відповідь: Бачились! (2) Олесю-Seshat, а звітний концент часом не в 1 корпусі був? Ми по-моєму розминулися на вході, як ти збігала по сходах Sent from my HTC Desire X using Tapatalk