Відповідь: Бачились! (2) А ми нині бачили Хомку з Олексійчиком. Точніше Яринка. Я саме розраховувалась, як Яринка почала кричати -"Мама твоя тьотя пішла, та що до нас з хлопчиком приходила"
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні бачилась з odree. Надзвичайно приємна, дуже позитивна людина і взагалі красуня. Дуже дякую за знижку і велике дякую за доставку!
Відповідь: Бачились! (2) А я вчора зустріла в магазині Zaderyshka -Роксолану , вже хочу на форумівку !
Відповідь: Бачились! (2) А я бачила Artemidку з манюсіком з самого ранесенька на пл Ринок як на роботу бігла.
Відповідь: Бачились! (2) А я таке паскудне Лесю не помітила спершу. Муж бурчав під боком, що я зайшла за серветками, а набираю як на місяць всього. Точно, чогось не було давно форумівки. Літньої...
Відповідь: Бачились! (2) А я тебе не бачила Чого не гукнула? А я вчора бачила Натореллу з Юрком на зупинці біля оперного (з маршрутки). Дві бабульки на сусідніх кріслах тикали пальцями в вікно одна до одної: "Дивисі, дивісі як воно бідне сидит. Замоталосі в покривало і сидит" А потім вони переключилися на мого Дмитра, типу як йому зле в Поньє
Відповідь: Бачились! (2) бозю, які добрі бабусі)))) наторелла мала вчора рейд - винники-центр-новий львів -центр мене можна було побачити в багатьох міста нашого чудового міста
Відповідь: Бачились! (2) А я нині бачила нашу форумлянку, але не знаю ні ніку, ні імені Гарна висока жіночка з візочком і з бабусею, близько другої години гуляли позаду Аквапарку, по нових алейках. Я була з чоловіком, вся в чорному (аж тепер, як писала, дійшло, що треба трохи розбавляти кольорами гардероб....) Хто ви? озовіться!
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні бачила нашу kati, правда вона за кермом була, в обід біля шувару десь впевнено їхала. kati, гарно виглядаєш , і з машинкою одна одній дуже пасуєте
Відповідь: Бачились! (2) бачила десь 30хв назад Alinak біля Стрийського базару, там де квіти, з двома дітками
Відповідь: Бачились! (2) В середу бачила LILY,біля Іскри.Довго не могла згадати,де ж я Вас бачила.Аж сьогодні згадала.
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні бачила чудове сімейство Богданки, вони такі позитивні і класні, ну а окуляри Софійки з мікі-маусом вообще без конкуренціїцьом вамМамуся гарно виглядає, а красуня-Мартуня солодко спала.
Відповідь: Бачились! (2) дякуємо, і ми бачили цьоцю Грильяжку, виглядає як все бездоганно, а ще бачили Аню Yoda з малечею, дівчинка таке саме шило як наша Софія