Відповідь: Бачились! (2) я прошу мене вибачити за той завтик, який останнім часом в мене постійно. Певно, петарда має вибухнути біля мене, щоб я когось побачила. Буду уважніше, обіцяю!
Відповідь: Бачились! (2) То ми просто були по різні сторони барикад, тобто паркану. І я вже не обзивалась)). А потім, вже як ви забрали Дмитрика, то ми були на майданчику так трохи далі. Але думаю тепер часто бачитимемось, бо ходимо з вами в один садок і я теж малу забираю до сну))
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні бачила Virginia. проходила біля школи №1 з візочком. І я так думаю що поряд йшла мама і несла на руках внучку А я в той час говорила по телефоні тому і не зачепила.
Відповідь: Бачились! (2) Бачила сьогодні Цьомцьомку з малим на Науковій. Цвіте і пахне, красуня що тут скажеш.
Відповідь: Бачились! (2) сьогодні десь в 17:30 бачила Квітку на синій Субару на Сахарова. думаю, що я не помилилась)
Відповідь: Бачились! (2) цілком можливо, я цілий день їздила по всьому місту і то по кілька разів, а половину з того часу я ще сварилась, ті корки і перекриті недолугими водіями перехрестя вводили мене в стан агресії
Відповідь: Бачились! (2) а я вчора бігла на форум і зустріла nattsol з сімейством. Орянка така солодка спала, я ледь стримувалася, щоб не потискати.
Відповідь: Бачились! (2) чи могла я вчора ввечері біля катедри бачити Katrine в колі чарівних жіночок вбраних у вишиванки?
Відповідь: Бачились! (2) А мені здається, що я вчора бачила Жанну-jalla, на вул. Жовківська, десь біля третьої години. Гуляла з синочками!
Відповідь: Бачились! (2) Тааак, то була я. Ми чогось так повернули в поворот і пішли-пішли, там машин менше і шуму, потім ледь не заблукали. Насправді ми там ніколи не гуляєм. А чого ви мене не зачепили? І де ви були? Я з вами розминалась, чи можливо то ви одна з тих мамочкок, що на дит. майданчику з дітками гуляли? Признавайтесь. Стільки запитань...))) Але так цікаво і я так тішусь, що нарешті мене хтось побачив.
Відповідь: Бачились! (2) Не зачепила Вас, бо була по іншу сторону дороги, на дитячому майданчику з синочком! якби йщла по тій самій стороні, то би точно призналась! А впізнала Вас по фото, що Ви тут на форумі виставляли! Дуже гарно виглядаєте!
Відповідь: Бачились! (2) Бачила машинку Сешатіка біля Ваму на Виговського, але саму її так і не знайшла , блукаючи по маркету )))
Відповідь: Бачились! (2) Мабуть я сьогодні бачила GONE BABY GONE, в синій курточці, на батальній, з таким гарним пузіком. Я повз вас машиною проїжджала, ви стояли за фурою, мабуть когось чекали.
Відповідь: Бачились! (2) Ого, та дякую за комплімАнт, але згадуючи, як я виглядаю, коли вилітаю з хати з двома дітлахами, трохи не сподівано таке прочитати... Ех, шкода що навіть в уяві не маю як ви виглядаєте. Просто звернула увагу, що там якийсь реально странний майданчик без жодної качельки, тому він нам і не приглянувся, а так, би точно познайомились...