Відповідь: Бачились! (2) А могла я сьогодні бачити сім'ю Карапузів в Бухті вікінгів? Впізнала Мартинка і бачила, що була ніби вся сім'я Але можу помилятись, бо сонце дуже світило мені у вочі)) Якшо шо, то я на конику каталась
Відповідь: Бачились! (2) А я бачила Кольорову у Веселці. Така гарнюня фігурова модняшка - спідничка просто супер, де взяла? дуже пасує! І як завжди усміхнена!
Відповідь: Бачились! (2) Могла , ми сьогодні там рибалили. Шкода, що тебе не бачила, але я пам"ятаю, що ти дуже файна .
Відповідь: Бачились! (2) Ой, Оля, рада була побачити - Ти така молоденька мама, як сестричка біля донечки Потім виглядала-виглядала, а Ти кудись пропала. Дякую за "комплімани" (спідниця з НМ)
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні ввечері на концерті присвяченому ДН ринку Південний бачила Мавпусика, яка дивилась на мене в упор, бо стояла зовсім поруч, але не впізнала ) Я спочатку хотіла заговорити до неї, але потім передумала ) а раптом не вона?
Відповідь: Бачились! (2) І я була на цьому концерті , але на жаль нікого не бачила (((. Стояла на балконі Сінкофф
Відповідь: Бачились! (2) Нарешті і я натрапила на когось із "Посиденьок" Ввечері стояла на зупинці біля університету Франка, і побачила двох форумлянок з дітками. Мама голосистого хлопчика, який любить гратися в "доганялки" - то, здається, olangel. А от друга форумляночка з малюком у темно-червоному слінгу, яка потім ще сиділа поряд зі мною у тролейбусі - то часом не natorella? На зупинці згадувала-згадувала нік, але так і не згадала, а питатися було якось незручно... Вибачте, якщо помилилася
Відповідь: Бачились! (2) Щодо Олі і її голосистого Марка Ви не помилились А в тролейбусі їхала я доречі, думала вже не зможу ні на що сісти і доведеться пішки йти Кхм... їхали поруч, знали що з ДП і мовчали?
Відповідь: Бачились! (2) Бачила сьогодні Христусю на Стрийській на зупинці. Христя, тобі дуже пасує вагітність! І ще здається бачила Maksli з сім"єю біля кінцевої трамваю трійки в центрі
Відповідь: Бачились! (2) Та кажу ж, обличчя знайоме по форумським фото, а нік ну ніяк не могла згадати. А отак просто знайомитися чомусь мені не вистачило наглості. Зате тепер знатиму, що то були Ви
Відповідь: Бачились! (2) Угу мені б ше знати з якого боку були Ви то б може і я Вас наступного разу впізнала б (хоч, якщо чесно, не розглядала дуже пасажирів)
Відповідь: Бачились! (2) Бачила вчора чарівну форумляночку з коричневим слінгом в Стрийському парку,а нік ніяк не могла згадати бо так би підійшла і зачепила!
Відповідь: Бачились! (2) Дякую . То ми напевно вигуляні на автобус чекали. Ну чому я нікого не помічаю)).
Відповідь: Бачились! (2) Оооо, то був капец тільки сіли в маршрутку і відключився було в нього бааагато емоцій. Наступний раз підходьте, не стидайтесь!
Відповідь: Бачились! (2) Нууу... я явно не той трохи нетверезий дядько, який зайшов коло церкви Юра, сів справа від Вас, а потім вийшов на наступній зупинці Я сиділа біля вікна, і ще пропонувала Вам потримати сумку.
Відповідь: Бачились! (2) оу, то аж тааак поруч. наступного разу не мовчіть ну і офф: то ми майже сусіди
Відповідь: Бачились! (2) Мала сьогодні можливість спостерігати за тендітною форумляночкою Meriroma, яка по вул.Левицького гуляла з візочком, а я в цей час стояла у корку) біп-біп Вам) ги. я як той підпільний Кіндрат, багатьох впізнаю по фото з ДП)))