Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Бачились! (2)

ага, то були ми:)

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

бачила на ашані близько 19-20 3 форумлянок, а нік не згадаю.
    -одна брюнетка худенька вагітна з дитиною та чоловіком
    -одна блондинка, стрижка каре з хвостиками на перід, стояла в черзі де піцца салати
    -і ще одна брюнетка-шатенка
    признавайтесь хто це був бо довго по фото шукати(

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

здається тою блондинкою була Рона, хоча могла помилитись

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми були але я хіба в категорію "брюнетка-шатенка"))))

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Так-так, крикнула Наталю, поговорили, і вона з охороною пішла далі)))Потім я полялялкала з Алго, правда по телефоні і сьоні ранком пила каву у Зорянівоньки..

5. Seppy

Seppy Active Member

Щойно, якщо не помилилась,
    по словацькому тв бачила Vittoria. На скрипочці виконувала гімн Польщі перед боксерським поєдинком.

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І я сьогодні здається бачила ckorpionsha з синочком в Кум-Кумі близько восьмої вечора.:girl_claping:
    Ходила я ходила, обирала морозиво, і думала купляти чи ні мені лаваш, тут бачу знайоме обличчя, а звідки знайоме - згадати не можу. Аж на касі зрозуміла, що то ж "посиденькі") А Ви в той час щось у касира виясняли, то вже не махала вам)

ой, не треба так критично, дуже гарно виглядаєте!:girl_yes2:

7. ckorpionsha

була, ми там щодень практично..кричіть будь-де. Я не критично, я реально)))

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Бачила сьогодні близько 18:00 біля готелю Жорж zaderyshka з чоловіком. Ви на фотках гарненька, а в житті ще краща.
    Через декілька хвилин там же бачила nattsol з чоловіком та донечкою. Дуже гарне і гармонійне сімейство.
    А близько 19:30 на пр.Шевченка бачила Olka Sherolka з чоловіком і солоденьким пупсиком у рюкзаку - файнющі.

9. Soleil

Soleil New Member

А я сьогодні бачила bleste в Парку Культури з дітками і чоловіком, а ще GONE BABY GONE з чоловіком в Челентано на Площі Ринок, з таким класним животиком:girl_tender:

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А ми вчора в церкві Покрови бачили слінго-маму, можливо посиденьку)) Слінг зелений в полоску, мамочка- шатенка)

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І я вчора бачила в Покрови слінго-маму і теж зразу подумала про посиденьки:)

Останнє редагування: 8 Липень 2013
  12. uliana

uliana Well-Known Member

А ми сьогодні знову наткнулись на Corena з дитям) я завжди по дитині впізнаю) у вас дуже гарна колясочка!!! ми перебігали вам дорогу збоку озера,ви ще йшли з одною мамочкою.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дякуємо :)

було таке. йшли на базар :) . я нині трохи заклопотана :ed4d70def841dc74b57, мало що навколо себе помічаю.

14. nattsol

nattsol Well-Known Member

я вже почуваюсь підсліпуватою все мене хтось бачить, а я нікого

15. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

та-та то були Ви. я з мужом на вулиці стояла, ще круасан жувала з йогуртом. На другий раз обов'язково признаюсь

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я як йду, то йду як танк, ніц не бачу. Ні круасана, ні вас на жаль тоже не помітила:girl_blush2:

І то часом не з посиденьок мене хтось сьогодні упізнав на Замарстинівській? Худенька дівчинка на протилежній стороні дороги зупинилась і так довго до нас з малим приглядалась. Я щось хотіла спитати, але не знала що.))) Може то хтось з наших? Признавайтесь.:connie_pull-pigtail

17. ckorpionsha

Вчора зустрілась в КК з Лейлою (Оля)...йде якась дівчинка і каже привіт..думаю, де я її бачила, а то вона во всей своей красе!!!!Така фігурова! І сьогодні познайомилась з Муська, така мила і гарний колір волосся!!!

18. Leila

Leila Well-Known Member

Таня, дуже дякую за компліменти. Ти теж чудово виглядаєш! я теж рада що зустрілася з тобою.

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні в центрі випадково зустріла Юлю-Юську, а також бачилась із Рибкою і її чарівним синочком, та з Олею-Котею та її дуже комунікабельним синочком! Дуже приємно було вас усіх бачити, дівчатка:girl_tender:!

20. Музик

Музик Мартуська

а я ж забула сказати - мала здибанку з мегамегамегапозитивною Задерушкою. Люблю тебе, сонце :)