Відповідь: Бачились! (2) А я вчора, на дит.святі в парку Б.Хмельницького бачила одразу двох форумлянок: Monopoliya i bioland7 Все-таки, на ДП - найгарніші дівчата-красуні! Було приємно побачитись і побалакати!
Відповідь: Бачились! (2) А менесь не бачила. Ми тож там тусувались.)) І я бачила і навіть поспілкувались трошки. Так приємно було. Доречі, а чи часом не Hermi я бачила на зупинці біля податкової теж вчора. Їхала в маршрутці і так краєм ока побачила знайоме личко. То ви були? Признавайтесь.)) Бо знаю вас тільки з фото.
Відповідь: Бачились! (2) bioland7, jalla, La esposa, Anagramka, Agrafka, India - ми всі були в один час в одному місці - красота)) Мож сказати, що форумівка відбулась Взаємно рада була всіх бачити і познайомитись!
Відповідь: Бачились! (2) нєа... зараз буду фоки роздивлятись ми вчора знімали цілий день для організаторів (АТ "Галичфарм"), фотки потім викладу в загальний доступ, і відео, коли чоловік змонтує, може десь себе знайдете... ми ж бо то правда -
Відповідь: Бачились! (2) Я вчора, здається, Іспаночку бачила на першому поверсі в КК. Кажу мужу - ооо, Іспанка, біжить, Іспанка! Він, звичайно, не зрозумів. Але наша Іспанка так швидко кудись зникла, що я навіть не помітила куди. Отак)
Відповідь: Бачились! (2) а я тепер так згадую,що то, напевне, Натореллу часто бачила в парку Костюшка (???) (ми до минулого літа ще проживали біла церкви Анни, а от "Посиденьок" в моєму житті тоді не було ще... а цієї неділі бачилась з Наполеоною! -гарно виглядаєте!
Відповідь: Бачились! (2) Не судьба..То певно мій двійник був Мене нозі до КК не доносять))) Але як десь побачите- то обов"язково кричіть і голосніше
Відповідь: Бачились! (2) А я щойно бачила kvVItKA в Антошці Красуня, як завжди! Вся в приготуванні до завтрашнього свята Дякую, що зачепила, бо я кругом себе ніц не бачу. Поки мені перед носом не помахати 150 раз, літаю десь.... Пи.Си. Гарно відсвяткувати
Відповідь: Бачились! (2) Fistawka, дякую дуже та я кілька хв за вами йшла, а потім і справді перед носом махала така замріяна, чарівна майбутня мамуся, животик дуже акуратний ви з чоловіком на фото завжди такі гарні, а в житті ще гарніші, розкішна пара! а я така забігана була, ага, цілий день в бігах, ви б бачили як я в авто з тими кульками повітряними запакувалась, ледь доїхала
Відповідь: Бачились! (2) Дякую Аааа! Якщо вони були ще й з гелієм, то я тобі співчуваю Ми раз з дівками так пакували в багажник кульки з гелієм, то втрьох нам знадобилось хвилин 10 на пакування Весело було)))
Відповідь: Бачились! (2) вчора ввечері на хвильку перетнулись з Олею-Holly біля Аквапарку. Маркіянчик - пампушок солодесенький шкода, що моЇ не дали побалакати довше, наступного разу постараємось виправитись приємно було вас бачити!
Відповідь: Бачились! (2) взаємно Може на айкідо частіше будем бачитись А ще вчора трішки гуляли з Надею-НОРІК.
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні випадково у 16 маршрутці зустрілись з Уляночкою. Не бачились років 3, а ця красуня лише гарнішає Уляночко, направду гарно виглядаєш, рада була побачитись, шкода, що мало полялякали.
Відповідь: Бачились! (2) так так, при чому спершу була помічена сестричка каті, а вона вже нас і зустріла ))))
Відповідь: Бачились! (2) років 4,певнодяки..от вибралась нині на Сихів і купу людей побачила,окрім дівчат, що прийшли на "роздачу", а також їх чоловіків, побачилась з Янусею і Alonka... а вчора Ніфертіті зустріла з мальотою...і ще 2 дівчат з форуму,але ніки стерлися з моєї "оперативної" пам"яті..у Єврошопі на В.В.
Відповідь: Бачились! (2) нині в костюшка зустрілись з лідою-markkomp так і до вечора з перевою на обідній сон гуляли