Відповідь: Бачились! (2) знаєте ту приказку "вийшла на пару хвилин в магазин без макіяжу і в рваних джинсах. і вгадайте кого я зустріла? всіх!"))). то вчора про мене .
Відповідь: Бачились! (2) гиги..то я нині випадково в КК вибрался,а голова немита,думала,що в шапці походжу..ага-така спека...і таки мене "у всій красі" хтось (зізнавайтесь хто) в зарі зачіпив зі словами "а я вас впізнала...."
Відповідь: Бачились! (2) найобразливіше, що в мене вчора була мита голова, але була така зюзя, що шапку насадила на сам ніс
Відповідь: Бачились! (2) Признавайтесь хто вчора десь біля 18-30 їхав в 3 маршрутці з КК, щось дуже мані здається що їхала посиденька, така вже дуже красива дівчинка і обличчя мені знайоме тільки не можу пригадати ніку
Відповідь: Бачились! (2) Я вчора "впізнала" Танюню з сином біля Нового ЦУМу і Руду Лисицю (напевно до батьків бігла). Христина мене не впізнала, Танюня не бачила
Відповідь: Бачились! (2) а я сьогодні бачила Іmeriannу дуже дякую за платтячко, дуже гарна матуся і дуже приємна.Потім зразу зустрілася з Walli, така гарна та мила дівчина рада була допомогти Вам, а потім їхала в одній маршрутці з Bobas, також дуже приємна та красива наша форумлянка. Як мені приємно знайомитися з форумлянками. аж розпирає мене від радості
Відповідь: Бачились! (2) А Зоряназірка сьогодні під дощем пробігала по Мельника з трьома синочками (двоє пішки, один - в возику). Старші дітки вже такі серйозні, мамочка - модель. Шкода, що найменшого у возику не побачила.
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні на пл. Ринок, десь біля 16:00, бачила одну з форумлянок. Але от ніка не пригадаю. Ви були в голубій слінгокурточці з своєю малечою. Признавайтесь хто то?
Відповідь: Бачились! (2) сьогодні в Планеті кіно бачила Уму, не здивувалась, що саме на цьому сеансі, режисером фільму є Тарантіно
Відповідь: Бачились! (2) Бачила сьогодні Dzintars біля афіші Планета кіно. Нам з чоловіком щось нічого з кінофільмів не улибнулося і ми відійшли. А Dzintars смакувала солодку вату і посміхалася до чоловіка. Сподіваюся, Ви вибрали щось цікаве.
Відповідь: Бачились! (2) А чо не зачепили? )) О, я так люблю солодку вату ))). Тому нині були в Ашані . Кіно вибрали, бо хотіли нині щось подивитись, але фільм нас розчарував.
Відповідь: Бачились! (2) Та мої погнали їсти в Крейзі, а мені вже й не зручно стало, бо чоловік почав Вас ватою годувати і чо вже мені було встрівати? Ми вже на деякі сеанси теж запізнились...
Відповідь: Бачились! (2) Ні, все виглядало дуже мило, просто я зі своїм "привіт" була лишня. Шкода, що фільм вам не сподобався