Бачились! (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Barbie, Jun 11, 2012.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Бачились! (2)

знаєте ту приказку "вийшла на пару хвилин в магазин без макіяжу і в рваних джинсах. і вгадайте кого я зустріла? всіх!"))). то вчора про мене :).

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

гиги..то я нині випадково в КК вибрался,а голова немита,думала,що в шапці походжу..ага-така спека...і таки мене "у всій красі" хтось (зізнавайтесь хто) в зарі зачіпив зі словами "а я вас впізнала...."

3. Corena

найобразливіше, що в мене вчора була мита голова, але була така зюзя, що шапку насадила на сам ніс :girl_haha:

4. Soleil

Soleil New Member

А я сьогодні в Зарі бачила Уляночку, то я з Вами привіталася.

5. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Признавайтесь хто вчора десь біля 18-30 їхав в 3 маршрутці з КК, щось дуже мані здається що їхала посиденька, така вже дуже красива дівчинка і обличчя мені знайоме тільки не можу пригадати ніку:girl_blush2:

6. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Я вчора "впізнала" Танюню з сином біля Нового ЦУМу і Руду Лисицю (напевно до батьків бігла). Христина мене не впізнала, Танюня не бачила

7. Heureuse

Heureuse вірю...

от не прибідняйтесь, гарно ви виглядали :girl_wink:

8. Corena

сьогодні біля 12 год спостерігала зі свого вікна Натореллу з Юрчиком :girl_bye:

9. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

а я сьогодні бачила Іmeriannу, дуже гарна матуся і дуже приємна.Потім зразу зустрілася з Walli, така гарна та мила дівчина , а потім їхала в одній маршрутці з Bobas, також дуже приємна та красива наша форумлянка. Як мені приємно знайомитися з форумлянками.

10. natorella

natorella Well-Known Member

где????? на панча?

11. Corena

йес, там :)

12. mysha

mysha New Member

А Зоряназірка сьогодні під дощем пробігала по Мельника з трьома синочками (двоє пішки, один - в возику). Старші дітки вже такі серйозні, мамочка - модель. Шкода, що найменшого у возику не побачила.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ех, шкода що мало побалакали! Твої малі вже такі козаки! А волося ..Мрія

14. Maksli

Maksli Well-Known Member

Сьогодні на пл. Ринок, десь біля 16:00, бачила одну з форумлянок. Але от ніка не пригадаю:girl_blush2:. Ви були в голубій слінгокурточці з своєю малечою. Признавайтесь хто то?

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сьогодні в Планеті кіно бачила Уму, не здивувалась, що саме на цьому сеансі, режисером фільму є Тарантіно :)

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Бачила сьогодні Dzintars біля афіші Планета кіно. Нам з чоловіком щось нічого з кінофільмів не улибнулося і ми відійшли. А Dzintars смакувала солодку вату і посміхалася до чоловіка. Сподіваюся, Ви вибрали щось цікаве.

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

А чо не зачепили? ))
    О, я так люблю солодку вату ))). Тому нині були в Ашані :). Кіно вибрали, бо хотіли нині щось подивитись, але фільм нас розчарував.

• Подобається Подобається x 1
  18. Arapeta

Та мої погнали їсти в Крейзі, а мені вже й не зручно стало, бо чоловік почав Вас ватою годувати і чо вже мені було встрівати? Ми вже на деякі сеанси теж запізнились...

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  20. Arapeta