Відповідь: Бачились! (2) Nastylove, здається це ви були сьогодні на НП (на Кульпарківській)? Лице знайоме, а не знаю хто Тільки зараз фотки погортала, і думаю, що це ви давали мені пораду, про отримування без черги
Відповідь: Бачились! (2) ой а я така роззява, бачились у вівторок у Параскеві з Зорянівонькою, але ж то моделька, така гарна мамуся
Відповідь: Бачились! (2) йду така з НП по данилишина, гля - хайді туснячить ввідмаякувала їй - побалакали)))
Відповідь: Бачились! (2) угум-с, якби кума мене не смикнула, так би я і пішла. Каже "То не тобі та пані зі слінгом махає?" Рада була бачити.
Відповідь: Бачились! (2) Ага) Я. Я теж йшла і думала, звідки я Вас знаю. Ще й на малій Вашій комбез здається мені з Картерсу. Думаю хтось такий молодець теж інтернет-шоппінг полюбляє. Так я собі думала-думала ...і надумала, що можливо бачила Вас на дит. майданчику. Але ж ні...рідні "Посиденьки". Отримали таки посилку без черги?)
Відповідь: Бачились! (2) О, значить я не помилилсь (маю дуууже погану пам'ять на лиця) Ага, він самий І чергу, все ж, довелось відстояти
Відповідь: Бачились! (2) А я вчора бачила Marcipanky, хоч ми і працюєм фактично двері-в-двері, ален бачимось дуууже рідко. Файна така, ділова, представницька.
Відповідь: Бачились! (2) так-так і я бачила вчора не менш zaderyshka! на пару бігла, а я по нашій конференції моталась. отак і бачимось між парами, між поверхами, все в бігах, в бігах .
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні мала можливість познайомитися з Kira Nessin коли їй заносила речі на гараж-сейл і так приємно з нею поспілкувалася ,а в кінці мала ще можливість познайомитися з Starka , яка дуже чарівна і худесенька, а виявляється вже на 10 тижні вагітності )))
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні зустрічалась з кількома нашими красунями-форумляночками-сихівчанками Рада була всіх бачити. По дорозі додому забрели на дитячу площадку біля дому Каті (десь пів першої), а там якраз гуляли її мужчінки (татко вигулював синочків). Такі моднячі
Відповідь: Бачились! (2) Сьогодні бачила Meriroma на Франка(біля касабланки) Така гарна мамуся, йшла і сяяла від щастя. Дуже гарно виглядаєте
Відповідь: Бачились! (2) Fistawka, цей допис для тебе історія про те, як я пройшла біля тебе на пустій вулиці верталися ми вчора з коханим з стоянки (десь в 9 вечора по Пісковій), дивлюсь стоїть якась машина і з багажника дуже знайомий хлопець щось витягує. коли ми вже наблизились до машини впритул, впізнала твого чоловіка, кажу коханому: "ооо, це Фісташки чоловік", і ми собі йдем дальше. вже пройшли десь 100 метрів, чоловік ще раз повертає голову і каже: "о, а то певно сама Фісташка вийшла з машини". поки він це говорив, ми пройшли ще далі, я обернулась, здалеку побачила якусь красуню-блондинку, але вже якось не випадало кричати
Відповідь: Бачились! (2) чомусь так посміхнуло . Пригадую, як влітку бачила КвВітку в центрі, то також чоловіку казала: "О! Це, здається, Квітка". А муж давай озиратися на клумби з петуніями.
Відповідь: Бачились! (2) Йой, треба було кричати))) Ми там доречі частенько буваємо, мої батьки там живуть. Ви там теж десь недалеко? Дякую за компліман, красуне, мені приємно
Відповідь: Бачились! (2) Здається бачила у неділю в Ашані Tanju біля машинок??? То Ви були? А сьогодні часом по Яворницького Гуцулянка то не Ви гуляли?
Відповідь: Бачились! (2) ой, дякую! завжди приємно читати, що тебе хтось бачив, а щей компліменти - мммм але Ви наступного разу обов*язково зачіпайте