Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Бачились! (2)

вранці бачила Zvizda і Yoda :girl_wink:
    ввечері Цокотуху, Донату, Фіяну :)

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Так, то були ми +мама+сестра+племінниця, якраз вийшли після Служби. А я вже зажурилася, що два дні веду "центрове" життя і ніхто мене не бачив :), а тут рраз і всю сімейку засікли.

3. Seppy

Seppy Active Member

Бачила щойно Богданку з чоловіком на пл.Петрушевича. Потовкла якась зараза їм таку гарну новеньку машинку. Шкода.

4. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я її нині бачила))) цвітьот!!!

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ой Сеппі, дякую, але то я винна(

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ні разу неочікувано бачились сьогодні з Іруською (тією, що IRUSKA*8). Отак після стількох років спілкування ))

П.С. Прослідковується тенденція, що люди уявляють мене більшою, ніж насправді )))

Unknown думала, що я велика і широка, Іруська - що висока. :girl_crazy::girl_crazy: До чого б то

7. Holly

Holly Moderator

Мені здається бачила вчора Руду лисицю на НП на Кульпарківській, в-ні третьої години, чи я помилилась?

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Є такі люди, які мають в собі щось настільки особливе, що навіть 30-ти секундна зустріч з ними створює настрій на кілька днів :) Так ось я сьогодні зустріла таку милу, усміхнену і дуже особливу Цокотушечку, яка за 30 сек. втигла мені посміхнутись і зробити комплімент і я вся така радісна поплила далі, навіть забула засмутитись, що дощ почався, а я без парасольки. :girl_in_love:
    А за трошка ще й Мамату зустріла - час проходить повз неї - красуня, з чарівною посмішкою і неймовірним шармом.

9. Artemida

Artemida Well-Known Member

А у мене сьогодні була красуня-Муська:girl_in_love: Дуже рада була бачити, дякую, що день завдяки тобі був не таким буденним та сірим:girl_dance:

10. Муська

Муська Well-Known Member

дуже дякую за комплімант.
    Давно я тут не писала.Отже, бачила я вчора неперевершену Artemida. Файно "посиліли" , полялякали.Почастіше б так. Дуже рада була бачити. І декілька слів про діток: Дмитрикові кучеряшки не залишать байдужим нікого. А Артемко вже такий собі дорослий кавалєр, сам бавиться, все розказує. Короче файно було.

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

До речі, забула написати. Бачила в суботу на Сихові (на переїзді на Зубрівській) Злючку з синочком. Але дуже поспішала, тому й не чіпала:girl_nea: Гарна:girl_in_love:

12. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А я вже другий день підряд бачу Барбі:) і ше бачитиму найближчі 3-5 днів. Ми зависаем на Джамбула- заходьте в гості;)

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Хто сьогодні був в Антошці з дитинкою в колясці, у відділі памперсів і харчування. Ну точно хтось з посиденьок.

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

15. Donata

Donata Active Member

В мене сьогодні плідний день на зустрічі:
    заплановано з Артемідою, яка сьогодні підкорювала бездоріжжя :girl_wink: і добралась до пункту призначення.
    вийшла з маршрутки і впізнала La esposa, ну я їй не дала шансу втекти і зачепила, полялякали, а потім виявилось що вона чекала на Oddly, то я мала радість і її побачити та вкотре переконатись, що гарнішої жінки, ніж вагітна жінка не може бути :girl_yes2:

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Бачила вчора на вул. Левицького Meriroma з донечкою. Дуже гарно виглядаєте.

17. natka75

natka75 Well-Known Member

Випадково зустрілась з veronka на краківському базарі , забула привітати з покупкою, хай гарно носиться взуття

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

19. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ой, а в мене просто сезон "Бачились", майже щодня бачу когось з форумлянок, і всі такі файні і приємні, тішусь знайомству з тими, кого не знала, завжди рада бачити давніх знайомих!:)

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Бачила сьогодні zaderyshka в Планеті кіно, і більше того - були на одному сеансі, але я не призналася