Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Бачились! (2)

Софія каже шо вона буде чемна і знов дужееееее хо в ту антошку)), де вона поскандалила (виш яка самокритична), а Саша був чемний іне плакав за сочком:)
    ага, точно, приємно було зустрітись, менший Артемідович такий великий вже:)

2. Pesyk

Pesyk Member

Мені теж було приємно познайомитись з пузатою Туфелькою. Нехай Ваш пузик гарно носиться і швидше дозріває. Народжуйте гарне і здорове маляточко, і успіхів Вам. З радістю поспілкуємось.

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а я сьогодні розвіртуалізувалася з Олесею DIUJMYK і Танею matiolka.

Дівчатка, вибачайте за нашестя і дякую за порятунок сімейного бюджету!

4. odree

odree Well-Known Member

Бачила сьогодні о 18:25 Зорянузірку з чоловіком і трьома їхніми карапузами на Коперніка :)

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

Бачила сьогодні красуню Holly з донечками! Ми кожного дня ходимо майже біля її будинку, і лише сьогодні випадково зустріла їх на вулиці, коли вони поверталися додому...
    Олю, вибачайте, що може трохи Вас настрашила своїм несподіваним "Привіт" :connie_pull-pigtail

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я бачила на пл. Ринок hrystusja з синочкоим. Я їй помахала ручкою, але по її реакції пойняв,що вона не знає хто я така і що від неї хочу:girl_haha:. Так от, то була я, ola-lyola на наступний раз помахайте мені:connie_pull-pigtail

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Було таке))) І до мене дійсно не відразу дійшло, хто мені махає)) Але я також вам помахала, може просто невпевнено:girl_haha:(бо закралась така думка що то Оля-льоля). Наступного разу не лише помахаю, а ще й підійду привітатись:girl_yes2:.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

а ми після форумівки зустріли сонячну Suzi з синочками

9. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Ой, і я Вас тоді бачила) в Антошці. Моя мала теж гралася на столику з Лего (в білій кофтинці з мишкою). Тільки я посоромилася привітатися, і згадувала Ваші ніки (ніби знаю, а ніби й ні). Доречі, в Натурели, свого часу, купували Мандуку. Наступний раз буду вітатися.

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Точно ми були, водили старшеньких до стоматолога :)

11. Pesyk

Pesyk Member

А я сьогодні бачила Naturals, гуляла з дітками. І ще якось саме ця форумлянка (тільки зараз я це згадала) пропустили нас без черги до нашого дільничого лікаря, за що дуже дякуємо.

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми з Ромчиком сьогодні гарно погуляли з Артемідою та її чарівним Дмитриком. Заїжджайте до нас на район частіше ;).

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

14. Artemida

Artemida Well-Known Member

Сьогодні бачилась з Рибкою і випадково зустріла Надю К. з чарівними доцями

15. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми сьогодні, коли гуляли в центрі, зустріли Іриску з сімейством. Синочок в Олесі такий вже дорослий, а який стильний:y:, а маленька донечка так солодко спала:girl_angel: Ну і сама Олеся супер виглядає:girl_yes:

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну й завстидали)))
    Ваша сімейка мегакрасива :girl_yes2:
    так приємно своїх зустріти)))

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А я в Кінг-Кросі сьогодні бачила Люду Lyudvig з сім"єю, доця якраз каталась на іграшковому літачку - така щаслива була:girl_tender:!!

18. natka75

natka75 Well-Known Member

сьогодні бачила завжди красиву Надю-viltis:girl_claping:

19. Yoda

Yoda New Member

Бачила стройняшку Зорянівоньку в Шевченківському Гаю.

20. lawyer

lawyer Member

вчора на пл. Катедральній близько 11 години ранку бачила Зануду з двома донечками та синочком, чоловіком та ще якоюсь жінкою (мамою?). дуже гарно виглядаєте!