Авто в кредит!

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем tanchyk, 27 Січень 2011.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Авто в кредит!

ну звичайно не купувати машину 70 року випуску), а авто до 10 років. Ну на мене це краще ніж декілька років складати і бути пішоходом

2. sani

sani New Member

тут тяжко казати що краще, чи купити нову і переплачувати шалені гроші за "нову" машину і їхнє ТО, чи купити на 30% дешевшу користовану і без гарантії і за зекономлені гроші без проблем обслуговуватись в адекватних майстрів... тут як повезе ;) тай дивитись треба що купуєш!

можна купити нову з салону і замахатись тестувати її кожен раз нові баги і їздити на СТО чуть не кожного тижня. А можна б/у купити і горя незнати...

Доречі неварто купувати нову модель зразу після виходу на ринок, краще з рік почекати щоб ті що вже купили виявили усі "дитячі хвороби" авто і в СТО і диллерам відрапортували і там їх абгрейднули :)

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Попала моя кума з тим кредитом, нікого не послухала і втратила 3800грн. Вияснилось, що вона втупила в групу 200 чоловік і тепер кожного місяця дають по одній машині тому, хто заплатив на той день більшу суму, мала отримати в лютому сказали треба внести ще 10 тис. грн, щоб отримати, і не факт що завтра "хтось інший" не внесе на 20грн. більше і знову не дадуть. Була в юриста з договором, той сказав, щоб розірвали договір, бо це лохотрон і ніхто не поверне перший внесок. Якщо модератори дозволять то дам сайт тої компанії, щоб часом ніхто інший не попав.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

так, ваша кума вляпалась в классичний лохотрон по типу автоплана, добробута, CarCredit і т.д.
    Проплачені гроші повернути практично не можливо, дуже важко і дуже довго. Судячи з відгуків у неті - довготривала судова тяганина передує поверненню коштів. Шкода що таким шляхом буде здобуватись досвід у придбанні авто.

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Це типу салона(вони орендують місце в салоні)на стрийській вулиці, перед Метро. Ось їхній сайт:http://www.autotak.com.ua/

6. Trjoshka

Trjoshka New Member

Добрий день всім!)))) Хочу поділитись досвідом (особистим)........ По-перше халяви нема, і кожен кредит (борг) - це кабала... А тим більше в нашії країні...)))) Ми колись взяли авто в валютний кредит в 2007 році, через рік настала криза і долар зріз майже в троє.....(((( короче виплатили в 2 рази більше! тому раджу, НЕ БЕРІТЬ КРЕДИТИ!!!!!!!!

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Хто більш компетентний, дівчата, підкажіть, роздумуємо над отаким кредитом 50% перший внесок, і на 24 місяці під 0%. Хто що скаже?

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Якщо це реально повні умови, то такі дають тільки салони з продажу, тобто дають фактично розстрочку на виплату, то можна спокійно таке обирати, банки чи спілки такого не роблять, бо кожен кредит для них це спосіб заробітку, і тоді є явно приховані відсотки, комісії і т.д.

9. Rona

Rona Мама-йожик

чи умови договору обумовлюють обов"язкове страхування (там може бути загнала вища плата)? може в якійсь конкретній страховій на увесь термін кредитування? які умови при протермінованому боргу? чи є комісія за обслуговування? вичитуйте добре угоду, бажано з юристом, візьміть такого з собою чи попросіть дати шаблон угоди

10. Лідочка

Знаю точно, що одноразова комісія 2,5%. І страхівка ніби повне Каско (там щось писало з можливістю кредитувати під 17:wacko:

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

роблять ;)
    конктретний салон працює з конкретним банком
    і покупець реально має 0%
    зіткнулася з таким, бо клієнти моєї коліжанки так взяли Нісан ІксТреіл. я сам не вірив-перевіряв :)
    і дійсно
    найймовірніше собака зарита в умовах співпраці банку та автосалону.
    тобто заробіток банку-це той процент, що платить йому (банку) автосалон

щодо страхових-я ще не зустрічала жодних кредитних умов, згідно яких клієнт може вільно обрати СК. як правило банк має кілька акредитованих страхових, з числа яких можна обирати, але тих СК є 2-6 шт.

для кредитних машин-завжди повне КАСКО :)
    іншого варіанту не данО

всьо може бути
    просіть договір, читайте

12. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ще придумали обовязкове страхування власника від нещасного випадку.
    А це ще плюс 3 %. Багато кого з покупців цей пункт спонукає до купівлі автомобіля за готівку.

13. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Власне що придумали - віповідно до законодавства такий вид страхування є виключно добровільним, для приватних автомобілів. Такого страхування є силенна варіацій і стосується воно виключно здоровя водія чи пасажирів. До пошкодження автомобіля немає жодного відношення - і тому відповідно не розумію для чого навязувати це страхування при купвлі авто.
    Обовязковий він лише для юридичних осіб, які мають у своєму користуванні транспорт та займаються перевезенням пасажарів та вантажів.

від якої суми три відсотки? Кожен страховий платіж розраховується як % від суми страхування - вона в цьому виді абсолютно добровільна і залежить виключно від вашої платоспроможності.

Салону набагато вигіднше продати машину одразу і за готівку - мало хто з покупців буде задумуватись в доречності і закономірності того чи іншого страхування, а тим більше в розмірі плати за нього.

14. Megan

Megan Well-Known Member

Це є ніби то і добровільне страхування, але тут банк страхує не так власника як позичальника, іншими словами сказати, взяли ви кредит, через місяць (не приведи Гоподи) розбились на тій машині, то хто буде виплачувати кредит? Якщо є страхування життя позичальника - то страхова, а так весь тягар кредиту лягає на прямих спадкоємців (дружину/чоловіка/дітей).
    Тому якщо є таке, то це не є погано. І там не обов"язково 3% від суми кредиту, різні банки мають різні ставки.

15. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

От власне, що не банк страхує, а позичальник сам себе страхує за свої ж гроші, а міг того і не робити.
    Умовою даного страхування, є що нещасний випадок має статись власне тоді коли позичальник знаходиться в авто. Розбився в авто і відповідно і авто розбилось теж - але ж для цього і є повне Каско, яке немалих грошей коштує.
    А якщо позичальник віддасть Богові душу поза межами кредитного авто- страхівка в даному випадку не виплачується. І банкові все одно доведеться мати справу із родичами.
    А підписувати просто договір страхування життя і вказувати в ньому як вигодонабувача не просто незнайому мені людину, а банківську установу чи юридичну особу я б особисто не ризикнула і нікому б не порадила таке робити.

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Скоро буде рік як їздимо на своїй не новій машині. Можу сказати що не так багато йде на обслуговування. Враховуючи після якого власника ми брали ми вложили не багато до 1000 грн(поміняли масло, масляні фільтри,свічки). Хто роздумує над новою з салону чи б/у можу сказати з власного досвіду б/у не так страшно)

17. kostuk

kostuk New Member

Вибачте, але я тут з вами не погоджусь. Купувати б/у авто - це певною мірою лотерея. Це добре, що вам пощастило, а в більшості випадків - це рідкість. Мій тато купував б/у (3 роки) пежо партнер, по ціні вийшло досить дешево, але вже скільки в той автомобіль вклали грошей, то можна було купити новий з салону. І таких випадків знаю дуже багато. При чому машини перед купівлею оглядались на СТО і були в хорошому стані. Тому я однозначно тільки за нову машину, якщо є така можливість.

18. Rona

Rona Мама-йожик

б/у теж можна в кредит взяти - не проблема

19. Лідочка

Дівчата, чи брав хтось машину в кредит в ощадбанку? Може хтось зі знайомих, хотілося б дізнатися якісь відгуки.

20. alkali

alkali Member

Я купляв, правда 5 років тому. Все було чудово, проблем ніяких взагалі, хочуть офіційні доходи і все перевіряють через пенсійний фонд(так що липові довідки не пройдуть). Кредит звісно віддавати потрібно і проблем не буде. Маю багато знайомих, які в цей час брали також там кредити і всі задоволені.