Відповідь: Авто в кредит! Такий малий завдаток??? Наскільки я всюди дивилася, то не менше 20% хочуть майже всі. А якщо безвідсотковий, на один рік, то цілих 50%.
Відповідь: Авто в кредит! якщо так рахувати то можна і 10 років терпіти без машини чи все життя... і назбирати огого як багато і пішоходом померти досить непогані умови для таксистів, які беруть машину в оренду. Так оренда такої машини коштує 80-100грн доба(3000 в міс) а тут в 2 рази дешевше і машина новенька своя
Відповідь: Авто в кредит! Тут лише нюансик.... конкретно ця машина при експлуатації в якості таксі 10 років не виїздить, просто не витримає, а якщо і виїздить то ще ремонти потягнуть ого-го скільки. Мабуть в оренду в таксистів не входить обслуговування цього авто на СТО... а лише заплатив орендну плату і відкатав той час на який взяв авто. Ну і я не скажу за всі автосалони ( про деякі знаю точно), ті автівки які беруться під таксі автоматом знімаються з гарантії
Відповідь: Авто в кредит! авео - то той сами ланос тільки в іншій бляшанці, он їх скільки на таксі і всі задоволені, машина дуже живуча і дуже дешева в ремонті, дешевша за жигуля. нюансів незнаю, але думаю в якому виді машину взяв в такому і віддав... бо інакше нелогічно, бо можна взяти нормальну машину, а за місяць чи два віддати металобрухт... оце чесно кажучи бред! Яка різниця машина таксі чи не таксі, якщо експлуатувати і дотримуватись усіх гарантійних вимог? то тіко в нас рагулі таке можуть прибумати... тай не обов"язково їм знати що машина на таксі, як їдеш сервіс шашечку і рацію зняв і не видно тай зрештою кому та гарантія треба, в такій машині де все просте як дошка і дешеве... хіба щоб масло за 2000грн поміняти?
Відповідь: Авто в кредит! Чоловічий підхід) А я думаю справедливо зауважували, що якщо аж так бракує на авто то і з кредитом померти пішоходом можна. Варіант - грошей в обріз, кредит висить, і тут аварія, чи вкрали, а страхова півроку розглядає виплату (чи скільки зараз). І ви далі пішохід, і далі кредит сплачуєте і не знаєте чи поверне вам страхова, чи з"їде, а ви назавжди пішоходом з 10-річним кредитом залишитесь. Думаю є зміст планувати кредит на 4 роки з-за невпевнених доходів. І тільки коли є міцна підтримка і додаткові джерела доходу у випадку чого - планувати на 10 і більше років виплату кредиту. Ну і є щось в тому щоб брати під таксі (чи іншу роботу з авто). Принаймні тоді авто на себе заробляє, а не висить власнику на шиї.
Відповідь: Авто в кредит! а в чому проблема? нехай банк зі страховою сам розбирається, я б їм той металобрухт(застава) привіз, ключі віддав би з документами і чемно з ними попрощався для того банк і вимагає каско, щоб у разі чого страховку взяти
Відповідь: Авто в кредит! ну не знаю..... дешевше жигулів тепер напевно лише велосипед. Наша Авео за 3 роки не ламалась ні разу, ттт, але оскільки ми в авео-клубі, то спілкуючись з одноклубниками знаю не по наслишці про ремонти, і вони сильно посміються коли почують що авео в обслуговування дешевша за жигулі. Так, вона не надто дорога, але таки дорожча. Хіба напевно якщо жигулі на сервісі робити а авео вручну всебе в гаражі - то дешевше вийде. ну-ну... підписуючи договір кредиту ви перед банком взяли на себе певні зобовьязання, і банк загалом не цікавить чи ви машиною їздите, чи вона в вас в гаражі, чи ви її розбили в металобрухт. Ви в них гроші позичили - будьте добрі повернути. І просто помахати ручкою вони вам так просто не дозволять. Ви машину можете їм лишити, але це зовсім не означатиме що ви вправі розірвати з банком договір кредитування в односторонньому порядку. Не все так просто.
Відповідь: Авто в кредит! угу, хай сміються, їм напевно по гарантії ремонтують, і ТО проходять, а тоді не дивуюсь, хай сміються я з того що пам"ятаю, наприклад, купував амортизатори за 150грн/шт, а родич на 9-ку в той самий час за 250грн/шт і я вже два роки вбиваю їх, але вбити неможу і який найбільший ремонт у вашому клубі? Якщо мотор і КПП в порядку, все решта просто фігня... ну в порівнянні зі "справжніми" машинами А якщо крім машини в мене нема нічого, і машина мене кормить, то що банк зробить? Тай зрештою йому крім машини і страховки нічого нетреба. Він зацікавлений не щоб машину забрати, а щоб я платив кредит... банк і так перестраховується, як може, і всі ті ризики страхуються. Банк гроші просто так не дасть, він дає під заставу, у даному випадку авто буде у заставі. І ще банк перестраховується повним КАСКО, щоб в разі якщо авто пошкодиться, було відшкодування. Деякі банки навіть життя позичальника страхують. Щоб якщо той коньки відкине страхова банку кредит відшкодувала.
Відповідь: Авто в кредит! ну, поки машина кредитна, а в цій темі обговорюється саме такий випадок, переважна быльшість банків, а відповідно і страхових вимагають щоб авто прохоодило всі ТО офіційно і щоб машина була на гарантії. по перше це офф, а по друге кожна машина індивідуальна, в когось вдала і він заправив і поїхав і так вже кілька років. В когось щомісяця якісь новий "прікол" з машиною. Приєднуйтесь до авео-клубу і самі про все дізнаєтесь, якщо вже так цікаво. мені це все розповідати в общєм то не треба, бо я це знаю, і через кредит ми пройшли, і з банком співпрацювали і зі страховими. Я не в курсі що банк зробить, бо ми в такі ігри з банком не бавились, а все достроково виплатили практично за півтора року. Але банк не благодійна організація, і свої гроші просто так не дарує нікому, це 100%
Відповідь: Авто в кредит! Стоп, стоп. Вы же САМИ в банк пошли. Вас ведь никто не обязывал. У меня тоже кроме машины, квартиры, жены, тёщи, тестя, ребёнка и хорошего настроения ничего нет. Банк тут при чём????
Відповідь: Авто в кредит! так я ж не кажу що подарує, він свої гроші забере, в будь-якому випадку, з вас чи зі страхової тп... банк для того і перестраховується... і заставляє позичальника страхуватись, обслуговувати і тп... ставить умови... але навіть в найгіршому, описаному випадку, якщо хтось би побив застраховану машину і страховка не виплачує, а банк вимагає гроші за кредит.. і людина без машини, але з кредитом... я би поступив саме таким чином, і тут виходи два. Або банк помагає мені виривати гроші зі страховки(яку він нав'язує! бо та сраховка тільки йому вигідна), я ремонтую машину і плачу далі гроші по кредиту, як і домовлялись, або якщо банк морозиться так як і страхова я віддаю заставне майно(машину, побиру) банку і нехай собі тоді сам голову морочить, як свої гроші вернути зі страхової чи від мене(а в мене на той час, на всяк випадок, крім машини нічого нема! і не буде... ) Як ви думаєте який варіант вибере банк? я особисто на машину кредит не брав тай банк же сам гроші в кредит давав, його теж ніхто не заставляв якщо підписали кредитний договір, то це вигідна операція для обох але бувають і форс-мажори не дуже люблю я ці клуби по нещастю тюнінгом чи апгрейдом не страждаю найкращий тюнінг - то купити дорощу і кращу машину..
Відповідь: Авто в кредит! Я думаю якщо позичальник на це підпишеться то може вже починати переживати за своє життя) Якось розбиралась з колекторською компанією, яка хотіла вибити з позичальників те, що їм не належало. Будьте певні, ці хлопці і печінки відіб"ють, і родичів залякають. Туди набирають тих, хто в 90-х рекетом займався. Якщо страхова не віддає гроші - вони висітимуть і далі на позичальнику. І з нього доки живий будуть ті гроші тягнути. А як з запізненнями проплати - тоді ще й з космічною пеньою. Може не кожен варіант аж такий буде бандитський, але треба й на нього зважати, якщо в нас так працюють фінансові установи.
Відповідь: Авто в кредит! насправді банки не розбираються із страховими компаніями. Заставне майно і його страхування є однією із гарантій для банку, що ви повернете їм гроші. Ваша машина у будь-якому і стані та вигляді йому потрібна в останню чергу. Для банку є графік платежів і штрафні санкції за невиконання умов оплати. Питання чому ви не платите-чи тому що страхова вам щось не повертає чи тому що просто забили-абсолютно рівноцінно з огляду дій які буде проводити банк. Не так просто прийти та кинути ключі від машини в банк і вирішити що кредит закрито. Як правило, реалізаційна ціна, за яку банк продасть ваше майно буде набагато меншю і не погасить суму кредиту цілком. Різницю сплачувати всеодно вам і плюс пеня і інші санкції. І зрештою тут ніхто не відмовляє від того, що кредити на авто не потрібно брати. Як потрібно і є на то нагальна та оправдана потреба - беріть, але ж беріть подумавши, а не на "авось" якось та й буде.
Відповідь: Авто в кредит! В тому салоні АвтоТак також не вимагають, тільки паспорт і ід. код. Ох і заставили ви мене задуматись, навіть не уявляла, що стільки нюансів...
Відповідь: Авто в кредит! Насправді їх є ще більше. Ось прошу - вголос про махінації банків видання (не жовті)говорять. З деякими - я зіштовхувалась особисто, коли справами родичів займалась. Найпопулярніші махінації
Відповідь: Авто в кредит! Якщо трохи пофілософствувати, то терпіти можна від хвороби, нещасть, ворогів... А "терпіти" без машини... смішно Хіба вона потрібна для бізнесу, щоби заробляти на ній. Я не проти кредитів на авто, але, як на мене, Авео на 10 років - зажирно. Як мінімум, 68 тис. переплати - а це новий Ланос Ну й, машина за такий час коштуватиме яких 2000 у.о, та й то навряд чи продасться. Але, ще раз кажу, в кожного свої потреби й уявлення про щастя й "терпіння".
Відповідь: Авто в кредит! щоб спонукати щось з того продати і погасити кредит послали би відповідно-креативного листа у відповідь ай до хорошого швидко привикаєш
Відповідь: Авто в кредит! Дивуюся людям які кажуть що без машини можна жити і це не проблема. Звичайно, жити можна, але без машини для мене це проблема. Треба до лікаря- проси друзів, збираєшся далеко в гості-пхайся маршрутками, хочеш їхати відпочивати- підстроюйся під когось.... рано чи пізно надоїдає. Ще до появи малого думали про кредит(літом перед кризою,але чоловік так і не наважився).В цей час наш друзі взяли ладу 15 під 10% в грн і нічого не втратили оскільки після подорожчання різниця в ціні перекрила відсотки.Це просто людям повезло. А ми нещодавно взяли собі Seata Ibizy не нову,але в класному стані.Тому раджу починати з машин не з салону, а користованих. Це для тих у кого грошей на нову нема)