Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 17 Грудень 2009.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Аватар / Avatar (2009)

нарешті ми вчора потрапили в Кінопалац, вдалося придбати квитки зранку, на 7-й ряд, майже по центру (до речі, мені в касі сказали, що перегляд продовжили до середи наступного тижня). цікавий фільм, люблю такі пригодницькі казки, шкода, що DVD в 3Д не плануються :girl_sad:

2. wind

wind New Member

2 дні тому і ми з чоловіком ходили у Кінопалац на "Аватар". Серце і далі поколює, а під час фільму, думала, що не переживу деяких сцен, хоча весь фільм тримає у напруженні. Але я у захопленні і таких емоцій і вражень ще ні від одного фільму не мала!!! Всім раджу! Фільм - бомба!!!:crazy::clapping:

3. пальмочка

пальмочка New Member

Взагалі не полюбляю фантастику,але фільм просто супер!!!! Вперше в кінопалаці сиділа в третьому ряді і дивилась фільм в 3D форматі! Вражень вистачило надовго!!!!

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Кемерон вміє знімати, ніц не скажеш.
    Хоч ми не мали змоги подивитись Аватар в кінотеатрі, але і на нашому домашньому кінотеатрі він так нічого. Нам дуже-дуже сподобався.

Гарно показано, який наш світ злий.
    І те, що довіру здобути дуже важко і втратити супер просто теж класно видно.

Зйомки дуже гарні, колоритні, хочемо ще все ж таки на 3Д піти:)

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

нарешті подивились вчора Аватар в кінопалаці. Вражень купа-3D це звичайно круто!!! Фано показано які люди-паскуди, а загалом гарний фільм але я чекала більшого. Ніякого дискомфорту від окулярів і перегляду в них не було хоч маю очний тиск. За спецефекти, сюжет і картинку бравіссімо режисеру.

6. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дівчата, а хто знає,ще йде в кінотеатрах в 3D форматі?Бо вдома ми подивилися-сподобалося,але хотілось би подивитись в кінотеатрі:)

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Були на 3D.... сподобалось дуже але сиділи ми далекувато, але фільм суперовий! Мій чоловік після фільма довго розказував свої враження про нього...

8. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Ми теж з друзями ходили в кінопалац на 3D формат :girl_smile: Я не дуже полюбляю фільми з фантастичним сюжетом, але заради чоловіка пішла. Спецефекти звичайно вражають :girl_tender: Цікавий фільм, нам всім дуже сподобався!

9. Музик

Музик Мартуська

мене фільм не вразив хоча б тому, що постійно було враження "позиченого сюжету" в інших доволі різних фільмів, зокрема в аніме "Принцеса Мононоке".
    спецефекти, так, вражають, природа красива, але щось в фільмі не дає повірити в реальність картинки... не хотілось мені переживати разом з героями

10. nattsol

nattsol Well-Known Member

мені він більше нагадує суміш "Долини папороті" і "Покахонтас":girl_cool:

11. Муська

Муська Well-Known Member

Скачали фільм пару днів назад в HD...46ГВ(об"єм немаленький,два чи три дні скачувавася з нашими швидкостями):girl_crazy:.
    Вчора ще раз подивились. І знову я в захваті від фільму.

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нарешті! Нарешті і я подивилась!!!
    Мені взагалі фільми цього жанру дууууже подобаються. А "Аватар" - мене не те що не розчарував, я передивилась його на одному подиху...Як мені шкода що не бачила його в 3Д. Уявляю яка б я була в захваті, якщо звичайний переляд мене вже два дні тримає під враженням....

13. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

і я нарешті подивилася! не люблю я фантастики, але чоловіку якось вдалося затягнути мене на перегляд (не в 3Д) ...і не даремно! я стільки вражень від перегляду фільму ще не отримувала! дуже мені він сподобався!

14. носик

носик New Member

я "Аватар" разів зо 10 переглядала. Це просто Мега фільм! Сьогодні сестру заставила подивитися. Вона спочатку позіхала на вступній частині, а коли головний герой опинився на Пандорі - то впрям присмоктало її до телевізора. Мабуть, ще раз буде переглядати.

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Сьогодні в котрий раз преглядала на ДВД, купляли оригінальний диск, дуже хороша якість (доречі, ніколи не дивлюсь піратські, від них враження про будь-який фільм можна спортити!). Все-таки, яке класне кіно, така яскрава картинка, так і самій хочеться на Пандору ! Прем"єра другої частини у 2014 р.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну другу частину вже точно в 3Д якості мушу подивитись...