Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 17 Грудень 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Аватар / Avatar (2009)

Insolence, а на середу ви вже взяли квитки?

2. Insolence

Insolence Living The Dream

так на нього тільки і заради спецефектів і варто йти )) ІМХО
    ..
    так..і на 18.00 квитки були починаючи з 9го ряду. Інші сеанси не дивилась наявність місць

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ходив мій Ромасько на цей фільм у понеділок. Був надзвичайно вражений і захоплений. Сказав, що дивитися лише в 3Д, бо інакше ефект зовсім не той.
    Я піду в наступний вівторок. Так ми вирішили ситуацію з тим, що малого ні з ким лишити. :)

4. Insolence

Insolence Living The Dream

підтверджую..фільм сподобався..думаю насамперед спецефектами. За майже три години тільки раз глянула котра година, і то бо були технічні проблеми.

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Кожна людина бачить по-свому. Я себе пару разів лапала на думці, що навіть без 3Д, фільм шикарний і я би його ще раз переглянула на великому екрані, навіть у звичайному форматі.
    Хоча, чого брехати, оті літаючі насіннячка, уламки і дріб"язок, який, здається зараз ніс подряпає, то суперовий ефект!!!
    Ми з чоловіком вже пару разів розмовляли про те, що варто булоб ще раз на Аватар завітати :girl_in_love:
    А ще.... я пару разів ледве не заплакала, ледве стрималась.... мене пройняла ідея цього фільму. Банальна, не банальна... посмішка дитини - банальність, яле як вона гріє :girl_wink:

6. Ума

Ума Super Moderator

а ми вчора вибрались на Аватар. чоловік 3Д не бачить (якийсь дефектний в мене :girl_crazy:), то йому було все рівно в якому кінотеатрі дивитися, а я хотіла тільки з 3Д. А так як був сильний ажіотаж і ми ніколи не могли купити квитки так, щоб нам підходили (і нашій бабусі-няні), то думали, що просто не підемо. А тут я захотіла йти на Вакарчука, то чоловік сказав, що піде зі мною на концерт, якщо я виберусь з ним на Аватар :) Рада, що вибралась :) Але так мене вчора боліла голова... думала що вмру, чи то від 3Д (раніше такого не було, як дивилася не у Львові),чи то збіг такий... але мене аж нудило... :sad:

фільм тка собі відпочивалочка без розумового навантаження і сюжет відгадуєш ще на самому початку, але суть фільму в його спецефектах, а вони були бомбезні!

7. Marianka

Marianka Well-Known Member

Фільм дуже гарний і справді вартий уваги. Джеймс Камерон дійсно талановита та дуже професійна людина. Думаю, чи не сходити б ще раз в кінотеатр, оскільки на мій погляд цей фільм потрібно дивитися в 3д два рази...перший раз я настільки була захоплена ефектами, що фактично пропустила відсотків 20 сюжету і всяких дрібниць самого фільму :)) А йти в кінотеатр варто, оскільки такі фільми народжуються раз на 5-10років, справжні шедеври...

8. Princess

Princess Well-Known Member

сюжет можна було абсолютно без втрат скоротити по часу вдвічі. спецефектів я особливих і не помітила - в трейлерах перед фільмом було видовищніше. якість графіки і анімації - чудова, але нічого неперевершеного :)

90% фільму мені здалось і так у звичайному режимі, отой 3Д появляється лиш час від часу - якщо зняти окуляри, то було видно: там, де 3Д - зображення без окулярів двоїться трошки, розмите, а там, де чітко видно все - ніякого 3Д, звичайний фільм.
    правда може це ще пов*язано із місцем - бо наприклад в один момент я круто шуганулась бомбочки, яка прям в мене летіла :) а сестра поряд сиділа, казала, що нічого особливого не помітила.

голова розколювалась цілу ніч після сеансу (хоч не знаю, чи це пов*язано)

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ги, я суть довідалася з трейлера. Роман був у шоці. :lol: Він сказав, що не хоче мені руйнувати враження, то не буде розповідати, бо там сюжет простий. Коли розповіла сюжетну лінію, не міг повірити, що я то з трейлера все взяла. :girl_haha: Але там і справді суть у спецефектах.

10. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

нарешті купили білети (так я я хотіла на 3 ряд)
    йдемо у вівторок, буду оцінювати спецефекти:girl_smile:

11. Olma

Olma Well-Known Member

Ходили вчора на "Аватар" - просто супер!!
    Сюжет нічим не особливий, але 3Д і зображення природи роблять фільм ну дуже захопливим.
    Чоловік хоче ще раз :) На днях підемо, але в інший кінотеатр і в інший ряд (були на 7:))...

12. Aster

Aster Well-Known Member

Аватар - це дійсно СУПЕР! Це щось неймовірне! Це така краса, що не хочеться виходити з кінозалу... Піду ще раз обов'язково!

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І мені дуже сподобався фільм.Живий такий..яскравий.А природа мммммммм,а ті звуки ,а ті звірятка.Уявляю скіки туда грошей вбухали...або навіть і неуявляю:)

14. MaryF

MaryF Well-Known Member

А мене цілий фільм дуже нудило, а потім ще до кінця дня голова боліла. Цікаво чи це тільки у мене таке, чи може ще у когось подібне було.
    Не піду більше ніколи на фільм з 3Д ефектом... ну дуже вже мені зле було.

Останнє редагування модератором: 8 Січень 2010
  15. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Мені цей фільм теж сподобався, хоча я взагалі не люблю фентазі (пішла з чоловіком за компанію). Фільм яскравий і позитивний, а головне не потрібно напружуватись в розгадці сюжету. Сходив на сеанс і просто відпочив, виходиш з хорошим настроєм і почуттям, що врятував світ!:girl_claping:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І мені цей фільм дуже сподобався! А моїй мамі під врженням навіть сон якийсь фантастичний цілу ніч снився! П.С. Як виходили, то чую збоку голос такий :"Тетянка?..." Я аж висадилась - ще вся така під враженнями - а то наша Злючечка була :). Сиділи в одному ряді, а я і не бачила:girl_spruce_up:

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми сьогодні хочемо піти на цей фільм, якщо вдасться купити білети. Йдемо з батьками і моєю сестрою, зять "ставить":)

18. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Не хочу розстроювати, але в Кінопалац на Театральній ми покупали 5-го січня на сьогодні. Білети були тільки на останній сеанс і не ближче 9-го ряду. Така ж ситуація була і з неділею.

Стільки цікавого в гілочці вже написано, я вся в очікуванні))))

19. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

та мабуть прийдеться...ми також купляли 29 грудня на 4 січня...

20. Koketka

Koketka New Member

Хочу сказати усім хто ще не ходив на цей фільм - обов'язково підіть!!! Ми попали на вечірній сеанс на 10 год., причому цілий день катались на лижах, то думали, що при перегляді 3-х годинного фільму напевно заснем, та вийшло так що після закінчення сеансу ми були готові сидіти ще 3 години - настільки вразив нас цей фільм! Я коли читала тут відгуки зовсім не думала що нам настільки сподобається кіно. Що саме сподобалось - ну по-перше це ефект 3Д - оце відчуття присутності - ну просто кайф! Можливо, якщо б це було кіно про реальне життя то було б не то, бо всі ці чутернадські квіти, комашки, тварини, надзвичайні кольори - це щось! Ну і сюжет - я розумію, що всім зрозуміло було, що буде хепі енд, але десь з середини фільму я почала переживати, що він зараз закінчиться на самому цікавому і будемо чекати на другу частину.:girl_smile: Деколи навіть здавалось, що реальність там - за екраном, а не тут.:girl_smile: