Discussion in 'Катрусин кінозал' started by марта, Dec 17, 2009.

1. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Ще раз прошу вибачення, якщо когось задів мій допис з приводу фільму. Для мене фільми поділяються на такі, які подивився - і хочеться подивитися ще раз; такі, які подивився - і отримав розумове або психологічне задоволення; такі, які подивився - і просто відпочив (отут у мене Аватар) і такі, що дивився - але нащо воно мені було треба?!
    Можливо, я забагато сподівалася, тому і розчарування було сильнішим...

Last edited by a moderator: Dec 23, 2009
  2. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Аватар / Avatar (2009)

так чого вибачатись, кожен має право на своє ІМХО. Мені особисто цікаві і негативні відгуки, а не тільки мед.

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

дівчата, а шо більше його не будуть показувати???

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ми теж в неділю ходили на цей фільм. Не зважаючи на те, що фантастику я не люблю - мені сподобався. Дуже позитивний. Я люблю фільми, що спонукають до добра і бажання змінитись на краще.

5. Alias

Alias Well-Known Member

Мій Максим вчора дивився цей фільм .Тішився як мала дитина, так йому сподобався:)Було мені що слухати і чому заздрити.

6. Yansa

Yansa Комерційний Member

Так Носик:) От з тобою разом і підем дивитись Аватар:):):)

7. Людок

Людок New Member

Наскільки знаю має іти до 13 січня,хіба може стався якийсь форс-мажор:girl_smile:

8. Annette

Annette Well-Known Member

Сьогодні була на на "Аватар" у форматі 3D!!! вартує піти однозначно!!!:girl_in_love: Купили білети на першому ряді всередині, як і радили попередньо. Хоча думаю, що якщо б взяли далі всеодно не пошкодували б, тому як на першому ряді не вловлюєш, що по бокам твориться, інколи приходилось вертіти головою:girl_smile:
    Я і мої друзі - всі в захваті!!!! майже три години пролетіли на одному подиху! Як в іншому світі побувала))))

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

сьогодні чоловік ходив за білетами на вихідні вже не має, було ще пару білетів на п'ятницю на 21.30, але нам так не підходить (ніхто нам не залишиться з малою так пізно):girl_cray: чекаю наступний тиждень...

10. Deidra

Deidra Well-Known Member

Вчора дивились з мужем :) Мені дуже сподобався - однозначно хороший і якісний фільм. А коханий був в такому захопленні, як дитиною після перегляду перших Зоряних воєн :)

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Але дівчата розхвалили!!! вже не можу дочекатись завтра, коли і я його побачу!!!

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

13. Deidra

Deidra Well-Known Member

А може не варто так багато чекати? Тоді задоволення більше отримаєте ;)

14. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Щось я не розумію, звідки ті проблеми з квитками :confused:
    Мій чоловік вчора ходив купляти. На вихідні не купив, бо я сказала, щоб брав до 8-го ряду, а на вихідні була купа вільних, але з 13-го, тобто друга половина залу.
    Взяв нам на понеділок, на 11-30, сьомий ряд. Казав, що якби я хтіла сісти трохи далі, то на вихідні сходили би, а так лише понеділок.:confused:

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Прийшли ми з кінотеатру-фільм супер!Сподобалась саме майстерність кіношників.Настільки все гарно і яскраво промальовано,видно,що люди дійсно постарались.Хочу ще!!

16. Aster

Aster Well-Known Member

Чоловік сьогодні ходив за квитками - сказали, що нема жодного квитка на жоден ряд до понеділка. :sad: :sad: :sad:

17. Insolence

вчора о 19,00 були ще квитки на понеділок, але не знаю які сеанси, бо нам не підходить..йдемо в середу ))

18. Лянка

Лянка Well-Known Member

А до якого числа буде йти фільм?

19. Insolence

Оскільки з 31го в 3д вже буде йти Крістмас керол, то думаю до 30го

20. Iskra

Iskra Well-Known Member

звіт. тільки що прийшли з "Кінопалацу".враження неонозначні. чоловік сказав, що сюжет трохи банальний... мені сподобався фільм, багато спецефектів, в кількох місцях просльозилася (а все через мою сентиментальність...:girl_flirt:) формат 3-D було відчутно лише в деяких моментах (зокрема, коли падали сніжинки в рекламі "Різдвяної історії", та кілька разів у самому фільмі) - можливо, тому, що ми сиділи в 6-ому ряді... Але думаю, ті, хто не мають можливості піти на 3-D можуть без роздумів йти на звичний уже для усіх сеанс.
    безперечно, видно, що грошей на фільм пішло багато - він їх вартий. приємно тішить, що людська фантазія не має меж - в чому вже вкотре переконуюсь:girl_smile:
    а ще дуже кумедно було після закінчення фільму. усі, хто виходив із залу, на носі мав такий червоний значок від 3-D окулярів:girl_crazy: