Не примітивне: Політ над гніздом зозулі, Форест Гамп, Восьмий день, Амадей, перша Матриця, перший і други Шрек до речі! Це моє особисте суб"єктивне враження, я нікого не хочу ним образити чи зіпсувати враження від майбутнього перегляду. Але я на нього маю право. Щодо Воллі - то нам з Денисом він цілком сподобався, але дівчатка не зацінили - мало рожевих кольорів певно Ще раз прошу вибачення, якщо когось задів мій допис з приводу фільму. Для мене фільми поділяються на такі, які подивився - і хочеться подивитися ще раз; такі, які подивився - і отримав розумове або психологічне задоволення; такі, які подивився - і просто відпочив (отут у мене Аватар) і такі, що дивився - але нащо воно мені було треба?! Можливо, я забагато сподівалася, тому і розчарування було сильнішим...
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) так чого вибачатись, кожен має право на своє ІМХО. Мені особисто цікаві і негативні відгуки, а не тільки мед. а всім подобаються тільки візитки Франкліна =)), такі зелененького кольору )) і ще..я Ваш підпис папольску (с)тирила на статус в асіку
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Ми теж в неділю ходили на цей фільм. Не зважаючи на те, що фантастику я не люблю - мені сподобався. Дуже позитивний. Я люблю фільми, що спонукають до добра і бажання змінитись на краще.
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Мій Максим вчора дивився цей фільм .Тішився як мала дитина, так йому сподобавсяБуло мені що слухати і чому заздрити.
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Наскільки знаю має іти до 13 січня,хіба може стався якийсь форс-мажор
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Сьогодні була на на "Аватар" у форматі 3D!!! вартує піти однозначно!!! Купили білети на першому ряді всередині, як і радили попередньо. Хоча думаю, що якщо б взяли далі всеодно не пошкодували б, тому як на першому ряді не вловлюєш, що по бокам твориться, інколи приходилось вертіти головою Я і мої друзі - всі в захваті!!!! майже три години пролетіли на одному подиху! Як в іншому світі побувала))))
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) сьогодні чоловік ходив за білетами на вихідні вже не має, було ще пару білетів на п'ятницю на 21.30, але нам так не підходить (ніхто нам не залишиться з малою так пізно) чекаю наступний тиждень...
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Вчора дивились з мужем Мені дуже сподобався - однозначно хороший і якісний фільм. А коханий був в такому захопленні, як дитиною після перегляду перших Зоряних воєн
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Але дівчата розхвалили!!! вже не можу дочекатись завтра, коли і я його побачу!!!
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Mazerati,а на яку годину ви йдете?Ми теж завтра йдемо на перегляд (на шосту),може побачимось
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) А може не варто так багато чекати? Тоді задоволення більше отримаєте
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Щось я не розумію, звідки ті проблеми з квитками :confused: Мій чоловік вчора ходив купляти. На вихідні не купив, бо я сказала, щоб брав до 8-го ряду, а на вихідні була купа вільних, але з 13-го, тобто друга половина залу. Взяв нам на понеділок, на 11-30, сьомий ряд. Казав, що якби я хтіла сісти трохи далі, то на вихідні сходили би, а так лише понеділок.:confused:
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Прийшли ми з кінотеатру-фільм супер!Сподобалась саме майстерність кіношників.Настільки все гарно і яскраво промальовано,видно,що люди дійсно постарались.Хочу ще!!
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) Чоловік сьогодні ходив за квитками - сказали, що нема жодного квитка на жоден ряд до понеділка.
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) вчора о 19,00 були ще квитки на понеділок, але не знаю які сеанси, бо нам не підходить..йдемо в середу ))
Відповідь: Аватар / Avatar (2009) звіт. тільки що прийшли з "Кінопалацу".враження неонозначні. чоловік сказав, що сюжет трохи банальний... мені сподобався фільм, багато спецефектів, в кількох місцях просльозилася (а все через мою сентиментальність...) формат 3-D було відчутно лише в деяких моментах (зокрема, коли падали сніжинки в рекламі "Різдвяної історії", та кілька разів у самому фільмі) - можливо, тому, що ми сиділи в 6-ому ряді... Але думаю, ті, хто не мають можливості піти на 3-D можуть без роздумів йти на звичний уже для усіх сеанс. безперечно, видно, що грошей на фільм пішло багато - він їх вартий. приємно тішить, що людська фантазія не має меж - в чому вже вкотре переконуюсь а ще дуже кумедно було після закінчення фільму. усі, хто виходив із залу, на носі мав такий червоний значок від 3-D окулярів