Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 17 Грудень 2009.

1. Katrine

Katrine Member

Відповідь: Аватар / Avatar (2009)

ми собі теж куили квиточки на вівторок. будемо дивитися в 3Д. взяли таки 6-ий ряд, так що після перегляду поділюся враженнями!

2. Людок

Людок New Member

Вчора ходили на " Аватар" в 3D,враження супер,музика гарна. Але більше сподобалась реклама мультиків в 3D, наприклад "Шрека". Відвідувачів справді багато,був повний зал.Квитки 2 дня до того ледве придбала,сиділи на 3 ряді,але краще всетаки 1 ряд посередині.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Фільм суперовий, непамятаю коли останній раз мала такі позитивні враження від фільму. Взяли з собою малявку, бо я чомусь думала що це якийсь мультик, так наша малеча весь сеанс сиділа з відкритим ротом, навіть не крутилась!!! Всім рекомендую переглянути, особливо в форматі 3D, але діткам дл 5 років не рекомендують. У звичайному форматі іде в Довженка в малому залі.

4. Нифка

Нифка Well-Known Member

а що в 3д іде в великому? ми були в києві у маленькому залі, знаючи який зал в довженка 100% впевнена, що мені не сподобалось, поперше не той ефект в великому залі, а подруге фільм ж 3 години а там ті крісла шо я півтра висидіти неможу

5. Insolence

Insolence Living The Dream

всі 3д тільки на театральній у великому залі

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мій Роман окуляри носить, то його голова трохи болить після 3Д, але не трагічно, бо би вже перестав ходити. )))

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

У форматі 3D фільм йде лише у Кінопалаці на Театральній, і звичайному форматі - у Довженка у малому (синьому)залі,а в Довженка у великому по-моєму і опалення немає...

8. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

І я теж з нашою ще однією форумлянкою ходили на цей фільм, незнаю чи в звичайному фораті мала б такі позитивні емоції як від перегляду в форматі 3Д. Ну дуже класний фільм, спецефекти, видно, що купу грошей коштує фільм. А ще перед початком перегляду рекламували інші фільми і казки, дуже класна прем"єра буде в березні "Аліса в країні чудес" вчора в окулярах до нас вилізла така собі котяча морда і мявкала,що всі почали протискатись до сидінь, і ще показували тобто "агітували" Яценюка в вигляді Гаррі Поттера, всі присутні теж реготали.
    Асаме головне, що цей фільм такі гроші коштує (кінопалац біля вернісажу), а на опаленні економлять!Неподобство.

9. Людок

Людок New Member

Це була сама весела передвиборча реклама:girl_smile:

Це точно!!! Було холодно!!! Я як купляла білети питалась як температура в залі,на що мені відповіли при такій кількості людей надихають:girl_sad:. Наскільки знаю в них опалення вже роками нема

10. Liliyah Romanova

Коли показували анонс "Різдвяної історії", деякі дітки повставали з крісел і почали сніжинку ловити. Так забавно було на них дивитися. :girl_tender:

11. Ніка

Ніка Well-Known Member

у мене голова не боліла, але окуляри просто надоїли!!! трохи важко постійно так сидіти в окулярах!

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Ніка!А в якому ви ряду сиділи ?

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ходила сьогодні моя кума за білетами на Аватар на завтра-білетів вже нема (це посеред тижня,ще й за такі гроші!!)Взяла аж на п'ятницю і то не той ряд,який ми хотіли.Так що скоро і я поділюсь враженнями від фільму :)

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

дівчата!!! хто збирався йти на вихідних на "Аватар" - рекомендую ВЖЕ купувати квитки. бо в неділю мені сказали, що швидше середи не продаватимуть, а сьогодні я все ж вирішила зайти - а раптом. Добре, що зайшла. взяла на 14:30 на суботу 6 ряд і то не посередині, а трішки збоку, бо ближче вже не було... дивилась на неділю на той же час - то саме: немаааа :girl_cray:

15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а всі так плачуться,що в країні криза:)

16. Katrine

Katrine Member

ходили сьогодні на фільм - просто СУПЕР!!!!! дуже тішусь, що дала себе вмовити)))
    ефекти надзвичайні, а природа в фільмі - просто фантастика!!! вийшли з кінотеатру, а відчуття такі, що ми не в тому світі живемо:girl_crazy:. так що хто вагається - просто рекомендую переглянути "Аватар"! я би з радістю ще пішла)

17. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Нам не сподобалося! Примітивне фентезі без початку і без кінця, жодного розумового навантаження!!!

18. Liliyah Romanova

О, тепер я ще більше хочу подивитися!!! такі протилежні думки приворожують. :xaxa:

19. Yansa

Yansa Комерційний Member

Усе ніяк не вирвусь... холоди вже заманали:girl_cray:
    А так хочу піти! На тижні точно піду з чоловіком і подругою!

20. марта

марта Well-Known Member

це фантастика, а не фентезі
    а що по вашому тоді не примітивне?