Атопічний дерматит у дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем JuicyFruit, 3 Грудень 2013.

1. invisible

invisible Well-Known Member

@milema Ми користувались зволожуючими Дермалекс, Ойлатум і Деласкін, наразі конкретного ефекту від жодного не побачила.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

2. milema

milema Active Member

а чим миєте\прибираєте приміщення\ванну-туалет?може дитина контактувала з побут.хімією?[/QUOTE]

мила (вже не мию) всякими пшикалками-порошками, користуюсь ними вже дуже давно, могло і від того посипати, але чому саме тепер? зараз вже мию содою або просто водою.
    --- дописи об"єднано, 30 Березень 2016 ---
    Ми користувались зволожуючими Дермалекс, Ойлатум і Деласкін, наразі конкретного ефекту від жодного не побачила

ясно, то напевно що кому підійде, мені здається, що в нас ззовні на ручках від бепантену краще стало, (а може то мені вже ввижається, бо тільки сьогодні почала мазати)з внутрішньої сторони без змін

3. domino

domino Well-Known Member

Так, здавали, я вже писала, але можу повторитись: igE показало 81, норма 0-60 одиниць. Зробили тести на молочку, яйце, лактозу, горіхи, рибу, сою, кота, пилового кліща, арахіс. Нічого не виявили. Тобто ми і далі не знаємо від чого це. Стратегія- обов'язково A -derma, маю всю серію. Ще маю крем Aveeno, зараз пробую. Пробіотики щодня, без виключення.Здорове харчування, даю їсти все- молочку, яйця, рибу. Однак не даю ніяких там купованих солодощів, шоколаду, сочків хімічних, водичок, ну всякої хімки, яку дітки їдять:) ну не всі, звісно. Можу дати домашнє варення з сиром, фруктове п'юре. Таке от)
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2016 ---
    Вам треба кращі емуленти купити, Ойлатум напр жахливий парафін. Купіть щось з екстрактом вівса, він маю заспокійливу дію. Зверніть увагу на А дерму, Авіно, ще там якісь з вівсом
    Вище написала про харчування. Так, та гусяча шкіра це теж АД. До речі, АД може не тільки мати плями, може ще бути прищиками, такими досить великими:sad:( у нас було таке
    Ще хочу додати- для себе зрозуміла, що зволоженення шкіри дуже важливе, і треба знайти емулент, який вам підійде. Я мащу повністю малого зранку і ввечері, деколи ще раз може вдень помастити згини рук і ніг, на шиї і личко. Хоч личко у нього ттт вже чистеньке)

• Подобається Подобається x 4
  4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

колись форумчанка вайлдвінд писала, що вмалого схоже було. то вона дитині навіть флісового одяягу не давала, тільки бавовняний шар і аж тоді що-небудт "красиве"

• Подобається Подобається x 1
  5. Злата

Злата Well-Known Member

ми консультувались у Сех, виводила нам дитину на нуль з жахливих станів, один був ускладнений вітрянкою - на дитині живого місця не було
    дуже допоміг (Сех нам прописала) щось схоже на бепантен, але українського виробника, дещо інший принцип дії, ніж у бепантен
    а в легших ситуаціях рятував зволожуючий лосьйон для сухої і чутливої шкіри від physiogel
    три роки тому він називався lait hydratant для мене тоді він був спасінням
    спершу дитина дуже плакала, бо казала що пече після нанесення - мусила дмухати, але ефект був і досить швидко.
    можливо за рахунок того, що це лосьйон, а не жирний крем і вбирався шкірою дуже швидко..

6. domino

domino Well-Known Member

Так, це правда, у нас так і є!) Тільки флісу я взагалі не даю, весь одяг бавовняний, окрім курток звісно, бо там всяке буває. А так, то бававна тільки, і купую якісну.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

На моій Ані ще не повинно бути ніяких рюшечок, швів, етикеток. Шкіра зразу реагує. Моментально.
    Я маю гусячу шкіру. То у мене спадкове. Я алергик ще й до того.
    Моя старша Настуня теж має гусячу дуууже суху шкіру. Море сонце наше все. Сашко, ніби, трошки більший везунчик в тому плані. Шкіру має кращу, ніж ми.

8. milema

milema Active Member

@domino Зробили тести на молочку, яйце, лактозу, горіхи, рибу, сою, кота, пилового кліща, арахіс.

це тести по крові? де здавали?

9. domino

domino Well-Known Member

Так, здавали кров з вени, можна і з пальця. Ми не в Україні робити, у польській приватній лабораторії в Лондоні. У Синево теж таке роблять, значно дешевше, ніж за кордоном)

10. milema

milema Active Member

Дівчата, коли у діток виявили вперше і призначили лікування АД, за скільки часу боло покращення, хочаб плями зменшувались, не так свербіло?? а тоя вже починаю сумніватись що в нас АД, ефектувід лікування взагалі нема.

11. марчелло

марчелло New Member

А на алергени можна кров з пальця здавати бо не знаю як такому масіку з вени здати

12. domino

domino Well-Known Member

Краще з вени, повірте!!!
    Роблять маленький укольчик і раз- кров є, тим більше, пробірок треба більше ніж дві( це залежить від кількості алергенів, які провіряються).
    Уявіть, з пальчиків моєму малому дусили 20 хв!!!! Він так плакав((( моє серце мало не трісло, коли я бачила те скривлене личко, жалісне((( ще дусили з двох чи трьох, бо крові з пальчика капля(( чому так робили- бо вени маленькі, не змогли знайти(

13. invisible

Я не спец, ну але за тиждень-два однозначно рано чекати ефекту. АД то така річ... Залежить від купи факторів, ну і ви ж точно не знаєте, що знайшли алерген чи подразник? Плюс можуть не підходити препарати, креми. Ми мордуємся третій місяць, але деякі дівчата тут роками в темці сидять:sad:

14. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Дівчата, потребую Вашої поради. В меншого малого жахлива висипка на обличчі. Спочатку було схоже на пітничку. Ще вона є трінки за вушками, в волоссячку і трішки на грудях. Може то акне? Почала мастити судокремом і боро плюс. Вже як таких білих кінчиків немає. Але є окремі червоненькі прищики, багато, ширшаві. На вулиці, або коли спить вся червонявість проходить. Що то може бути? Також хочу піти до якогось хорошого дерматолога. Почитала тут про Сех, подзвонила в поліклініку, а там запис аж на 21число. Так довго тягнути не хочу. Порадьте когось кваліфікованого. Дякую))

15. domino

domino Well-Known Member

Залежно від крему, якщо гормональний, то звісно зрану буде результат, вже на наступний день, а якщо емулент, який добре зволожує, то за 2-5 днів, а якшо крем, що вам не підходить, то за 2-3 тижні результату буде 0

16. invisible

Може то все таки акне? У моєї малої воно пройшло десь після 1,5 міс. Я б на вашому місці ще трохи почекала, щоб не "заліковувати".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. milema

milema Active Member

Залежно від крему, якщо гормональний, то звісно зрану буде результат, вже на наступний день, а якщо емулент, який добре зволожує, то за 2-5 днів, а якшо крем, що вам не підходить, то за 2-3 тижні результату буде 0[/QUOTE]

в нас уже майже 2 тижні, кутівейт, антигістамінні і сорбент:facepalm: вже сама відмінила, лишилось А-дерма, (4 дні користуюсь)бепантен, але не можу сказати, що є результат, плямки менш червоні то знову червоніють більше, але найгірше то свербіж. В понеділок знову йду на огляд.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

18. domino

domino Well-Known Member

Свербіж буде довго триматися, на жаль. Тільки гормональні його знімлять швидко. Антигістамінні нам мало що знімали свербіж теж. Мажте А дермою 4 рази на день, так вам ває допомогти!

19. milema

milema Active Member

Свербіж буде довго триматися, на жаль. Тільки гормональні його знімлять швидко. Антигістамінні нам мало що знімали свербіж теж. Мажте А дермою 4 рази на день, так вам ває допомогти![/QUOTE]

Дякую:girl_yes2: 7.04 ще до Сех піду, може вона щось порадить.

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, а крем A Derma Exomega можна мазати малявці щічки, якщо обвітрені чи після сонця сухі? Чи то занадто сильний крем? (В аптеці його радили)