Атопічний дерматит у дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем JuicyFruit, 3 Грудень 2013.

1. Amilada

Amilada Well-Known Member

Давно дочитувала темку і от доводиться писати. Побачила, що дехто не ходить до лікарів. Чому в принципі й сама розумію, бо от вчора зтикнулась. Були в поліклініці на Симоненка у дит. дерматолога. На тілі малого зявились подекуди плямки ледь коричневого відтінку, трохи лущаться. Нам прописали мазь, антибіотик. Та порадили здати кров з вени на паразитарну панель(доречі може піткажите де і як то). Мене напрягло що лікарка без жодних досліджень, якихось соскобів з тих плям, так просто призначила мазь. Чи якщо то інфекційне/ грибкове його ні з чим не сплутаєш?

2. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А що, лікар не озвучує діагноз? При АД не призначають антибіотиків. На паразитів здають в сучасних лабораторіях, кожен лікар свою хвалить

3. domino

domino Well-Known Member

А висівки пшеничні підійдуть чи тільки вівсяні мають бути?

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ні, вівсяні. суть у вівсі а не у висівках, думаю, ви знайдете пластівці в якихзось еко-лавках

5. domino

domino Well-Known Member

Так, дякую! А ще підкажіть, а що роблять ті вівсяні висівки? Сушать чи зволожують?

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

зволожують. все, що я писала - то зволожує, а календула, ромашка, шавлія - то коли треба і зволожити і чуть запалення зняти. але ними відповідно, не можна балуватися. і справді, у ванну треба заварювати такий легенький "чай", дуже (мало трави, багато води, довгий час настоювання), щоб вода ледь забарвилася, краще менше, ніж більше

7. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

А хтось купував/користувався таким великим кремом 500 мл. Він такий самий як і 50 мл за властивостями, консистенцією?. Не знаю, що робити ніде нема крему ойлаоуму. І не знаю чим замінити. Пробувала деласкін, але ойлатум таки найкращий нам. 20141125_hioA.jpg

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Емм, а яка різниця 50 і 500 мл? Там назви інші? Ми мали великий, не одну банку використали, на певному етапі підходив найліпше
    Але то все дуже індивідуально

9. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Та ні, назви ті самі, просто малий коштує 90 грн, а великий 255, а різниця в мл, в 10 раз, та думаю, де собака зарита, великий може рідший. Але то в неті. Вживу ніде не бачила великоі банки. А ви де купували?

10. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Я бачила велику банку того крему 2 дні тому в аптеці, в поліклініці на Топольній (там як заходиш, є 1 маленька аптека у віконечку, а друга, далі), коштував, здається 277 грн

• Подобається Подобається x 1
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо все ідентично то просто такий маркетинговий хід
    я купляла зразу великі банки тому і не знаю рідший той крем чи ні
    але як на мене з такою різницею в ціні рідший то не проблема, легше наносити))
    якщо є потреба мастити більше 50 мл, то ж краще купити той більший, його можна ж потім для власних потреб використати, зволожувач як зволожувач
    ще якось в Польщі купляла Ойлатум, та ж фірма, але інша зовсім банка, хіба слово те саме, то він був дійсно дещо інший
    а такий як на фото то купляла ще давніше, то в Знахарі, то в Аптеці низьких цін, де вигідніше було там і брала))

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене є велика, а в аптеці казали, що більше не випускають. Оптом завжди дешевше.

13. domino

domino Well-Known Member

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

а як, де і з ким ви підбирали препарати? собі от, або малому теж?[/QUOTE]в м
    В мене зараз такий! Мала я і 50 гр, і 150 гр і зараз 500. Всі одинакові!

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. марчелло

марчелло New Member

А мені в аптеці казали що ойлатум на перереєстраціі

15. domino

domino Well-Known Member

Цікаво, а ойлатум, який продається в Україні, хто виробник? Може таке бути, щоб в Україні він був на пер-ї, а в Англії ні?!

16. марчелло

марчелло New Member

В мене на коробці пише виробник Британія дистриб'ютор Київ

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

я минулого тижня купила в Польщі дві великі банки.... в нас, казали, що не буде

18. марчелло

марчелло New Member

А яка його там ціна
    --- дописи об"єднано, 1 Листопад 2015 ---
    Цікаво чому його в нас не буде так жаль він нам дуже підходив,залишається шукати когось щоб купляти в Польщі

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Дівчата, в кого є діти з АД, чи ходять такі діти в садок? Бо мій синок почав ходити в цьому році, а вихователька вчора (коли я прийшла його забирати) заявила, що без довідки від дерматолога в групу не прийме.

Останнє редагування: 5 Листопад 2015
  20. domino

domino Well-Known Member

То
    То у вашого малого не атопічний дерматит, а напевне алергічний дерматит- той, то йбе точно від їжі.