Відповідь: Анекдоти "Звонок в приемную Путина: - Алло. - Слава Україні! Це Олег Ляшко. А Путіна можна? - Пошёл на ....! - Дякую. А коли повернеться?"
Відповідь: Анекдоти Лежу з чоловіком в ліжку. Ніч. Він (пошепки): - А знаєш, що ми зараз будемо робити? Я (в передчутті): - Що? - Коли діти заснуть...зжеремо всі їхні цукерки!
Відповідь: Анекдоти Тільки наша жінка може однією рукою варити борщ, другою - витирати пилюку, одним оком слідкувати за дітьми, другим - за компьютером, ногою мити підлогу і при цьому, підтримуючи телефонну трубку плечем, казати подрузі : " Ні, я абсолютно не зайнята !"
Відповідь: Анекдоти -АЛЛЁ, ЭТО КРЕМЛЬ? -ДА. -ПОЗДРАВЬТЕ Х**ЛО С ЕГО ПРАЗДНИКОМ. -С КАКИМ ПРАЗДНИКОМ? -ЗНАЧИТ, КОГО ПОЗДРАВИТЬ - ВЫ В КУРСЕ
Відповідь: Анекдоти Розмовляють два друга-холостяка: -Скажи, будь ласка, а компот тільки з фруктів можна варити, чи з овочів теж? -Звісно що тільки з фруктів. Компот з овочів ЦЕ - БОРЩ.
Відповідь: Анекдоти Тільки в Україні беруть рекламки на вулицях не для того, щоб почитати, а щоб допомогти тому, хто роздає.
Відповідь: Анекдоти - Сволота ти! Все життя мені зіпсував! Всю молодість на тебе витратила! - Доню, люба, хватить розмовляти з дипломом.
Відповідь: Анекдоти Жінка готується до літа: купує креми, декілька купальників, літні сукні, туфлі, шорти, капелюшки... Чоловік - підстриг нігті на ногах - все, готовий... Красень!
Відповідь: Дитячі Перлини Время завтрака. Жена мужу: - Уверена, что ты забыл какой день сегодня? - Глупости, я прекрасно помню какой сегодня день, - ответил муж и свалил на работу. В 10:30 раздался входной звонок. Когда жена открыла дверь, то увидела возле порога большой букет красных роз. В 13:00 снова раздался звонок. На этот раз это была коробка ее любимого бельгийского шоколада. В 15:00 это было шикарное, дизайнерское платье. Жена еле дождалась мужа: - О! Дорогой! Сначала цветы, потом шоколад, потом платье! Это самый счастливый День Воздушно-Десантных Войск в моей жизни!
Відповідь: Анекдоти Комарі стали хитрішими ... Підлітають, сідають на ліжко ... А далі йдуть пішки, щоб їх не чутно було ... Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Анекдоти - Папа, ты когда-нибудь влюблялся в учительницу в школе? - Сынок, ты как раз сейчас мне об этом напомнил. Естественно! - И что из этого получилось? - Да ничего... Об этом узнала твоя мама и перевела тебя в другую школу.
Відповідь: Анекдоти Дочь спрашивает у мамы: - Мам,а тебе что больше нравится собачки или бабочки? Мама отвечает: - Аня никаких татуировок!!! - Мам ну пожалуйста я сделаю на самом незаметном месте! Младший брат медленно поворачивает голову на сестру и говорит: - НА МОЗГАХ!?
Відповідь: Анекдоти Чоловік заходить в Одесі в магазин сувенірів. Бачить маленьку бронзову фігурку кішки. На ціннику написано: "кішка - 100 гривень, її історія - 10 000 гривень." - Я можу купити кішку без історії? - запитує він. - Звісно, - відповідає продавець, - Але за історією Ви все одно повернетесь. Чоловік купує маленьку бронзову кішку і йде по місту. Раптом він помічає, що слідом за ним спочатку йде одна кішка, потім інша, потім ще і ще... За півгодини за ним уже йдуть тисячі кішок. Чоловік в паніці починає тікати. Кішки не відстають, біжать за ним. Тоді він розмахується і кидає маленьку бронзову фігурку кішки в річку. Всі кішки, які до цього бігли за чоловіком, вмить стрибають у воду слідом за статуеткою і тонуть. Чоловік йде назад, в той же магазин сувенірів. - Я ж Вас попереджав, що Ви повернетеся за історією, - каже йому продавець. - До біса історію! - відповідає чоловік. - У Вас є маленький бронзовий сепаратист?
Відповідь: Анекдоти Лікар веде прийом з практикантом-студентом медичного університету. Викликали лікаря до телефону, а практикант вирішив продовжити прийом самостійно. Через деякий час повертається лікар. Читає звіт практиканта: "Прийняв трьох пацієнтів. Перший був з поносом. Я йому дав проносне. Так він біг по коридору, а потім махнув рукою і пішов спокійно. Напевно допомогло. Другий був на милицях з переломом ноги. Я йому теж дав проносного. Так він спочатку на милицях шкандибав по коридору, а потім милиці відкинув і побіг. Думаю, що допомогло. Третій з сильним кашлем. Само собою я знову дав проносного. Йому теж допомогло. Ось він в кутку тулиться, кашлянути боїться"
Відповідь: Анекдоти Якщо часто і багато вживати якийсь продукт, зрештою, він набридне. Увага, питання: Що не так з цукерками?
Відповідь: Анекдоти Жінки непереможні. Сьогодні чув, як маленька дівчинка років 6-7 кричить на хлопчика ображеним голосом, майже плачучи: "Віддай, це не твоя цукерка, я твою вже з'їла!"