Анекдоти

Discussion in 'Хіхоньки' started by pravovuk, Apr 25, 2010.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Анекдоти

Жена мужу: - Я от тебя ухожу...
    муж в панике: - Я с тобой.

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Муж и жена отмечают 35-летие совместной жизни. Муж говорит жене : "–– Помнишь, 35 лет назад мы снимали квартирку дешёвую, спали на потёртом диванчике , смотрели чёрно-белый телевизор . А сейчас у нас есть всё : дорогой дом , дорогая мебель , дорогая машина , плазменный телевизор . Но 35 лет назад я спал с молодой и стройной 21-летней девушкой , а теперь мне приходится спать с 56-летней женщиной . " Жена " –– Так ты найди себе 21-летнюю молодую и стройную девушку , а уж я позабочусь , чтоб у тебя были дешёвая квартирка , потёртый диванчик и чёрно-белый телевизор ...

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

- Куме ти чув... Галя двійню народила?
    - Та йди ти...
    - Йди ти... Я вже свого забрав

4. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Рятувальник на човновый станції надривається у гучномовець:
    - Човен 99 гребіть до берега! Ваш час закінчився! Човен 99 гребіть до берега! Ваш час закінчився!
    Підходить напарник і каже:
    - Що ти кричиш? У нас же всього 70 човнів!
    Рятувальник задумливо дивиться на нього. Потім знову кричить у гучномовець:
    - Човен 66! У Вас що - проблеми? ..

5. Ziben

Ziben :)

Летять в літаку Янукович, Папа Римський та першокласник. Тут в літаку щось сталось з двигуном і він став падати, а в літаку всього 2 парашути.
    Тут Янукович: - Я сама найрозумніша людина, я повинен врятуватись, я потрібен народу! Надягає парашут і стрибає до народу.
    Папа Римський до хлопчика: - Я вже старий, пожив, а тобі ще світ пізнавати, бери парашут і стрибай.
    Хлопчик: - Стрибати будемо разом, парашути два, найрозумніша людина одягнула мій портфель.

6. strochka

strochka Member

Вообще не понимаю, как муж, у которого две почки, не может купить жене шубу!

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Жінка скаржиться своїй подрузі:
    - Цілий тиждень змушувала чоловіка почати ремонт в туалеті!
    - І що ж?
    - У суботу він повісив на дверях туалету оголошення "Туалет закритий на ремонт" , і пішов у гараж.

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Приехал барин из Петербурга в поместье.
    Утром, в сопровождении управляющего, идет озирать владения.
    Подходят к ручью, через который перекинуто сколькое брёвнышко. Барин на втором же шаге соскальзывает и увязает штиблетами в грязи.
    - Ты бы, Никодим, - говорит управляющему, - мостик бы какой здесь поставил или досочку хоть положил...
    - Сделаем, барин!
    Чекрез пару недель недель барин снова надевают штиблеты и идут гулять.
    Подходят к ручью, а там все как и было. Барин разворачивается, управляющему по зубам - хрясь!!! Печально вздыхает и идёт назад, испить "кофею".
    На следующий день утром барин встает, натягивает охотничьи сапоги, идет озирать владения
    А там - мостик резной, с перилами и балясинами, с масляными лампами и лаком блестит-переливается. Барин, конечно же, в шоке.
    - Ты что, Никодим - сразу поставить не мог?
    - Не было четких указаний, барин!

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Раніше я користувався шариковим дезодорантом.
    Тепер користуюсь своїм,
    бо Шарик боляче кусається…

Яндекс.Карти + GPS показали, що я сиджу на унітазі зі швидкістю 8 км/год

Потрібно 7 секунд, щоб їжа потрапила з рота до шлунку.
    Людське волосся може витримати навантаження в 3 кілограми.
    Довжина статевого члена – це 3 довжини великого пальця.
    Жінки мигають в 2 рази частіше, ніж чоловіки.
    Дівчата вже прочитали цей текст. Хлопці все ще дивляться на свій великий палець.

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Чоловік грає у нову компюторну гру
    Жінка просить, дай мені спробувати пограти
    Чоловік на те: -коли ти миєш підлогу, я тебе хіба прошу: "дай спробувати помити?"

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Знаєте як по-українськи буде Клаудія Шифер, Леді Гага, та Він Дізель ?
    - Галя Черепиця, Пані Шошо, та Іван Солярка!

Сільська вчителька ніяк не могла вирішити, за кого їй виходити заміж: за директора школи чи за тракториста.
    З одного боку швидкий кар’єрний ріст, а з іншого без трактора фіг до школи доберешся…

Микола прийшов додому в такому поганому настрої, що жінка, не знаючи, чого він зараз хоче найбільше, лягла голою в пельмені.

12. Fajnalera

Fajnalera Member

Мальчик, которого воспитали бараны, успешно адаптировался в современном обществе.

Социализм: накормить голодного рыбкой.
    Капитализм как нам его рисуют: не кормить голодного рыбкой, а дать ему
    удочку.
    Капитализм как он есть на самом деле: не давать удочку, а продать ее в
    кредит, не давая голодному понять, что ни доступа к рыбному пруду, ни
    права на отлов у него все равно нет, т. к. и пруд и рыба давно
    принадлежат тем, кому он теперь еще и за удочку должен...

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Син пластичного хірурга, який ввечері розбив машину батька, вранці прокинувся з грудьми 3-го розміру.

На день народження хтось приніс насіння соняшника. Пити так і не почали.

Задача: Директор собрал на ремонт школы 850 тыс. рублей. Вопрос: Зачем школе новая Хонда Сивик?

- Папа, а кого ты больше хотел: мальчика или девочку?
    - Вообще-то, я просто хотел приятно провести время..

Нострадамус тычет своего кота мордой в бамшак:
    - Вот кто?! Кто? Кто здесь нагадит через пол часа!?

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дочь звонит отцу — Папа меня украли, везут куда то в машине и хотят отдать замуж, спаси меня!!! — На какой машине тебя везут дочь?? — Кажется это Bentley Continental Turbo RT 2012 года — Будь счастлива дочь, мы с мамой очень рады за тебя)))

15. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Муж и жена отмечают тридцатипятиление совместной жизни. Муж говорит: - Помнишь, тридцать пять лет назад, мы снимали дешевенькую квартирку, спали на дешевом диване, смотрели черно-белый телевизор... Сейчас у нас есть все - дорогой дом, дорогие мебель, машина и плазменный телевизор. Но тридцать пять лет назад я спал с молоденькой 21-летней девушкой, а теперь приходится спать с 56-летней женщиной. Жена отвечает: - Найди себе для сна 21-летнюю, а уж я позабочусь, чтоб у тебя были дешевая квартира, дешевый диван и черно-белый телевизор.

16. Fajnalera

Fajnalera Member

Маленький сын вбегает в комнату к маме и горько плачет.
    Мама:
    — Сына, почему ты плачешь???
    Сын, сквозь слезы:
    — Мы с папой были на рыбалке, папа поймал большую рыбу, а когда вытягивал удочку, леска оборвалась, и рыба уплыла.
    Мама, улыбаясь:
    — Ну, так а что тут плакать, сына?! Ты уже взрослый мальчик и должен понимать, что в таких ситуациях надо не плакать, а смеяться!
    — Так я и засмеялся!!!

17. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Він був старшим від неї на 10 років.... Вона сіла йому на шию і звісила ноги.... дивіться першого вересня у всіх школах України - перший дзвоник!!!

На співбесіді:
    - А куди поділася попередня співробітниця?
    - Пішла в декрет.
    - Ох і небезпечно у вас тут ..

Купи китайські презервативи за 1.50 грн, і ти отримаєш 12 тисяч грн в подарунок від держави.

18. Fajnalera

Fajnalera Member

- Алло, міліція? Я застукала чоловіка з коханкою ...
    - А навіщо Ви сюди телефонуєте?
    - На смерть застукала!

19. Жменька

Жменька Well-Known Member

МНЕ ВОТ ИНТЕРЕСНО -ПОЧЕМУ ДЕПУТАТЫ НЕ СТАВЯТ ОКНА В АДМИНИСТРАЦИИ ЗА СВОЙ СЧЁТ?
    А РОДИТЕЛИ В САДАХ И ШКОЛАХ ОБЯЗАНЫ!

20. Fajnalera

Fajnalera Member

- Ой, а хто це так прокидається? Ой, а чиї це оченята відкриваються? Вночі стрибало, скакало, людям спати не давало ..
    - Не підколюй .. Просто дай мені мінералки.

Судячи з нашого часу, після легалізації одностатевих шлюбів, наступним кроком буде легалізація шлюбів з комп'ютерами.

Високопоставлений чиновник збив своїм автомобілем на пішохідному переході відразу двох, ну і цікавиться у знайомого судді з приводу можливого вироку.
    - Ну, - міркує суддя, - я так думаю, що той, який своєю головою розбив лобове скло, може отримати 5 років за пошкодження чужого майна і за спробу крадіжки. А другий, який від удару відлетів в кущі, може і 8 років отримати за спробу втікти з місця пригоди.

Ранок у селі. Бажаючи поспати ще, вуйко Іван чоботом перевів півня на годину пізніше.