Анекдоти

Discussion in 'Хіхоньки' started by pravovuk, Apr 25, 2010.

1. status quo

status quo New Member

Відповідь: Анекдоти

Сегодня с утра я сидел в маке. Вдруг к моему столику подошел Путин, взял с моего подноса одну картошку фри, обмакнул ее в соус и съел. Потом сказал «тебе всё равно никто не поверит», забрал колу и быстро убежал.

Брюнетка говорит блондинкам:
    — Девчонки, а давайте пойдем на футбол “Локомотив”—“Зенит”!
    — Нет, — отвечают блондинки, — не может паровоз играть с фотоаппаратом!

Попался как-то Иван-царевич в лапы Бабе Яге. Та ему и говорит:
    — Загадаю я тебе, милок, загадку. Если не отгадаешь, то съем тебя. А коли отгадаешь, то займусь с тобой любовью.
    — Зеленое, прыгает и квакает. Что это?
    — Кузнечик.
    — Угадал, шалунишка!..

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Женщина:
    - Обветрились губы. Воспользовалась скрабом для губ, сделала питательную маску, намазала бальзамом, сверху - увлажняющий блеск.
    Мужчина:
    - Обветрились губы. Отодрал кожу. Съел. :khomyak::khomyak:

- Стів Джобс почав свій грандіозний бізнес, маючи тільки паяльник і гараж!
    - Ну, в Україні так теж багато хто починав...

- Ну коли ж в кінці, кінців, все буде добре ?
    - Ось помреш ти, привезуть тебе на кладовище, заб'ють гвіздки, обвяжуть труну мотузками і почнуть опускати в могилу. Старший почне командувати:
    - Лівіше, ще лівіше, ноги трішки вище, опускай - так - так, ось тепер все добре!!!

Хазяйновиті дівчата не носять стрінги...Із них виходить погана тряпка.

Бабка, яка побачила вільне місце в автобусі - найшвидший звір на планеті.

3. kineret

kineret Вірю в диво...

- Це що у тебе?
    - Яблука.
    - 2 кіло і кожне загорнути.
    - А це що?
    - Апельсини.
    - 3 кіло і кожен загорнути.
    - А це що?
    - Слива.
    - 5 кіло і кожну загорнути.
    - А це що?
    - Смородина, але вона не продається!

Кажуть, що 60% людей в понеділок тормозять. Добре, що я належу до решти 5%.

Якщо страуса лякати кожні 15см, то можна садити картоплю.

4. kineret

kineret Вірю в диво...

Кто-нибудь знает — по какой посуде, чем и в какой тональности надо правильно бить, чтобы этот мистер Пропер посуду вымыл?

Диета.
    утро — чай/кофе. день — яблоко/апельсин/чай. 23:00 — БУЛОЧКИПЕЛЬМЕНИКОЛБАСАМЯСОРЫБАПЕЧЕНЬКИЖРАТЬЖРАТЬЖРАТЬ!!!

Лучший фитнес — Прогулка на шпильках по гололёду)))

11 лет школы, 3 года колледжа, 5 лет института, и теперь я смело могу сказать — СВОБОДНАЯ КАССА!

5. Тетянка

Учитель физкультуры:
    - Как на урок, так формы у вас нет! А как по району двигаться, так все в АДИДАСЕ

Просыпаюсь - сажусь за компьютер, прихожу на работу - сажусь за
    компьютер, возвращаюсь домой - сажусь за компьютер, чувствую себя
    внешним устройством...
    Походу я флэшка...

Уборщица ночного клуба, протирая микшеры и пульты случайно попала в лучшую сотню DJ России

— Я веду репортаж с полигона, на котором сотрудники МВД сжигают 17 т. марихуаны. Сейчас мы возьмем интервью у этого прекрасного единорога.

Усний іспит - це коли ти викладачу розказуєш його лекції в перекладі Гобліна.

Ремонт починався в стилі хай-тек, а закінчився як завжди в стилі хай-так!

Вилітаючи із чужого балкона з простирадлом в руках, Кирил настільки був схожий на бетмена, що рятувальники прибрали батут.
    Найбільша а студенська брехня: “Список використаної літератури”.

Бабусь прочитай щось мені на ніч.
    - Що, наприклад?
    - Ну наприклад...рэп!

6. Sitara

Sitara Active Member

Чоловік, який багато місяців знаходився в комі, прийшов до тями. Його жінка постійно знаходилася поруч з ним. Відкрив очі, він сказав своїй дружині, котра сиділа біля його ліжка:
    - Ти була зі мною в самий важкий час. Коли мене звільнили – ти підтримувала мене, коли в мене стріляли і поранили – ти була поруч, коли мій бізнес накрився – ти була тут, коли ми втратили наш будинок – ти була зі мною, коли моє здоров’я стало зовсім паскудним – ти залишалася зі мною. Ти знаєш, Оксано, що я думаю?
    - Що, коханий? – посміхаючись, тихенько спитала жінка і її серце наповнилося теплом до чоловіка.
    - Я починаю думати, що ти приносиш нещастя.

Повзе мужик по пустелі, пити хоче страшно. Бурмоче:
    - Боже, як пити хочеться!..

Тут з неба падає лопатка, голос
    промовляє:
    - Копай!
    Мужик через хвилину викопав глек з холодною водою, напився. Голос йому:
    - Лопатку поверни!
    Мужик лопатку в небо підкинув, пішов дальше. Йде, їсти хоче. Тільки про це подумав, з неба падає лопатка:
    - Копай!
    Мужик через дві хвилини викопав скриню з їжею. Наївся до відпаду, з неба голос:
    - Лопатку поверни!
    Мужик лопатку підкинув, йде далі та думає:

- Зараз би потр@хатись...

Тільки подумав, з неба лопатка падає:
    - Копай!
    Мужик копає хвилину, дві, годину, три години...

Через п"ять годин сів на дно ями:
    - Ох, і з@тр@хався я!..

З неба голос:
    - Лопатку поверни!

7. Sitara

Sitara Active Member

Я не ленивая, просто меня хранит древнеегипетский бог покоя и умиротворения - ДАНУНАХ!

8. kostuk

kostuk New Member

Чим тихіше маленька дитина себе поводить, тим більшої шкоди вона завдає вашій квартирі!

Більшість людей переходить вулицю за єдиним правилом:
    зелене - йди;
    червоне - біжи!!!

Ремонт починався в стилі хай-тек, а закінчився як завжди в стилі хай-так!

Щасливий шлюб – це шлюб, в якому чоловік розуміє кожне слово, якого не сказала дружина.

Тааак.., понеділок, вівторок, середа, четвер, проходимо,проходимо скоріше, не затримуємо п"ятницю )))

9. Sitara

Sitara Active Member

Молодой человек говорит отцу своей подружки:
    - Это, конечно, просто формальность, но я надеюсь Вы не будете возражать если я попрошу руки вашей дочери?
    - Кто сказал что это формальность?
    - Гинеколог

10. Sitara

Sitara Active Member

Муж с женой лежат в постели. Муж: - Давай поскрипим кроватью, соседи подумают, что у нас безумный секс... Хорошо... поскрипели. Утром муж видит на кухне пустую тарелку и ложку. Жена: - А ты ложкой постучи по тарелке, соседи подумают, что ты наелся...)))

11. Sitara

Sitara Active Member

Три женщины беседуют. Первая: - Вот мой муж пил, пил и спился... Вторая: - А у меня муж курил, курил и скурился... Третья: - А мой... ну, в общем, скончался.

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Тільки в Україні людина може платно вчитися, платно лікуватися, і безкоштовно працювати!
    :) :) :)
    - Мамо, я за Петра заміж не піду! Він алкаш!
    - А як ти це зрозуміла?
    - Ми з ним цілувалися і я в нього в штанях намацала щось велике і тверде, напевно пляшка, десь 0,7 літра…
    - Виходь доню, виходь! А то я все життя з чекушкою промучилась.
    Самою нейтральною країною у світі визнано Україну. Вона не втручається навіть у свої внутрішні справи.
    Бомж стукає в двері квартири, йому відкриває мужик. Ну, бомж йому і говорить:
    - Дайте, будь ласка, шматочок торта.
    Мужик такий офігівший:
    - Ти ж завжди хліба просив?!
    Бомж збентежено:
    - А у мене сьогодні день народження…
    У Шерлока Холмса собралась компания. Все развеселились и кто-то обращается к сыщику:
    - Скажите, Холмс, вот Вы такой видный здоровый мужчина в рассвете сил, вот как это Вы обходитесь без женщин? Вы не испытываете по этому поводу дискомфорта?
    - Ну, господа, это же элементарно...
    Вся компания гостей хором:
    - Как?! Неужели Ватсон???

13. Тетянка

- Цієї ночі ми будемо робити, те чого не можна ...
    - На нуль ділити чи що?

Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, а шлях до серця жінки лежати не повинен

П’ятикласниця Оля заробляла гроші, отримуючи двійки. Схема проста: отримала двійку – отримала ременя, зняла побої - виграла суд…

Недарма великих начальників називають птахами високого польоту, адже у таких птахів краси не побачиш, співу не почуєш, зате лайно дістається багатьом.

Виховувати дітей дуже просто.
    Для цього треба знати всього дві фрази: "Іди сюди!" І "Йди звідси!"

Зараз такі принци .. Дівчата, їй Богу, краще за коня заміж вийти!

Прийшла бабуся до магазину та каже продавцю:
    - Я вчора купила у вас триста грамів ковбаси, дала шматок собаці, а він до ранку здох. Що ви мені на це скажете?
    - Що скажу? Добре зробили, що дали собаці, а не з’їли самі!

Як можна не прислухатися до свого внутрішнього голосу, коли він щоранку каже: "Поспи ще, поспи"

Як готується жінка до літнього купального сезону - різноманітні креми (від засмаги, комарів, тощо), купальники (кожне літо нова мода), панами, сарафани, шльопанці - усього й не перелічиш. Як готується чоловік до літнього купального сезону - підстригає нігті на ногах.

14. status quo

status quo New Member

Если вам плохо, крепко обнимите кота. Вот и все. Теперь плохо не только вам, но и коту.

- В супермаркетах, по большому счету, продается только две вещи – мешки для мусора и мусор для мешков.

- Ни в коем случае не ложитесь спать, если разозлились и поругались. Бодрствуйте! Тогда вы сможете ещё и подраться.

- Вот, бывало, пошлёшь кого-нибудь сгоряча, а потом в душе-то переживаешь: дошёл… не дошёл?

- У работы есть три плюса: пятница, зарплата и отпуск.

- Семейное положение: есть кот.

- Будильник ненавидят в двух случаях – когда он звонит и когда он не прозвонил.

- Самое длинное и увлекательное путешествие начинается со слов: “Я знаю короткую дорогу”.

15. Sitara

Sitara Active Member

Мужик решил сделать сюрприз жене. Под Рождество оделся Дедом Морозом, пришел, жена открыла дверь.
    - Ну, иди же ко мне, моя милая! - восклицает он прямо с порога. Он обнимает ее, целует, увлекает в спальню, начинает раздевать, срывает свою одежду и бороду...
    Жена: - Боже! Так это ты ?!

16. Sitara

Sitara Active Member

Хеллоуин - это праздник всякой нечисти в Америке...
    В России тоже есть праздник, когда все мертвые выходят на улицу - это 1 января...

17. Sitara

Sitara Active Member

Выходит стомaтолог из кaбинетa, где остaлся лежaть пaциент, и нервно ходит из стороны в сторону, теребя подбородок. Зaкурил, но тут же выкинул сигaрету в окно. Медсестрa его спрaшивaет:
    - Что случилось? Сложный случaй?
    Стомaтолог отвечaет:
    - Тяжелейший - у клиентa бaблa до хренa, a все зубы здоровые...

18. Тетянка

В Америці подарунки кладуть в носки, а в нас носки це вже подарунок.

Чоловік повертається з полювання задоволений. Дружина:
    - Як полювання?
    - Клас! Їжаків цілу купу настріляв!
    - Ти що з глузду з’їхав? На якого біса вони потрібні!
    - Ну як же. Тобі на комір, тещі на устілки.

Вовочка говорить мамі:
    – Мам, сьогодні директор запитував чи одна я дитина в сім’ї?
    – І що ти сказав?
    – Що я один.
    – А він?
    – Слава Богу!

Соціологи встановили, що піднявши з килима нитку, яку не зміг всмоктати пилосос, двоe з трьох чоловіків кидають її назад, щоб дати пилососу ще один шанс

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

"Дедушка Мороз, выходи!" - кричали дети, пританцовывая возле туалета.
    Конец декабря... На столбе болтается обьявление: "Вы можете заказать Деда Мороза и Снегурочку по телефону ..."
    Держась за столб, стоит пьяный и горько рыдает:
    "Киллеры! Изверги! Деда Мороза и того заказали... "
    Приходит Дед Мороз к психиатру и говорит:
    - Доктор, помогите! Я в себя не верю...

• Подобається Подобається x 1
  20. LGalT

LGalT Member

- Як вам вдалось прожити 50 років з чоловіком у повній гармонії без жодної сварки?
    - Дуже просто. Коли ми одружились, мій чоловік посадив мене в карету і повіз на своє ранчо.
    Поки ми їхали один з коней спіткнувся і він спокійно сказав: "Раз".
    Через 15 хвилин, цей кінь спіткнувся ще раз і він сказав: "Два".
    І вже коли ми підїжджали до його ранчо цей же ж кінь спіткнувся в третій раз.
    Він сказав: "Три" - i пристрелив її. Я, звичайно, почала кричати, наробила шуму, почала жаліти бідну тваринку…
    - І що?
    - І він сказав "Раз".