Відповідь: Анекдоти Іванова ти чому не принесла тисячу грн. на ремонт школи? - я її не ламала! кожна бабуся вважає, що найголодніші люди, це її внуки.... женщины слабый пол... Да я вас умоляю ...))) ни один мужик не сможет с похмелья сварить борщ, погулять с ребенком и убрать квартиру )))
Відповідь: Анекдоти Муж будит жену ночью и протягивает ей стакан воды и таблетку анальгина. - Зачем? — спрашивает жена. - У меня голова не болит. Муж, срывая с себя трусы: — АГА ...!!! ПОПАЛАСЬ !!!))))))) Супруги в ссоре... - Хоть бы посуду за собой помыл, скотина!... - Не могу... копыта мешают!
Відповідь: Анекдоти - Любимый, изнасилуй меня прямо здесь и прямо сейчас, пожалуйста! - А тебе лишь бы ужин не готовить.
Відповідь: Анекдоти - Коханий, що будеш на вечерю? - Картопельку… - А з чим? - З м’яском… - Я ніби знала! Чіпси з беконом купила. Не кохайте жінок-лікарів, вони кажуть “наступний!”. Не кохайте жінок-продавців, вони говорять “встаньте в чергу”. Кохайте жінок-педагогів, вони говорять”давай повторимо ще раз!”.
Відповідь: Анекдоти Приходит свекровь к невестке. Провела пальцем по телеку, шкафу, тумбочке. Показывая пыль на пальце, говорит : -Какая пословица есть на этот случай? (намекая, типа, чистота-залог здоровья) Невестка, недолго думая: -Свинья везде грязь найдет!
Відповідь: Анекдоти Отправила мужа в магазин с запиской,что купить: 1.Хлеб. 2.Молоко. 3.Колбаса. 4.Туалет.бумага 5.Зубная паста. 6.можешь взять себе Пиво. Принес: 1 хлеб,2 пакета молока,3 палки колбасы,4 рулона туалет.бумаги, 5тюбиков пасты и......6 бутылок пива))))) Ёптить и придраться не к чему,но......в следующий раз список с пива начну ))
Відповідь: Анекдоти Сегодня резко проснулся из — за того, что думал опаздываю на работу, открыл глаза, успокоился — фуу, я на работе.
Відповідь: Анекдоти Написал: ИЩУ ЖЕНУ... -Уже пришло 320 смс!!! - И хотите знать ,что пишут? - Почти одно и тоже... "Забери мою"!
Відповідь: Анекдоти -Тату, я двійку з математики отримав. - Як двійку? - Не знав таблички множення! - Як не знав? От скільки буде 6*8? - 49. - А скільки буде 7*8? - 51. - Тут як горішки лускаєш, а в школі неясно що з тобою відбувається!!!!
Відповідь: Анекдоти -Вчора наш начальник на роботі проводив змагання серед працівників офісу по пасьянсу "Косинка". - Ну і які ж були призи, хто виграв? - Переможця звільнили з роботи. Дружина: - Дорогий, я забула хліба купити. Сходиш? Чоловік приходить через десять хвилин з батоном і пляшкою горілки. - Люба, ти не повіриш! У них знову не було здачі
Відповідь: Анекдоти Одна блондинка скаржиться іншій: — Мій комп’ютер не бачить принтер. Я вже й монітор до нього повернула, а він однаково пише, що не бачить. Що мені робити? — А ти пальцем покажи.
Відповідь: Анекдоти - А ось, пам'ятаю, у нас в дитячому садку теж хлопець один був. Всіх бив. Крім мене. Я міцний був, завжди здачі давав. За це мене і вигнали з садка. - ??? - Ну, сказали, що сторож не повинен з дітьми битися ...
Відповідь: Анекдоти Тато їсть цукерку, поруч крутитьсямаленький син. Дружина: - Що, тато не дає цукерочку? Чоловік : - Не дає у нас мама, а тато - неділиться ...
Відповідь: Анекдоти — Папочка… я когда вырасту, буду такой красивой как ты? — Ну… я думаю ты будешь такой красивой как мама! — Неее, как мама это долго!!! Я видела как она сначала крем, потом тушь, потом помаду, потом причёску… А ты встал, умылся — и уже красивый!
Відповідь: Анекдоти Куме, ви, кажуть, сепаратистські газети читаєте? - Та читаю... - Куме, та ви шо? - Так я раніше читав проукраїнскі газети - така тоска! Все пропало, нас Європа продала, Росія нас захопить, газу зимою не буде, банки збанкротують... Почав читати сепаратистські - і там так приємно, так гарно! Хохли подчінілі вєсь Восток, хохли нас унічтожают, хохлам помогаєт Амєріка, хохли бесчінствуют на Донбассє, нікто нє может дать отпор зарвавшимся хохлам, - аж серце радіє!
Відповідь: Анекдоти Парашутист розповідає своїй подрузі: - Якось під час одного стрибка заплуталися у мене стропи. Пам'ятаю тільки, що впав на якийсь дах, проломив його і відключився. Потім відкриваю очі і бачу навколо себе світло, і підходять до мене ці... білі з крилами за спиною... - Невже янголи? - Ні, бройлери.
Відповідь: Анекдоти После пьянки женщина садится в такси. Таксист: Куда Вам? Женщина: Не-еее, к удавам не хочу! Таксист, выделяя каждое слово: Куда Вам надо? Женщина: Ну... , надо так надо, поехали к удавам!
Відповідь: Анекдоти Урок арифметики. Училка задает Вовочке вопрос: - Вот представь, я даю тебе 200 долларов. Ты отдаешь $50 Машеньке, $50 Леночке и $50 Наташеньке. Что у тебя будет? Вовочка: - Оргия.....