Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

це тільки короткий перелік. і ви ніколи не знаєте, яку дитинку ви носите, здорова вона чи ні, гени в порядку чи ні, вроджені вади є чи ні. але зберегти треба всьо, і ще і погіршити ситуацію можна в дуже-дуже багато разів. то мій досвід "від протилежного", коли лікар відверто заявив, що не вірить у те, що не було ніяких! препаратів при вагітності, бо в нього всі "нагодовані"

• Подобається Подобається x 1
  2. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Дівчатка здала сььогодні аналіз ХГЛ він у мене 220,8 мМО/мл.Це як зрозуміти?

Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk

3. Natalija Ch

Natalija Ch Member

І прогестерон здала на всяк випадок бл мазанина є то результат 42,53 нг/мл.Це нормально?

4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Це зрозуміти як вагітність :) Вітаю!

В вас в результатах аналізу мають бути норми лабораторії для кожного тижня.

5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Вітаю з Вагітністю! Прогестерон тре дивитися по нормах даної лабораторії.

6. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Дякую а який це приблизно тиждень 4-5 десь?

7. OxyFoxy

Я б з радістю не приймала ніяких препаратів і не здавала жодних аналізів, якби не мала антифосфоліпідного синдрому. Не хочеться впиратися рогом, щоб пережити ще кілька невдач, м'яко кажучи.
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2016 ---
    А де ви здавали? Якщо в Сінево, то в них є на роздруківці шкала з результатами і тижнями.

8. Natalija Ch

Natalija Ch Member

ДЯКУЮ!!!!Дівчатка дуже приємно!!! Тут пише 1 триместр - 11,2 -90,00.То виходить норма?

9. OxyFoxy

Норма і показник класний. В мене було біля 23 і то теж було нормально на початку.

10. Natalija Ch

Natalija Ch Member

В сінево там 4 т.в. : 9,5 - 750,00 а 5 т.в.: 217,0 - 7138,0 і от думаю все таки напевно 5 т.в. але овуляція була аж 15 січня щось завеликий термін(((

11. OxyFoxy

То поки що Вам ніхто не вгадає терміну:) Далі має бути зрозуміліше. А поки насолоджуйтеся. Поки токсикоз не прийшов:girl_in_love:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Супер зараз затанцюю) Дякую завтра ще піду до лікаря і от незнаю чи робити узд бо в мене мазанина вже 4 дня точно тому незнаю що робити,чи іти все таки на узд чи зе почекати...

13. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Так і буду робити,дякую))

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Мені медсестра також казала взяти 2 шприци № 2, то я так розумію будуть брати з вени.

15. MissCherry

MissCherry Member

Дівчата зробила я скринінг 1, прийшли результати , нічого доброго , показники сказали мені не в нормі , направляють до генетика .До сьогоднішнього дня я так насолоджувалась своїм станом , тепер не знаю , що і думати (

16. OxyFoxy

В першу чергу заспокойтеся і не думайте про це в поганому ключі. На ті результати впливає дуже багато факторів, навіть банальна шоколадна цукерка в переддень аналізу може щось там зрушити. Так само якась стресова ситуація перед аналізом - і вже поплили показники. Крім того, хіба можна бути впевненим в 100% вірності результату лабораторії? Сходите до генетика, то думаю він трошки Вас заспокоїть. Може треба буде перездати в іншому місці. Читала щодо скринінгів, що 2-й призначають тим, у кого не дуже результати 1-го, щоб підтвердити чи спростувати їх. То ще один шанс прояснити ситуацію. Я прекрасно розумію Ваше хвилювання та страх, але постарайтеся не хвилюватися, бо від хвилювання ні Вам, ні дитинці краще не стане. Знаю приклад жінки, в якої під час вагітності раптово загинув чоловік. Результати скринінгів були погані, може і через такий стрес, а дитинка народилася цілком здоровою. Ще можу порадити молитися, молитва робить дива.

• Подобається Подобається x 3
  17. MissO

MissO Well-Known Member

@MissCherry не хвилюйтесь наперед. Коли я робила 1 скринінг, то загальний висновок був хороший, але якщо розглядати окремо показники, то РАРР білок був високий (мій гінеколог сказала, що мабуть була двійня і одне завмерло) і мене теж направляли до генетика і на додаткове Узд. Для мене це особисто виявилося марною тратою грошей, бо і генетик, і лікар узд сказали, що все в нормі, а мій гінеколог кіпішує. А як я тоді перехвилювалася, що узд відразу тонус показало. Тому не хвилюйтесь, все буде добре!

• Подобається Подобається x 3
  18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ооооо, от тому я і відмовилась від усіх скринінгів, хоч вони і в пакет входили. От треба мені ті зайві нерви? І нічого ж не зміниться.
    По темі:головне, зберігайте спокій. Часто ті результати настільки відносні, та й їх інтерпретація. І читала про погані результати і здорових дітей.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

19. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Перездайте в іншій лабораторії(якщо звичайно термін ще дозволяє) з дотриманням відповідної дієти і в спокійному стані. Якщо ні,то другий скринінг так зробіть. І не переживайте....на результати цього аналізу впливає багато факторів(харчування,тонус,термін здачі,ваше самопочуття).

20. padesnig

padesnig Well-Known Member

Я теж. Мені було безкоштовно іх здавати включаючи УЗД, але я не робила.