Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вікторіє, я дякую за пораду, справді, але в мене нема такого лікаря. Можу піти до наших, середньостатистичних, може щось скажуть. В мене зараз 17-18 дпо, невже після того прог далі не росте? Він же ж коливається. У вас як було на такому терміні?

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в мене був 37 при нормі до 41 ( кожна лабораторія має свої норми)

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

Звісно, що коливається. Рано робити висновки по одному аналізу. Просто перездайте його ще раз, коли будете ХГЛ перездавати і будете бачити картину

4. Vittoriya

коливається, але то не є за таким принципом як ХГЛ, що росте лиш. Здайте просто в понеділок разом з ХГЛ ще раз прогестерон і тоді вже дивіться.

5. kristina

kristina Well-Known Member

Не цитується в мене тому пишу так.
    Вітаю вас перш за все. На рахунок прогестерону то я повністю згідна з Вітторією треба консультація лікаря. Думаєте середньостатистичні не вкурсі що таке прогестерон. Межі то межами, ви ще на межі хг подивіться далі, які вони там розмиті. Читаючи темку памятаю дописи дівчат, які здавали прогік то він має здатність падати навіть в тому ж 1шому триместрі. Він не буде наростати з кожнем тижнем до тих же 90. В 2 та 3 триместрі навіть не чула щоб здавали. У нас точно лікарі би перестраховувались і давали підтримку. Прогестеронова нація чи ні, але вживають його доволі багато дівчат зараз навіть при вищих показниках.
    Головне не накручувати себе зараз, зрештою можливо маєте можливість проконсультуватись з кимось по телефону з ішого міста чи області кому би довіряли.

6. preciosa

В понеділок перездам. Але якщо прогестерону не вистачає, хіба нема якигось симптомів? От якби я не знала, що таке потрібне і не здавала б його і відповідно не йшла до Г, бо ще рано?

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

я розумію, що не росте, але все-одно змінюється.
    От наприклад ще до вчора я відчувала потягування внизу живота, щораз менші з 23-24 дц. Сьогодні майже нема. Можливо таким чином він зростає і матка менше скорочується?

7. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Прогестерон перездайте і проконсультуйтесь з лікарем. Можна підійти до того ж Філіп"юка чи може дівчата ще когось толкового порадять.
    Пошукала свої аналізи. На 32 д.ц. прогестерон був 39.36 при нормі 11.2-90, через 2 тижні, коли перездала 24.98 і 2 лікаря, в яких консультувалась призначили прогестеронову підтримку. Через 5 днів з штучним прогестероном був вже 45.16

8. preciosa

http://utasw.com/31590-progesteron-pri-vagitnosti-po-tizhnyah.html тут є якісь норми по тижнях. Але я рахую, що в мене не повний 3ій? Думаю, що тут якраз від зачаття правильно?

9. бетменша

певно, Філіп"юка. Але його застати трудно, я останній раз як ходила, то так і не попала до нього, бо був на операції. Може краще до когось приватного. Але бажаю, що ваш прогік гарно підріс))

10. preciosa

але хіба з 6-7 тижня не починається виробіток прогестерону плацентою? у вас, я так розумію, почав знижуватись, бо почалося поступове продукування прогу плацентою...

11. Vittoriya

ага :), отак бац і в один день різко :), плацента до 16 тижня дозріває і вже тоді бере на себе повністю роботу.

12. бетменша

та де там! плаценти ще нема. Є хоріон. А плацента з нього формується приблизно на 16 тиждень

13. kristina

Та в кожної лаби свої норми то орієнтуйтесь на них. Перездайте і приймайте рішення. Та не обовязково такі питання ставити так званим звйозним лікарям , вони ішим зайняті та і не у львові ви. Веду до того що і інші простіші лікарі дадуть консультацію. Багато хто взагалі нічого не здає і про хг незнає і діточок родить зпершого разу.
    В мене і 40 був показник і 74 по різному. Просто тут є дівчата в яких були невдалі вагітності і вже як кажуть на холодне дується. І приймають його і при показниках 15-20-30. Хтось повторюсь і не здавав того.Тому тут поради вже і з власного досвіду чи то переляку можуть дати.

14. preciosa

та чому різко? починає тільки, поступово.
    всюди читаю, що плацента починає формування з 6-7, як у кого.
    ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

[/COLOR]
    я так зрозуміла... до написання посту була спокійна:) так що, дівоньки, дякую за поради. В понеділок ще здам і піду до Г.

15. BlackTee

Він дійсно дуже занятий, але я тоді до нього дзвонила і він по телефону гарно проконсультував.

16. kristina

до написання посту була спокійна
    Та ви і будьте спокійні, але після аналізу приймайте рішення. Моя думка я б швидше давала підтримку ніж не давала.

17. preciosa

Дівчата, повідомлення видалила, бо вийшли непорозуміння:) Я нікого не хотіла образити. А якщо вийшло, то прошу вибачення:girl_curtsey:
    Мир?:girl_blush2:

18. Vittoriya

от не треба тільки, знаєте, наступного разу буду знати, що взагалі нічого не писати. А робіть як хочете, ви написали свої аналізи, я просто хотіла порадити. Не хочете порад, то не пишіть свої результати, або одразу перед тим вкажіть, що нічого мені не пишіть. Яка паніка? Де? Процитуйте!! Аж неприємно стало, чесно...

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

хто вам таке написав? Вам тут сказали звернутися до гінеколога, не придумуйте...

19. preciosa

дівчата, без образ! я ж написала, щоб ви не ображались, в тому недолік інтернет-спілкування... піду завтра на консультацію.

20. BlackTee

Я не побачила, щоб дівчата сіяли паніку, тут Вам радили тільки перездати аналіз і звернутись до гінеколога.
    Не хотіла писати, але напишу. З першою вагітністю я про такі аналізи і не чула, чемно чекала 12 тижня, щоб піти на УЗД. А там виявилось, що вже пізно... І ніяких виділень весь цей час не було, ніякої мазанини.
    Тому наступного разу я вже тримала цей гормон на контролі. І не шкодую, бо маю чудового, здорового синочка.