Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Прикольно, а моя сказала - лише в Синево і, здається, в Ділі, а більш ніде.

2. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

так само безкоштовно, стою на Стецька, прямо в них є процедурний кабінет, туди і здавала в стерильній баночці , придбаній завчасно в аптеці...Колись, здається з носа брали на стафіллокок, тепер сечу на бакпосів.

3. Mokka

Mokka Well-Known Member

4. Paradise

Paradise New Member

У цей вівторок здавала цей аналіз в своїй ЖК на Стецька безкоштовно!

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я здавала на бакпосів безкоштовно в своїй ЖК. Єдине що здавала в середині січня і талончик мала на конкретну дату, на яку записуватись треба було за 2-3 місяці. Тобто десь коли ставала на облік дільничий мене записав, взяв той талон, де було вказано і моє місце роботи і інші точні дані, дату здачі аналізу і т.д.
    Єдине що купила в аптеці спеціальну стерильну баночку для сечі за 2,60грн.

6. uliana

uliana Well-Known Member

Аналогічно...дали талон на конкретне число і безкоштовно!

7. Raven

Raven Мама малятка

те саме на Виговського, але записувалась зразу коли на облік стала

8. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Відписалась вам в приват, наступна дописувачка також з цієї поліклінніки, доречі, і аналогічно безкоштовно.

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Приєднуюсь, моя геніколог записала мене на цей аналіз, як тільки я стала на облік.

9. La esposa

La esposa Moderator

Як у вас все складно з тим бакпосівом :8:
    На Симоненка, коли я здавала, то сказали прийти з понеділка по середу, здати в якийсь з тих днів, або на другий тиждень. Ціна питання - 1 стерильна баночка в аптеці...

10. Virna

Virna Well-Known Member

в мене так само. Стою на Мазепи, просто дали направлення в їх баклабораторію, правда я цей бакпосів досі не здала, забуваю баночку купити:girl_blush2:

11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ну ясно, вона видно забула мене записати а тепер вже пізно, бо в мене вже 36 тижнів. І тому я маю йти в платну лабу і здавати за 135 грн те, що можна зробити безкоштовно.... Оригінально, і що тепер робити?

12. Fashionista

Fashionista Member

Я також здавала безкоштовно,стою на обліку в поліклініці на сихові,проте маю іншу цікаву історію-десь вони посіяли мій аналіз на ВІЛ,то мусила сьогодні зранку перездавати.. І ще дівчатка,мій Г заставляє мене здати той аналіз на глюкозу-чи маю я право відмовитись?

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

маєте. я відмовлялась,

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

теж там

так маєте, я відмовилася всього, що можна було
    спочатку вони неправильно взяли аналіз на визначення групи крові, потім мені сказали, що на Віл загубився, то після мого скандалу знайшовся, бо якісь там новенькі дівчата працюють і не так записують

15. vanilia

vanilia Miracles are real

А в кого Ви стоїте на обліку?

Я теж на Сихові і теж заставляють. В прямому смислі слова. Я вже здала платно глікований гемоглобін (що є, фактично, тим самим), а лікарка настоює все рівно здати ще ПТТГ. Пояснюю їй, що не зможу навіть випити глюкозу, бо тошнить мене від солодкого, та й взагалі... Ну.. Вона настоює :) Цьогоразу прийдеться писати відмову. От тільки причину яку вказувати не знаю ))

16. Latane

Latane Well-Known Member

Аналізи на вади розвитку в першому і другому триместрі (скринінги) - показували мені наказ МОЗ про обов"язковість цього аналізу... І що точність цього скринінгу групи А, тобто майже 100% точний...

Дайте якісь накази почитати, щоб надати вичерпну відповідь, що все ж таки не є обов"язковими ці аналізи!!!

17. tasha

tasha New Member

Дівчатка, маю таке питання, я здавала аналізи на ВІЛ ітд на 14 тижні, зараз 21 тиждень і лікарка знову призначає аналіз на ВІЛ і каже, що то так по правилах на такому терміні, і що перед роддомом мені не потрібно буде більше здавати. А я завжди думала, що той аналіз дійсний лише 3 місяці і тому не хотілось би перед родами ще раз його здавати.

18. vanilia

vanilia Miracles are real

Ще третій раз треба буде здавати в 30 тижнів :)
    Ну, принаймні, на Сихові так направляють. Правда, я стала на облік десь в 17 т, то той перший раз пропустила))) Здавала тільки в 20 і в 30.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Стала на облік в 16 тижнів. ВІЛ здавала в 17 і 30. Я так зрозуміла то в 30 обовязково і при постановці на облік теж обовязково.

20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

І я ставала на облік в 16, то здавала, а потім в 30