Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

і я не здавала аналіз на толерантність до глюкози. просто мій лікар забув його призначити у відповідний термін :girl_haha:, а я й не нагадувала. а коли згадав, то подумав, що я від нього відмовилася ще раніше. я його запевнила, що "в мене нема ніякого цукру і мені то не треба":) то він посміявся і все. та й показів в нас ніяких нема для того аналізу, то для чого себе мучити?

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а який там відповідний термін?

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

десь читала, що до 28го тижня.

4. katysik

katysik Well-Known Member

То напевно як лікар собі вирішить :) Я здавала перед декретом, то була вже середина 29ого :rolleyes:

5. Popi

Popi Well-Known Member

Допоможіть будь ласка з аналізом крові на "трансіназу"". Кулик його назначила в скеруванні на аналіз крові, а в синево сказали що є два види, не підкажите який саме треба здавати? і де на Сихові можна здати аналіз на RW, а то в Синево його не роблять.?

6. uliana

uliana Well-Known Member

Дівчатка,а на якому терміні найкраще здавати ТОРЧі?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

5 років назад, бачу, половини того всього не було.
    А хіба раніше кров на цукор не просто з пальця здавали? Що то за нові приколи з глюкозами, чеканнями по 2 години?

І взагалі перебираю список від чого можна відмовитись:
    ТОРЧі, подвійний, потрійний тести, аналіз на глюкозу...
    Ще що вони там нового понавигадували?

Ох, от того і відтягую з обліком. Нерви хочеться поберегти ще хоч трохи більше часу.

8. Зіра

Зіра Well-Known Member

от від глюкози і варто відмовлятись ....
    торчі роблять в поліклініці безкоштовно то чому не здати.?

---------- Додано в 07:20 ---------- Попередній допис був написаний в 07:18 ----------

це нові приколи міністерства здоровя, але наскільки мені відомо то тільки тим вагітним в яких проблеми з вагою.... я наприклад відмовилась здавати в поліклініці з отим чеканням по 2 години і термосом, але можна до прикладу здати в ескулабі за 75 грн... але чи це потрібно -ні...це просто нові вимоги і тому дільничі посилають..
    так само як і на бак посів сечу здавати..

---------- Додано в 07:21 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ----------

в поліклініці дорослій

9. Popi

Popi Well-Known Member

можна в лабораторії Медіс

10. Raven

Raven Мама малятка

Як шось знайдуть - проблема, як не знайдуть - ще більша проблема. Менше знаєш - ліпше спиш.

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

... - це раз.
    і в нашій поліклініці їх не роблють, треба кататись по Львову.

12. Зіра

Зіра Well-Known Member

може й так. в мене нормальні були ....тому я так думаю..

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

а взагалі я проти тих всіх призначень на аналізи...нащо шукати щось...

13. Heureuse

Heureuse вірю...

ага, якби ж то..всім поголовно його тулять. інша справа, що то справді можна відмовитись, тим більше якщо звичайний аналіз крові в нормі. чесно, я так і не зрозуміла нашо та глюкоза...

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, а аналогом аналізу "толерантність до глюкози"
    є Гликозилированный гемоглобин (HbA1c)?

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а як ви "робите" флюрографію чоловікам - сказали що без неї декрет не дадуть...

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

нормально, в кабінеті флюрографії :)
    мій чоловік востаннє робив її коли я була вагітна старшою, тому для таких ледарів як ми, то навіть добре що часом хтось вимагає обовязково її зробити(а взагалі то раз в рік потрібно робити)
    в черзі не було жодної людини, 5 хв і готово, працює переважно з 8 год ранку.
    щоправда ми забули її забрати, а нагадались десь за місяць - аж тоді забрали:)

17. Margarett

Margarett Well-Known Member

Впринципі так. Але його застусовують рідко, бо дорогий і користуються уже діабетики (або люди з конкретними проблемами ендокринологічного стану), хоча за навності бажання і можливостей можна будь-кому. Точний. Толерантність до глюкози не настільки точний (порівнняно з першим, хоча якщо є проблеми то виявить), дешевий, але по-часу довший (п"єш-чекаєш-здаєш і знову ...), а там швидко.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мій теж пішов і зробив. лікар дав писульку, і на тій ж писульці поставили печатку і відмітки) 5 хв роботи)

19. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

я здавала такий аналіз замість 2-годинного аналізу на глюкозу.
    Цей аналіз був платним, в мене кров з вени узяли тільки 1 раз і не треба було сидіти голодною 2 години.
    - я заплатила 100грн. - мені важко взагалі було вранці не поїсти і йти здавати прості аналізи, а тут би ще прийшлося 2 години сидіти - тому я дуже зраділа коли мені запропонували такий варіант здачі аналізу (тим паче, що таке 100грн. порівняно з тим коли ти себе так довго мордуєш голодом).

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

спочатку мають дати направлення (в моєму випадку його дала дільничий терапевт, ще коли я ставала на облік і підписувала в неї огляд, або може дати гінеколог, у якого стоїте на обілку);
    потім чоловік має зробити цю флюорогрфію (результат був здається на наступний день і в дуже не зручні години його можна було тільки забрати - дали невеличкий листок, де стояла дата, результат цієї флюорографії)
    ці дані гінеколог записала в мою обмінну карту, а копію підшила до всіх моїх аналізів.

20. Margarett

Margarett Well-Known Member