Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

я так розумію, що це залежить від ЖК. У мене брали 2 рази з вени (на Топольній), в знайомою (Поліклініка на Руській) з пальця...

2. Savchenko

Savchenko Member

Дівчатка зробила скринінг першого триместру...Поясніть мені темній всюди в інтернеті бета хгч має бути згідно мого терміну 20000, а в результатах 173,7, і що таке МоМ в мене 4,2783, медиана в нормі бо зазначено термін і медіану, то точно така цифра 40,6. переживаю чи все в нормі(((Буду вдячна за відповіді)
    p.s подивилась в скринінгу в дужках вказано ПАПП, але в результатах того немає, може то не повний результат? Бо сказали забирати аж у вівторок(((

3. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

В ЖК на Симоненка при тесті толерантності до глюкози мені кров брали з вени, не з пальця. Катетер не встановлювали, просто двічі брали з вени з періодичністю в 2 години.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Може в Неті інші одиниці вимірювання?
    МоМ - це відношення вашого результату до середнього узагальненого результату в жінок на цьому терміні вагітності. В ідеалі МоМ має бути від 0,5 до 2,5, але раджу цим не заморочуватися. ПАПП в скрінінгу першого триместру мусить включатися.

5. Savchenko

Savchenko Member

6. invisible

Це МоМ для ПАПП 1,57? Хороший результат.

7. Koralis

Koralis New Member

А КТГ (кардіотокографія) у поліклініках (зокрема, 2-ій на Симоненка) платна і якщо так, то скільки? І чи є воно обовязковим? І чи варто бити на сполох, якщо раптом КТГ по бальній системі виявиться нижче 8? :scratch_one-s_head:
    Вибачте, якщо не в цю гілку написала.

8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я була на КТГ на Симоненка вчора, гінеколог зразу попередила, що треба лікарю заплатити 50грн.

9. invisible

Бажано зробити, але знаю, що ніби не всіх скеровують. Мені казали обов'язково, перед оформлянням декрету ходила. То навіть приємно, послухаєте серцебиття малятка. Якщо бал низький, скеровують на повторне, бо на результат багато чого впливає (наприклад дитинка в той момент вирішила поспати, а там окремі бали за рухи виставляються).

10. Chukuliadka

я от власне також завтра маю робити те КТГ, щоб оформити декрет. Правда лікарка, щось казала на рахунок, того, що перед тим як це робити, за 2 години або бажано поїсти, або не їсти... Якось вийшло не дуже гарно, що я пропустила то повз вух. Ніхто не підкаже, як то краще поступити ?:girl_in_dreams:

11. romawka

romawka Member

А мене не скеровували і навіть не згадували.

12. Chukuliadka

мені насправді також скерування не давали, але попередили, що обов'язково треба це пройти, зорієнтували в ціні (40 гривень), і що потрібно самій записатись на КТГ в журналі , який лежить на столі в коридорі ЖК. :)

13. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Це не обов'язково. Мене не скеровували на КТГ ні при першій, ні при другій вагітності, хоча в нашій ЖК його роблять.

14. glasses

glasses Member

Я стояла на обліку в ЖК на Топольній. Мене не скеровували, я навіть переживала трохи.

15. Людок

Людок New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

я сьогодні вже попрощалась з своєю Г, точніше вона зі мною:)
    підкажіть, будь ласка, чи після 38 тижня здавали часто аналізи? чи ні?
    бо наприклад кров я здавала майже місяць тому.
    а лікар в пологовому хоче мене бачити в 40 тижнів
    от думаю чи то напрягатись тих 10 днів чи ні)))

16. invisible

Нічого не здавала. Лише в 39 тижнів пішла контрольно здати кров і сечу, але за результатами вже не встигла :)

17. Людок

Людок New Member

так отож бо як би знати чи встигнеш чи ні)))
    а взагалі час так пролетів...
    так мало залишилось до зустрічі, а з другої сторони страшно як пройдуть пологи)

18. Savchenko

Savchenko Member

Здала я аналіз другий скринінг.прийшли результати поки ХГЛ і АФП...В мене паніка бо виходить,що АФП занижений, а ХГЧ зависокий, допоможіть розібратись, кожен раз аналізи в синево і я хвилююсь і переживаю((( АФП-31.43 нг/мл, медиана - 40.4, 0.778 МоМ. Хгч - 34591 мМЕ/мл, Медиана - 20860, 1.6582 МоМ...Дякую)

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Все у Вас в нормi, адже показники Мом iдеально вписуються в межi 0.5-2.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

все нормально