Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Дівчатка, я тут читаю, що переважно всі роблять аналізи в Синево. Ця лабораторія краща за Медіс, наприклад? Бо мені лікарка радила Медіс.

2. glasses

glasses Member

Прсто лікарі отримують бонуси, хто з якою лабораторію угоду "підписав", той таку і рекомендує. Тому не хвилюйтесь

3. Acura

Acura Active Member

мені в Синєво визначили не той резус крові. хоча не можу точно сказати що інші лабораторії кращі. довіри якось вже немає. напевно як пощастить...

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

істина :)
    мене моя вже двічі відправляла в.... забула назву :), на Симоненка в поліклініці нова відкрилась лабораторія. Я сказала, що туди не піду , оскільки там ціна у двічі більша ніж в Сінево+ Сінево у мене через дорогу, а туди ще добиратись треба. Виписала в Сінево направлення, вона з багатьма співпрацює :) Але , мабуть, на Симоненка більший % дають....

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А чим ті направлення між собою відрізняються? Там пише: здати кров на аналіз Х, і там пише те саме :confused:
    Хіба на папірчиках інакших...ну то ж не так важливо. В тих всіх лабораторіях взагалі без направлення можна здавати, то за ваші грошики. Направлення важливе, якщо за ним зроблять безкоштовно.

6. glasses

glasses Member

Це теж правда, якщо не хочете давати лікарці підзаробити, можете сказати назву аналізу і сказати, що ніхто не направляв і всьо:)

7. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Та чи мені шкода, щоб вона з цього щось заробила :) Кожен заробляє як може.
    Та й спеціально за направленням я не їхала.

8. glasses

glasses Member

9. truskaffka

Ні я це до того, що якби вона впиралася, то це вам все одно не заважає здавати там, де хочете. Єдине, щоб потім "коники не викидала" і прийняла аналіз. Хоча офіційно навряд чи є причини не прийняти :)

10. Anty

Anty Well-Known Member

сьогодні здавала кров з вени на СНІД, рекцію Вассермана, коалугорама, на гепатит В і на резус-фактор; кров з пальця на загальний аналіз і на цукор. сечу на бакпосів чи шось таке, бо в бактеріологічну лабораторію. найдовше стояла в черзі на кров з вени, хоч була другою в черзі, бо багато людей йшли без черги. а решта вже швидше. провела в поліклініці майже 2 год. на Симоненка :)

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

все безкоштовно :)

11. kljysochka

kljysochka New Member

дівчата, а з якого по який тиждень найкраще здати скринінг 2 триместру, чи під час усього триместру можна?

12. truskaffka

м. Львів
    вул. Хімічна 22
    тел. 252-12-15
    Графік роботи: 8:30 - 16:00
    Субота: вихідний

Це якраз коло перехрестя Чорновла-Хімічна, зупинка перед Макдональдсом, якщо їхати з боку центру. То прямо-прямо перед зупинкою.

А нащо Вам той скринінг?

13. kljysochka

kljysochka New Member

лікарка просить, тай самій якось неспокійно. вірю, що все ок, але не хочу легковажити. хочу знати з чим маю справу..

14. glasses

glasses Member

Мені казали в 16, я читала, що з 16-здажться по 18 або 19.
    Зупинка так і називається - Хімічна і це відразу перед Вашими очима буде як вийдете з маршрутки

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

Здала я в поліклініці аналізи і вперше виявили в мене позитивний австралійський антиген (причому, під час першої вагітності нічого не було), можливо хтось стикався з таким... Що мені зараз потрібно робити? Лікар напрвляє на безліч обстежень, а я навіть не знаю з чого починати...

16. Brenda

Brenda Member

Я б рекомендувала перездати в приватній лабораторії...

17. anajtet

anajtet New Member

привіт, підкажіть будь ласка, де можна купити суху глюкозу для аналізу ТТГ?

18. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, чи є десь законодавчо встановлений перелік обов'язкових аналізів, від яких не можна відмовитися? Бо я щось не можу знайти. Є просто загальні статті, але мене власне цікавить якась офіційна постанова. Можливо, хтось знає. :girl_curtsey:

19. hitrynja

hitrynja New Member

в документі Міністерства "МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ АМБУЛАТОРНОЇ АКУШЕРСЬКО-ГІНЕКОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ" знайдете потрібну інформацію, напевно. давненько перечитувала той документ, але пам'ятається, щодо аналізів були цікаві фрази "бажано", "варто повідомити" і все таке)))

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

сьогодні ходила здавати кров на аналіз (з пальця і вени) з звичайній поліклініці. Окрім шприца, пробірок (виявляється, тепер їх теж треба з собою приносити) давала також рукавачки. Лаборанти кожен раз перепитували "одягати???" і дивувались так, ніби я просила костюм зайчика одягнути перед забором крові... Неприємно так... Коли цивілізація до наших поліклінік дійде?...