Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем NightBitch, 20 Листопад 2009.

1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

А мені 7-х лікарів пройти треба :girl_impossible::girl_cray:

2. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

це ж кого?

3. invisible

2 терапевти (саме так, в нашій ЖК треба пройти огляд у дільничого терапевта і спеціального терапевта для вагітних), хірург, стоматолог, ЛОР, окуліст і ендокринолог... :girl_crazy:

4. glasses

glasses Member

Я тільки тих, а в кінці, що я ніяк не можу зробити вже три тижні ось цього, бо пише заключення

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене аж 7 + кардіограма, завтра залишився ще стоматолог, терапевт, ендокринолог і стоматолог. п.с. А що то за нововведення таке дивне - я мала підписати якусь хитромудру заяву що типу я ознайомлена/попереджена/не заперечиватиму проти додаткових аналізів та обстежень і бла-бла-бла?...На всякий випадок не підписала її :girl_cool:, бо моя дільнича на питання , що це за папірець такий щось буркнула незрозуміле.

6. zlatovlaska

щось новеньке, дійсно.
    Тиждень тому я підписувала хіба згоду на взяття крові на СНІД, заповнила там анкетку якусь, бла-бла.

7. invisible

Мені теж ЕКГ треба... Папірець також давали підписувати, опція "не підписати" не розглядалася, бо там ще на звороті треба, що терапевт позаповнював. Я думаю то нічого важливого, просто чергова бюрократична процедура, яка ні до чого в реальності нас не зобов'язує... Не будуть же вони мені насильно щось робити, окрім того там є пункт, в якому можна дописати відмову від певних втручань/аналізів.

8. glasses

glasses Member

А я зробила ще перед обліком, тоді як мені влітку погано було, що серце тиснуло і голова сильно боліло. Тож другий раз оминуло:girl_claping:

9. Тетянка

ще б той доктор на місці був :girl_emo: - зранку приходила кілька раз - пише, що з 9 до 14:00, не було весь час на місці. Я приємно вражена змінами в Сихівській ЖК - замість темного обдертого коридору з кріслами-розвалюшками - новий світло-бежевий, на стіні лсд-телевізор, нові кріселка, столик...Металопластикові вікна й двері, замість допотопної ваги з гирьками механічна..Вже прогрес. А на тій з нирьками мені все Грицик +/- пару кг накидала. та й на 3 поверсі , де забір крові - приємний ніжно-салатовий колір, правда на цьому ремонти й закінчились.

10. Acura

Acura Active Member

а ще щоб пройти огляд в ендокринолога потрібно мати аналіз крові на цукор...

11. Тетянка

та от власне тому й не пройшла - бо тільки сьогодні т ой аналіз здала. Мене цікавить, чому до терапевта тре йти останнього? На картці ще є приписка від медсестри "дит. манту" - це що б могло значити?...

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Що треба, щоб сімейна написала коли в вашої старшої дитини було востаннє зроблено манту. Оскільки ми відмовники, то в тій графі написали що манту нема через відмову.

13. glasses

glasses Member

Ендокринолога проходила першого, нічого подібного мені не сказала, пощупила і відпустила

---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

Бо терапевт - зараз це називається модно - сімейний лікар, робить заключення що Ви здорові і спереду на цьому листочку все заповнює.

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я на цукор відразу відмовилася здавати - ніяких заперечень небуло.

15. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Я так розумію, що в кожного по різному, мені сказали до окуліста, зубного, терапевта в ЖК і терапевта дільничого. То я до того дільничого ще так і не ходила, але моя Г. нічого більше не каже, то може і так "прокатіт". За ендокринолога - поки мовчок. А з приводу якогось папірця, то я мала заповнити і принести, довгий такий, хто чим в сім*ї хворів і що я зі всім погоджуюсь.. я його вдома положила в тумбочку і також не несу, а ніхто більше не питає. Тепер тільки ще просять флюрограму чоловіка, то вже мабуть треба буде зробити.

16. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

В нас тут в 5-й поліклініці на Виговського так само.
    А з флюорографією минулого року взагалі якийсь цирк був. Сказали зробити чоловікові і моїй мамі, яка з нами живе. Спочатку пішла мама, зробила, то зав. рентгенологічного відділення відправила маму робити повторно, бо щось там не сподобалося. В результаті все було добре. З чоловіком та сама історія - зробити повторно. Чоловік відмовився, але перед декретом все-таки пішов, бо не хотіли підписувати документи. І теж все було ОК.
    Багато хто жаліється, що в них там довоєнна апаратура і вони людей по 2 рази на флюорографію ганяють.

17. kljysochka

kljysochka New Member

дівчата, а в синево на 1 скринінг треба в лабороторію попередньо записатись, чи просто прийти і зразу туди?

18. silvia

silvia Well-Known Member

просто прийти і в порядку живої черги

19. kljysochka

kljysochka New Member

ато десь на 9 можна, чи пізно, чи які там правила? мені їх сторінка не відкриваєтся:girl_blush2:

20. zlatovlaska

Вони працюють з 7:30. Пізніше можна, але пізніше починають з дітками приходити. (принаймі на Ч. Калини мені так разочок пощастило) Ті плачуть, їх вмовляють...- утворюється черга.