Алкоголізм

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Алкоголізм

ви мене трохи не зрозуміли, коли я писала, що основна проблема не зникає. Першопочатково проблема алкоголіка - не алкоголь, він вирішує якісь свої проблеми (глибоковнутрішні, бо далеко не всі люди у яких смертельні хвороби чи загинули родичі спиваються) алкоголем, а потім алкоголь сам стає проблемою, але перша проблема нікуди не ділася. І лікування тільки вживання алкоголю не дає тривалих результатів. Бо це насправді легко - прокапали - алкоголь вивели і вже. Але тяга лишається.

нє, ви не подумайте, я дуже рада, що ваш чоловік не п"є. Я радше у собі намагаюсь розібратись, і коли це висловлюєш, то легше, ніж в голові думки ганяти.

2. bogdan

bogdan New Member

так страх і невпевненість в тому що чоловік зможе бути хорошим татом ічоловіком були причиною Я завжди старалася йому довести що він найкращий у всьому(хоча це не завжди так) і підсвідомо він повірив але на це пішли роки(5років) купа терпіння думаю важливо щоб рідні зрозуміли чому п*є і тоді шукати спільну мову Ащодо тяги-спрацьовує інстинкт самозбереження (вип*єш- можеш померти )психолог так казав

3. Antosik

Antosik New Member

Дякую всім за відповіді!
    Я ніяк не можу зрозуміти, звідки у людей виникає бажання псувати собі здоров*я алкоголем й іншими шкідливими звичками. При нашій екології хочеться бути здоровим, радіти життю і дивитися на світ тверезими очима.

4. Wonder

Wonder New Member

цей інстинкт буває не надовго :sad: нажаль
    скажу по досвіду (дідусь, татко): закодовані потрошки пробують алкоголь і з часом переконуються, що можна пити і не боятись :sad::sad::sad:

5. bogdan

bogdan New Member

єрізниця між підшиттям і кодуванням(церква засуджує кодування) В нашому випадку його зараз більше цінують і поважають на роботі і навіть колишні собутильникі В плані грошей-можемо собі дозволити дорогі речі (раніше деколи не мали на хліб) і він каже сам що якби пив нічого ми б немали(це мої слова але він думає що його) Зараз помінялися погляди на багато речей н

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

як може бути краще чи гірше - якщо КОДУВАННЯ не інсує.

7. bogdan

bogdan New Member

чому не існує ,кодують за допомогою гіпнозу

8. antique

antique Member

А чого не існує?
    Це той же гіпноз, і якщо в людина така, що піддається навіюванню, то спрацьовує. Вплив на психіку ще сильніший, ніж дія ліків. Інша справа, що спеціаліст,який "кодує" має бути профі, я навіть не знаю, чи є такі в Україні.:girl_sad:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

тобто рідні замість хворого мають зрозуміти?
    це хвороба

яка така різниця, якщо це все-одно "ігри разума" - чисто психологічний ефект
    а мали би бути його, бо це нетой випадок коли людину можна вилікувати - вона має сама вилікуватись. Навіть не так - вилікуватись це некоректно, бо алкоголізм не лікується, але для стійкої реімісії.

Кася і я намагаємося вам пояснити, що це така собі фікція. Почитайте я вище давала коментар нарколога.
    не задумувались чому майже ніколи не спрацьовує до кінця. Чи чому алкоголік не хоче кодуватись на новий термін навіть якщо в попередній раз не зірвався?

Гіпнозом лікують при потребі в рамках психотерапії. Але це не типу "тинехочешпити, тинехочешпити", а для пропрацювання первинної проблеми і то найчастіше нема потреби в гіпнозі.

Дівчата, не полінуйтесь походіть за посиланнями в першому пості. Або самі забийте в пошуковик. А то ми ніби на різних мовах говоримо.

о ще нарила тут ніби доступно написано про співзалежність

Останнє редагування: 25 Листопад 2010
  10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Хм, вони самі не розуміють, це хвороба, яку потрібно лікувати, але лікувати при бажанні.

11. antique

antique Member

Я якраз не про психотерапію, а про
    :girl_smile:
    Воно існує, але проблема в тому, що це мало хто з лікарів вміє, і по-друге, перетворювати людину на ходячого зомбі неетично.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

я зрозуміла
    наскільки знаю, це не надприродна здатність, а просто-напросто володіння методикою.

а головне - неефективно

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

можна запитати звідки ви знаєте про цю процедуру " кодують за допомогою гіпнозу" - з газет?
    запитайте в лікаря - НЕ ІСНУЄ. це ряд маніпуляцій + укольчик глюканату кальцію+ тиск на пацієнта. все.
    хронічні алкозалежні - вірять в цю "байку" - 1-3 міс. або взагалі не вірять.

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

ви знаєте лікаря , який це вміє??

і чи знаєте колишнього алкозалежного "зомбі"?
    особисто знаєте?

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Схиляюсь до того шо взагалі не вірять.Близька мені людина скоро хоче підшиватися, потім напишу про це.

15. bogdan

bogdan New Member

дівчата в мене враження що ви знаєте теорію а я знаю цю проблему з середини(а не з газет) бо чоловік пив.Хочу сказати всім хто має алкоголіків а особливо молодим сім*ям використовуйте всі можливі способи щоб врятувати сім*ю.Нашу сім*ю врятувало -Молитви . моє терпінняяяяяяяяяя чоловікове бажання позбутися алкозалежності(коли був тверезий бо коли був п*яний то йому на х..р непотрібні були діти і я)і таблетки які йому підшили під лопапку+розмови з наркологом про те що буде коли вип*є підшитий.Можу сказати 1000%хто не мав чоловіка алкоголіка(саме чоловіка)ніколи не зрозуміє дружин алкоголіків які всіма способами намагаються врятувати сім*ю

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

не зрозуміла ваших закидів. знаю не теорію, а практику.
    ваш чоловік - підшитий. отже це медикаментозне втручання.

а не КОДУВАНЯ.

це різні речі.

Дякувати Богу, що вашому чоловіку вдалося.
    ніхто нічого іншого тут і не обговорює.

17. bogdan

bogdan New Member

а як допис №77

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

не хочу ныкого ображати, але я вас не розумыю.

що вам не сподобалося у моєму дописі. ? медикаментозне втручання існує. лікування - ні.
    ви підшивалися у лікаря, звісно чоловіку він ніц не казав, а вам? теж ні?

не казав - що препарат діє 3 міс?? і розмокчеться? не казав, що " бажання " пити він не відбиває, а просто викликає наслідки для здоровя, аж до найгірших??

отже, якщо не казав - то дізнайтеся.

ві заслуга того що ваш чоловік не пє, не в препараті - а виключно в тому що ваш чоловік вірить в те що, ві не хоче пити. і звісно - поштовхом для цього стало саме підшивання.

19. bogdan

bogdan New Member

чого ображатися? Лікар казав мені що треба випити хочаб 0,5 л і 1год вести в лікарню тоді може померти , а хіба чоловік мусить знати що табл діють 3 міс ?Я просто написала свою історію може комусь допоможе

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а хтось казав , що він мусить знати?:wacko1: