Алкоголізм

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Алкоголізм

Угу, якшо так довго був запій то тримає ше, тому зараз потрібно бути Вам терплячою, шоб він знову не "зірвався", говоріть з ним, проводьте часу більше з ним, з дітками шоб він був, моліться, успіхів Вам.

2. lolo

lolo New Member

дуже дякую вам за підтримку і поради.менінавіть самій стало трохи легше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Відповідь: Алкоголізм

Можливо інформація комусь знадобиться.Знайома працює у центрі "Назарет" ,
    де проходять реабілітацію алко- та наркозалежні люди. У центрі основна фішка - це трудотерапію. Тобто, клієнти весь часи зайтяті певною роботою.

4. lolo

lolo New Member

дякую вам.правда він без роботи несидить по 12 годин паше, робота не важка але нудна,правда колектив хороший-від цього теж багато залежить.ніхто не п"є.а от з друзями трошки важче бо більша частина"любители"і весь час кличуть на пиво

5. olja_zaj

А ви кличте його прогулятись, займіть його ділом, шоб часу не лишалось на таких друзяк.

6. lolo

lolo New Member

ви знаєте йому зараз соромно навіть у двір вийти бо сусыди його бачили п"яного ы вы нехоче ъм на очы попадатись.хоча ми поговорили, але ще незнаю яким буде результат. стараюсь щоб все було добре ы щоб не було напруги в стосунках

7. Red kady

Red kady New Member

Мій тато теж любитель... Теж поки сидить вдома, то людина, а тільки як "колєги" покличуть то починається....
    Ви думаєте, що діти не відчувають??? Скільки їм років?
    Якщо він не памятає, то записуйте розмову на телефон і включіть коли він буде тверезий, не факт, що поможе зразу, але він задумається....
    Те, що він обіцяє і далі пє, це погано, бо це означає, що в його в мозку через часте вживання алкоголю послабились нерви і рецептори які відповідаютьза силу волі - її в нього вже нема. В нього є рідні? Скажіть їм, ніщо мого тата не приводить до тями, як його сестра.... А його тато любить бахнути???
    Бажаю вам терпіння, бо це важко пережити.... Закінчуйте з тим якнайшвидше....
    Я вам розказую точку зору дитини, яка бачила свого тата пяним... Не побажаю і ворогу такого... Мені вже 20, а через спогади з дитинства досі не можу йому того забути... і коли він минулого тижня знову пішов в запій я йому з ранку розказала, що я тоді відчувала і він вже тиждень навіть пива не пє, і найгірше те, що я розумію, що це колись повториться, не знаю коли - через тиждень, місяць чи пів року, але це повториться ..... бо завжди повторюється....
    Бажаю вам успіху в Вашій ситуації.

8. silvia

silvia Well-Known Member

У мене сусідка 27 років, 2 діток шкільного віку......живуть в окремому будинку в районному центрі, мають невеличке господарство.....все б добре..але ....чоловік п'є безпробудно, не працює, нічого по дому не допомагає, на нього подивитись - це людина не 30-ти років, а спита та скурена на 50.....вона бідна і в хаті і на городі і до батьків допомогти і з дітьми,постійно в сльозах і мольбах, вона одна працює отримує якихось 1000 грн. і то за ці гроші уже к-ка раз возила на лікування на Кульпарківську, по бабцям усіляким...помагає на 2-3 тижні...нарешті забрала речі..дітей....і пішла до мами де ще живе сестра з 3 дітьми...........к-ка разів перед тим поверталась..але .цього разу вже 2 місяці як нема...мабуть це вже остання крапля......

9. lolo

lolo New Member

дівчатка,я почала давати йому таблетки, він непроти і щодня п"є їх.сьогодні результат мене шокував(в хорошому смислі слова шокував)він випив ковток вина для контрольної перевірки тих ліків(по інструкції через 3 дні після прийому потрібно випити щось спиртне )через 10 хв.почервонів стало погано і сказав що кращеб взагалі ніякого вина не пив.а я рада що ліки діють!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

а ще рада що він невідмовився їх пити значить ще в голові якась сіра речовина залишилась.

10. olja_zaj

Рада за вас, так тримати, головне як він хоче підтримуйте його, більше часу разом проводьте, успіхів вам, пишіть як в вас справи.

11. Red kady

Red kady New Member

Приємно читати такі новини :girl_claping:
    Бажаю вам, щоб все стало на свої місця!!!!!

12. lolo

lolo New Member

дякую вам дівчатка, за вашу підтримку.це для мене дуже важливо.у нас покищо все ок.чоловік каже що у нього навівть настрій змінився і став веселіший і сваритись припинили.але я ще всеодно неспокійна на 100%.

• Креативно Креативно x 1
  13. olja_zaj

Звичайно, розумію вас..завжди чекаєш "підвоха", але моліться, помагайте йому, пишіть як справи в вас...вам теж потрібно з кимось виговоритись..

14. lolo

lolo New Member

так ви праві.бо з ким поговорити я немаю.ті люди яким можна булодовіряти знаходяться далеко від мне.важко коли потрібно тримати все в собі

15. olja_zaj

Тут радо Вас підтримають, поговорять, а ше потрібно пишіть в ПП, буду рада, чим зможу допоможу, тримайте нас в курсі як в вас справи.

16. Skim

Skim New Member

Рецепт від алкоголізму простий. Дівчата не зустрічайтеся ніколи з хлопцями які вживають алкоголь. Зустрічайтеся лише з тими, які взагалі ніколи не вживають алкоголю ні краплиночки. Ось і все. (до речі якби хлопці побачили, що дівчата не хочуть з ними зустрічатися із за вживання алкоголю то я впевнений, що багато хто з хлопців забули б про алкоголь.
    Але от халепа, багато хто з дівчат виявляється самі не проти хильнути. :xaxa:
    Дівчата і хлопці, не треба шукати міру у вживанні алкоголю - це помилка, яка з часом призведе до алкоголізму. Потрібно просто взагалі забути про алкоголь і проблемі алкоголізму кінець.

Останнє редагування: 27 Вересень 2011
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Навіть ті, що не вживали, з часом можуть почати вживати :sad:, від цього ніхто не застрахований...

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ага, синдром абстиненції на пустому місці ніколи не виникає:girl_nea: і тут можна ще більше запідозрити якісь проблеми.
    А з краплиночкою, то взагалі перебор...навіть в кефірі є алкоголь.

Не правда.
    В ложці ліки- в склянці отрута.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Цікава порада і заслуговує на існування. Але не стовідсоткова правильна. Можна змінити чоловіка, переконати, дійти до рішення відмови від алкоголю. Але далеко не всим це вдається. Мій чоловік вживав алкоголь( помірно в загальноприйнятому значенні), коли зустрілися, а років уже 2, а то й більше - ні. Абсолютно. Його самостійне рішення - до якого я допомагала йому йти. Але він опирався, не слухав і не сприймав, аж поки не знайшов свій шлях і зрозумів, що це не потрібно. Це було довго...Його вразила стаття Жданова - чоловіку дала почитати. Все добре - він мені вдячний, що я до того підштовхувала. Але мої кроки нічого б не вартували б, якби він не зробив свого вибору і власного усвідомлення. Людина тільки сама може вирішити, а змусити неможливо. Йому нічого не бракує на святі - йому весело і без алкоголю))). Людям тільки муляє, що ж він не пє зовсім. Хоч по трошки за компанію - просять ідосі - хоч знають, що він давно не п'є. Дико це. Не розуміють. Шукають виправдань, що ти ж за кермом, або кажуть, а так в тебе з здоровям щось? Смішні. У нас можна не пити тільки по стану здоровя, чи ти за кермом. А що ти пити не хочеш - дивно;)
    Знаю купу прикладів пар, які коли знайомилися і чоловік випивав в компанії, а він їй сподобався - випили разом. Зустрічалися. Одружилися. А він чогось пє і є дивно це їй потім... Гуляє, несерйозний. Ще й вибирають такого яскравого, хто пє побільше і крутого такого хлопця. А потім дивуються, а чого він такий?
    Є таке. Це сумна правда. Коли ми з чоловіком почали зустрічатись, то я не пила, а тому, мабуть він не пив біля мене. А якби сама пила, то провокувала на більше випити. І, мабуть, не задумувався щоб взагалі відмовитися від алкоголю - якби я пила.
    Я ще не почала. І навряд чи почну. Не бачу сенсу.))) Мені так добре!).
    Погоджуюсь на сто відсотків.
    Мій перший вітчим(страждає алкоголізмом) казав, що ти думаєш, що люди отак починають пити одразу. Ні - все починається з культурного потрошку - хтось встоїть, бо психологічно стійкіший. Буде пити все життя потроху. А когось засмокче.
    Ми звемо це алкоголізмом. А шкода вона є завжди від алкоголю - вона вимірються тільки величиною - значною чи ні. А шкода лишається, чи то мала доза , чи велика.

20. Skim

Skim New Member

Ага ну звісно, може ще почати бензин пити і цвяхи ковтати, щоб ні в кого не виникло підозр щодо якихось проблем. :lol:

А мєжду пєрвой і втарой (ложкою) прамежутак нєбальшой... ;)
    Так починали всі алкоголіки.:xaxa:

• Корисно Корисно x 1