алергія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем айра, 19 Лютий 2009.

1. Wiktor

Wiktor New Member

Відповідь: алергія

І не збиравася робити гомеопатію істиною в останній інстанції. Про гомеопатію писав, як про метод лікування. Але також мають значення і інші фактори. Стосунки в родині, умови проживання, харчування, рівень гігієни і так далі.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

бачив і бачу щоденно

в 2 роки вона якраз сильна, якщо її антибіоткиками и стеридами не понищать

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

Правильно...а хіба гомеопатія якимось чином заважає? Якщо так, то напишіть яким? Я теж не вважаю гомеопатію панацеєю, але якщо порівнювати традиційні методи лікування і оздоровлювати побут, то навряд чи воно допоможе ( перевірено на собі), а "горошки" і зміна способу життя, побуту і взагалі відношення до хвороби? Мені допомогло.

3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

все добре в міру і вчасно. Я мала на увазі не лише гомеопатію.

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

Згідна 100%

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Спілкувалась сьогодні зі знайомою, яка працювала терапевтом багато років... вона мені розповіла про цікавий засіб від алергії (природнього походження) - Кверцетин (дигідрокверцетин), радить приймати його внутрішньо і зовнішньо, каже що багатьом допомагае :girl_curtsey:

Останнє редагування: 10 Травень 2011
  6. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дівчата, може хтось стикався з такою проблемою як фотодерматоз? А може хтось знає які його причини, тобто від чого він виникає і як його позбутися?

7. whisper

whisper Well-Known Member

підкажіть будь ласка, в мене в синулі 5р. алергія і я не можу зрозуміти на що саме і саме в даний період часу в нього страшенно напухають очі аж білок в очах розпухає, хочу проконсультуватись в хорошого алерголога і здати проби щоб знати на що саме в нього алергія, якщо хтось знає хорошого спеціаліста підкажіть, а ше чи можна зараз здавати проби чи потрібно почекати коли пройде цей період.

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Треба чекати закінчення сезону цвітінь, проби здають десь починаючи з жовтня. Можете звернутися до Бандрівської в медінститут. Зараз вам можуть призначити препарати які знімають симптоми, і полегшуюють самопочуття.

9. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Хто знає, є (якщо є, то де) у Львові інші способи визанчення алергену, який є причиною алергічного дерматиту, окрім того царапання на шкірі? В неті знайшла про метод вегетативно резонансного тестування (ДРТ), але не пише, що це таке.

10. Donata

Donata Active Member

алергопроби на шкірі роблять з 4-5 років, можна аналіз крові на алергени здати, але мій досвід показує, що це марне викидування грошей, інформативність дуже низька і не точна (в доньки 100% була реакція на яйце, помітила це сама, аналіз того не показав). Я робила в рік доні, тепер шкодую, бо за Ваші гроші, будуть Вас діагностувати наліво і направо, а толку мало. Почитайте статтю Комаровського про дерматит, може на щось наштовхне. Вашій малечі лише 7 місяців, харчові алергени дуже легко виявити без аналізів та проб, але на то треба затратити часу.

11. panikvarts

То, власне, не в малечі, а в мене. Звідки взялось, не знаю. До дерматолога сходила, виписала дитячу мазь, але як тільки лікування завершилось, почалось все по другому колу. Під час вагтності теж зявилась алергія, до того в житті не було ніколи. Тому не хотілось би лікувати те, що може повторюватись постійно. Може, краще знати від чого то зявилось, щоб поменше було конакту.

12. Zaichiha

Zaichiha New Member

Моя родичка здавала кров на апроби на Огыэнка по направленню выд алерголога.
    ППКС!

13. sofcja

sofcja Member

знаю, що в Рівному роблять, а чи в нас... та певно є в медичних центрах приватних...
    це вимірюють твої біологічні частоти, їх силу і коливання...
    посуті апарат+штекер з аяля голко-ручка дотикається то певних точок на пальцях руки і показує чи маєш в собі паразити, глисти, грибки, бо вони всі мають інші частоти біохвиль.. для виявлення алергену - все, що підозрюється треба принести з собою! в невеличких дозах на тест і вони щось там доміряють реакцію на кожен окремий....:girl_impossible: уявила собі скільки часу піде...
    я знайшла свої алергени методом записування на папірці всього з чим контактувала і що їла... коли алергія проявлялась, методом тику віднайшла фактично всі фактиро і тепер уникаю певних продуктів і дечого з хімії побутової... ну і пилюка - злобний ворог мій, бо одразу ж :suicide: колись не було, а тепер як багато пилу то кашель і тече з всіх дзюрок:girl_mad:

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я маю зараз спокій, алкргія в зимовій сплячці до першого цвітіння тополь... а там далі - пішло поїхало.
    хоча, на днях, Настя тягала сусідського котяру, а потім дала мені руку. я в свою чергу, своєю рукою, яка тримала Настіну, потерла око через деякий час, око відразу відреагувало...
    так кота хочу, завал. ну і що тут зробиш...

15. panikvarts

а як підозр нема? нічого нового не їла. побутова хімія? теж нічого собливого, навпаки - перестала користуватись всяким таким.
    а нема десь так, щоб здати кров і вони б тобі всю "правду" розповіли, до чого підвищена чутливість?

16. panikvarts

А як швидко організм реагує на алергени?
    Ось зїла під вечір банан, яблуко - нічого, а десь за годину ще згамала кусок маківника і за кілька хв відчула, що лице вже горить і трошки порожевіло.
    Але і зранку маківник їла... весь день нічо, тай який то алерген?! Щось я заплуталась...

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Дивлячись на які - на пилок, шерсть кота, порошки - майже відразу - чхання, риніт, очі сльозяться. На харчові - залежить від того, який саме алерген - на горіхи і мед в мене відразу - набряк в горлі, дихати і ковтати важко! На інші - залежить від обміну речовин і від того наскільки швидко алерген потрапить в кров і буде висип. А ще залежить від того,який сезан - в час цвітіння мала харчову алергію на такі продукти, на які не маю взимку (гречка, томати, риба, виноград).
    Зараз в мене алерген залишилися лише полин і амброзія, планую ще раз пройти курс лікування алергенами, бо мені це допомогло.

18. Moonflower

Moonflower New Member

дівчата, хотіла написати про хорошого лікаря-алерголога (може комусь згодиться), але повідомлення видалили, бо бачите, то - реклама....на початку "гілки" рекламували інших лікарів, і нічого, можливо комусь стало в нагоді....так от...я мала алергічний риніт, не могла носом дихати взагалі, але позбулася того....якщо вас зацікавить де знайти кваліфікованого лікаря - пишіть в ПП, з радістю допоможу

19. ViTanya

ViTanya Member

Є безшерстні породи:

20. Nana11

Nana11 аспіранточка