Відповідь: алергія І не збиравася робити гомеопатію істиною в останній інстанції. Про гомеопатію писав, як про метод лікування. Але також мають значення і інші фактори. Стосунки в родині, умови проживання, харчування, рівень гігієни і так далі. ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- бачив і бачу щоденно в 2 роки вона якраз сильна, якщо її антибіоткиками и стеридами не понищать
Відповідь: алергія Правильно...а хіба гомеопатія якимось чином заважає? Якщо так, то напишіть яким? Я теж не вважаю гомеопатію панацеєю, але якщо порівнювати традиційні методи лікування і оздоровлювати побут, то навряд чи воно допоможе ( перевірено на собі), а "горошки" і зміна способу життя, побуту і взагалі відношення до хвороби? Мені допомогло. П.С. досить часто, коли дітки хворіють і я дзвоню до гомеопата, то він мені ліків не призначає, а підкаже як без них справитися.
Відповідь: алергія Спілкувалась сьогодні зі знайомою, яка працювала терапевтом багато років... вона мені розповіла про цікавий засіб від алергії (природнього походження) - Кверцетин (дигідрокверцетин), радить приймати його внутрішньо і зовнішньо, каже що багатьом допомагае
Відповідь: алергія Дівчата, може хтось стикався з такою проблемою як фотодерматоз? А може хтось знає які його причини, тобто від чого він виникає і як його позбутися?
Відповідь: алергія підкажіть будь ласка, в мене в синулі 5р. алергія і я не можу зрозуміти на що саме і саме в даний період часу в нього страшенно напухають очі аж білок в очах розпухає, хочу проконсультуватись в хорошого алерголога і здати проби щоб знати на що саме в нього алергія, якщо хтось знає хорошого спеціаліста підкажіть, а ше чи можна зараз здавати проби чи потрібно почекати коли пройде цей період.
Відповідь: алергія Треба чекати закінчення сезону цвітінь, проби здають десь починаючи з жовтня. Можете звернутися до Бандрівської в медінститут. Зараз вам можуть призначити препарати які знімають симптоми, і полегшуюють самопочуття.
Відповідь: алергія Хто знає, є (якщо є, то де) у Львові інші способи визанчення алергену, який є причиною алергічного дерматиту, окрім того царапання на шкірі? В неті знайшла про метод вегетативно резонансного тестування (ДРТ), але не пише, що це таке.
Відповідь: алергія алергопроби на шкірі роблять з 4-5 років, можна аналіз крові на алергени здати, але мій досвід показує, що це марне викидування грошей, інформативність дуже низька і не точна (в доньки 100% була реакція на яйце, помітила це сама, аналіз того не показав). Я робила в рік доні, тепер шкодую, бо за Ваші гроші, будуть Вас діагностувати наліво і направо, а толку мало. Почитайте статтю Комаровського про дерматит, може на щось наштовхне. Вашій малечі лише 7 місяців, харчові алергени дуже легко виявити без аналізів та проб, але на то треба затратити часу.
Відповідь: алергія То, власне, не в малечі, а в мене. Звідки взялось, не знаю. До дерматолога сходила, виписала дитячу мазь, але як тільки лікування завершилось, почалось все по другому колу. Під час вагтності теж зявилась алергія, до того в житті не було ніколи. Тому не хотілось би лікувати те, що може повторюватись постійно. Може, краще знати від чого то зявилось, щоб поменше було конакту.
Відповідь: алергія Моя родичка здавала кров на апроби на Огыэнка по направленню выд алерголога. ППКС!
Відповідь: алергія знаю, що в Рівному роблять, а чи в нас... та певно є в медичних центрах приватних... це вимірюють твої біологічні частоти, їх силу і коливання... посуті апарат+штекер з аяля голко-ручка дотикається то певних точок на пальцях руки і показує чи маєш в собі паразити, глисти, грибки, бо вони всі мають інші частоти біохвиль.. для виявлення алергену - все, що підозрюється треба принести з собою! в невеличких дозах на тест і вони щось там доміряють реакцію на кожен окремий.... уявила собі скільки часу піде... я знайшла свої алергени методом записування на папірці всього з чим контактувала і що їла... коли алергія проявлялась, методом тику віднайшла фактично всі фактиро і тепер уникаю певних продуктів і дечого з хімії побутової... ну і пилюка - злобний ворог мій, бо одразу ж колись не було, а тепер як багато пилу то кашель і тече з всіх дзюрок
Відповідь: алергія а я маю зараз спокій, алкргія в зимовій сплячці до першого цвітіння тополь... а там далі - пішло поїхало. хоча, на днях, Настя тягала сусідського котяру, а потім дала мені руку. я в свою чергу, своєю рукою, яка тримала Настіну, потерла око через деякий час, око відразу відреагувало... так кота хочу, завал. ну і що тут зробиш...
Відповідь: алергія а як підозр нема? нічого нового не їла. побутова хімія? теж нічого собливого, навпаки - перестала користуватись всяким таким. а нема десь так, щоб здати кров і вони б тобі всю "правду" розповіли, до чого підвищена чутливість?
Відповідь: алергія А як швидко організм реагує на алергени? Ось зїла під вечір банан, яблуко - нічого, а десь за годину ще згамала кусок маківника і за кілька хв відчула, що лице вже горить і трошки порожевіло. Але і зранку маківник їла... весь день нічо, тай який то алерген?! Щось я заплуталась...
Відповідь: алергія Дивлячись на які - на пилок, шерсть кота, порошки - майже відразу - чхання, риніт, очі сльозяться. На харчові - залежить від того, який саме алерген - на горіхи і мед в мене відразу - набряк в горлі, дихати і ковтати важко! На інші - залежить від обміну речовин і від того наскільки швидко алерген потрапить в кров і буде висип. А ще залежить від того,який сезан - в час цвітіння мала харчову алергію на такі продукти, на які не маю взимку (гречка, томати, риба, виноград). Зараз в мене алерген залишилися лише полин і амброзія, планую ще раз пройти курс лікування алергенами, бо мені це допомогло.
Відповідь: алергія дівчата, хотіла написати про хорошого лікаря-алерголога (може комусь згодиться), але повідомлення видалили, бо бачите, то - реклама....на початку "гілки" рекламували інших лікарів, і нічого, можливо комусь стало в нагоді....так от...я мала алергічний риніт, не могла носом дихати взагалі, але позбулася того....якщо вас зацікавить де знайти кваліфікованого лікаря - пишіть в ПП, з радістю допоможу