алергія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем айра, 19 Лютий 2009.

1. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Відповідь: алергія

Якщо Ви грамотний лікар з почуттям власного достоїнства, мали би розяснити всі плюси гомеопатії, філософію, методи діагностики і підхід до лікування різних захворювань, а не сперичатись як на базарі і закидувати пустими лозунгами без жодного конкретного факту.

2. Wiktor

Wiktor New Member

Якраз я це і зробив в цій гілці. Але якщо ви того зрозуміти не можете, то повторювати вам ще раз все від початку сенсу немає.

Ваші пусті лозунги і демагогія про "закидувати пустими лозунгами без жодного конкретного факту" мене не цікавлять, бо бачу, що ви власне як на базарі. Що б вам не написати, то ви будете далі торочити своє.

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

О це так лікар з філософіею та індивідуальним підходом...

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А мені гомеопатія допомогла. Мала сильну алергію на різні буд матеріали (прибирала в процесі ремонту без рукавиць), спочатку це був легенький зуд, то не звертала увагу. А потім пішло-поїхало. Зуд страшний, шкіра порепана, червона. Просто капець. Зимою ще нічого, бо можна вдягти рукавиці і не лякати людей, а от літом, навіть в транспорті соромилася їздити.

Мені говорили що без гормональних мазів не обійтися, що гомеопатію в такому гострому випадку навіть не пробувати, бо то вже майже як екзема і т.д.
    Одним словом мені гомеопатія допомогла, правда не відразу, а за десь за місяців три, але допомогла повністю.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А які саме гомеопатичні препарати? Краплі чи горошки які роблять на замовлення? І якщо можна контакт лікаря в якого лікувались в ПП, якщо він лікує дітей.

6. KAPUCHINKA

Приймала горошки, а які саме вже й не пригадаю. То було більше року тому.

7. Wiktor

Wiktor New Member

Гормональні мазі на шкіру спричиняють потім бронхіальну астму в бронхах, бо між шкірою і бронхами є прямий зв'язок. Подавлення периферичних алергічних реакцій наприклад на шкірі чи в носі місцевими засобами, наприклад мазями чи краплями до носа, спричиняє внутрішні хвороби, наприклад у дітей бронхіальну астму, у дорослих деякі інші хвороби, вже не буду писати які, бо бачу, що реакції на таку інформацію не зовсім нормальні бувають

Тому гомеопатією ви ту проблему вилікували, а не сховали всередину, як переважно робиться мазями чи іншими подібними "протиалергічними" засобами

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

І мені реально гомеопатія допомагала і моїм дітям . Я згідна, що ефект залежить від лікаря, який правильно підбере той чи інший препарат. Я мала досвід лікування в 3-х лікарів гомеопатів, і коооожен лікував по різному. Є різні лікарі (хороші, некомпетентні) так само як і в традиційній медицині. Є різні методи лікування, різні ліки які претендують на звання - гомеопатичних, хоча такими не є.
    Для того щоб зрозуміти який принцип гомеопатичного лікування то потрібно самій спочатку прочитати що "воно таке і з чим його їдять".

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А яка (на що) у Вас була алергія? Як гомеопат визначив збудники (алергени) перед лікуванням? Чим лікував, можна конкретніше? В дитини алергічний риніт, зараз шукаю ще якісь альтернативні методи лікування, бо наразі нам не допомогли, а шкірні проби їй ще не роблять.

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Нам допомогло очищення крові, виведення глистів і нормальне харчування. Якщо в дитини вже зараз на початку весни алергічний риніт, а ще нічого й дуже не цвіте з алергенного, то швидше за все у вас харчова або побутова алергія. Можливо в крові дитини від певних ліків, антибіотиків, присутні певні речовини, які до кінця не вивелися і вони провокують алергічні реакції.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

організм встиг сам очиститися якщо забрали алерген а гомеопатія лише "надихнула" :) Якщо знову прибиратимете, то алергічна реакція не забариться, це пожиттєва схильність. Забрали алерген, очистилася кров - нема проблеми, не забрали алерген - залікували мазями таблетками- вилізе в іншому місці.

11. фанатка

фанатка New Member

І як ваші проби?Що вам сказали?

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Напишу про сина, бо алергія була у нього. Я вже це десь писала. В мого сина все почалося з атопічного дерматиту, потім с часом задуха чи як правильно це назвати т.з. бронхозпазми. Звичайні лікарі діагностували астму. При чому без будь-яких аналізів ( і це заввідділенням) виписали купу таблеток в т.ч. антибіотики.До того я теж зверталася до алергологів, але окрім звичних кларитинів і дієти ніякого лікування. Так ми лікувалися рік. Кларитин знімав прояви дерматиту, але самої проблеми не вилікував. От тоді я і звернулася до гомеопатії. Спочатку пішла до одного лікаря, який лікував як я вже потім зрозуміла не класичним методом, тобто давав на раз багато гомеопатичних ліків, а цього робити не варто, тому що це ліки і вони не є надто безпечні, навіть в гомеопатії.Тому звернулася до іншого, так би мовити класичного гомеопата. Діагностування полягало практично в спілкуванні, тобто лікар десь годину часу запитував, а я відповідала на різні запитання, починаючи з моменту народження сина. Ну і очний огляд. Все. Почали приймати пігулки. Лікувалися ми десь місяців зо три. Теж час від часу ліки міняються, лікар дивиться по симптомах і може призначити інші. Зараз проявів алегрії немає, їмо все що хочемо, в розумних межах, без всяких заборон на продукти. Я знайшла лікаря якому довіряю. Бо вже писала що сама я була в 3-х і лікували по різному і за методом Фоля, і іридодіагностика(по сітківці ока). І призначали препарати фірми Хелль, які в принципі не є гомеопатичними. Ну і трохи теорії, цитую :"В основі гомеопатичної концепції розвитку патологічного процесу лежить один з наріжних базових принципів гомеопатії - принцип цілісності людського організму, тобто організм розглядається як єдине ціле і, отже, немає окремих захворювань, а є різні стадії розвитку патологічного процесу"

13. Wiktor

Wiktor New Member

Так не є. Це ви досить категорично написали. Алергія в дослівном перекладі це чутливість на чуже, чужинців. Переважно йдеться про надмірну реакцію на зовнішні впливи. Ця надмірна реакція просто зменшується під впливом гомеопатії. Тому практично немає різниці від чого та алергія і ті цілі проби позбавлені всілякого сенсу. Під впливом гомеопатичних препаратів опірність збільшується, органи працюють краще, особливо видільні, тому організм перестає "боятись" пилу, берези, пуху, тополі чи пшениці і не реагує на то виділенням слизу, висипкою на шкірі, спазмом бронхів чи проносом. А якщо організм і далі "боїться" і намагається слизом чи висипкою реагувати, а ви його затикаєте зназовні мазями чи краплями до носа, то до чого то призведе? До внутрішніх проблем.

От як хтось боїться змії і верещить, а ви підійшли і йому рота заткнули кляпом, але змія і далі до нього повзе. А ви кажете, що він вже тої змії не боїться, бо ж не верещить, бо ви йому той страх кляпом до рота вилікували :)))

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

З початку цієї гілки про це пишу. Але тут деякі, що мають проблеми зі зрозумінням написаних слів, мені дорікали, що їм мало "фактів". Ото факти

14. dieSonne

може й категорично, це я так на хлопський розум. Але те лікування, про яке ви пишете, допомагає при алергії на зовнішні чинники, коли організм сам не може пристосуватися до оточуючого світу і самостійно справитися з усіма загрозами. А я написала про випадки, коли алерген попав в кров і алергізує організм з середини. В такому випадку виведення його з крові важливе першочергово а вже потім можна вчити організм пристосовуватися "на майбутнє". Ви ж знаєте, яку алергію може спричинити суміш гостриків аскарид і лямблій і який вплив токсинів від них на організм у 2 річної дитини? А яку алергію може спричинити прийом різних лікарських препаратів, до прикладу гормональних. А вакцини, а важкі метали? Ви ж самі пишете - одне лікують, інше - калічать. Оце я про таке. В одному випадку можна помогти пристосуватися до алергенів якщо вони ззовні, а якщо вони вже в організмі? Певно треба з них починати. Тут в гомеопатії провал, який мене свого часу відштовхнув від неї. Певно знов різко втнула, така вже я.

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

п.с чи гомеопатія визнає лише пух берези і тополі за алергени?

15. Wiktor

Wiktor New Member

Та знаю. Але завжди питаю чому вони в тої дитини ті паразити так порозмножувались і труять? Бо слаба імунна система. От власне гомеопатія і не дає їм так розмножуватись і труїти, бо імунна система стає міцніша. Гірше звичайно з різними хімікатами, в тому числі і з хімічними ліками. Тут вже треба більше розуму у батьків дитини і лікарів, до яких вони ходять. А з тим не завжди є добре :)

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

То було для прикладу написано, образно

16. dieSonne

а ви бачили 2 річну дитину з сильною, сформованою імунною системою? Імунна система лише формується, який імунітет може бути, коли дитина лише починає стикатися з подразниками? Зуби лізуть, світ досліджується на зуб і не тільки, і тільки одиниці батьків розуміють і сприймають це як нормальний процес, в якому основне правило - не зашкодити! Лише терпіння і підтримка. А у нас більшість мам зразу йдуть до лікаря, щоб лікував. Ото й вилазить потім алергія. Бо лікар який розкаже про санітарні норми, призначить режим і дієту - поганий, а от коли призначить ліки - то спеціаліст. Батьки не вміють (не хочуть) шукати причинно-наслідкових зв'язків між дитиною, її режимом, харчуванням, оточенням і хворобами. Усі хвороби розглядаються як такі, які раптом вилізли нізвідки і мучать дитину і треба терміново лікувати.

17. KAPUCHINKA

Я тому і написала, що "допомогла повністю" бо вже кілька разів прибирала, мила (якраз ремонт закінчився) і нічого ттт. А було дойшло до того що вже і на плин для миття посуду реагувала, і на мило.

18. dieSonne

я не медик, але багато читаю на медичні теми, тут можу з вами довго сперечатися, але залишу це при собі. Не робіть гомеопатію істиною в останній інстанції. Людський організм самодостатня штука і навіть хворобливі діти виростають потім здоровими дорослими і доживають до поважної старості. Головне правило не заважати організму пристосовуватися. Життя - це щоденна боротьба організму за виживання, якщо умови добрі - все добре, а як погані - хворіє. А питання лікування і методів дуже складне, чим більше допомагаєш, тим важче потім.

19. KAPUCHINKA

Хочу уточнити що ми квартирі де робився ремонт не жили, а алергія чомусь не проходила (((

Останнє редагування: 6 Квітень 2011
  20. dieSonne

організм оздоровився, ви вчасно відреагували на його сигнал про алерген і певно ж не лише горошки пили, а й побут оздоровили, рукавички тепер одягаєте? Організм таку допомогу сприймає з вдячністю, але не вважайте це заслугою лише гомеопатії, у вас просто сильний організм а ви розумна жінка, бо вчасно зреагували і допомогли.