Відповідь: алергія Я не можу, як лікар, підтримувати ті методи лікування, які шкодять пацієнтам, зокрема дітям. То мені забороняє присяга врача Советского Союза
Відповідь: алергія А як гомеопатіею зняти приступ набряку квінке, або анафілактичний шок? Наприклад на укус бджоли?
Відповідь: алергія То ви про 30 років свого "алергічного стажу" писали? То вам нарешті то вилікували? Поздоровляю. Дуже добре. Вам пощастило. Бажаю, щоб замість того алергічного риніту у вас не було чогось іншого в іншому місці, як то часами буває ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ---------- Ні, лікарі не складають присяги Гіпократа, а її відповідники, в різних країнах різні. В СРСР була присяга лікаря СРСР ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- Дати Апіс меліфіка. Знімає швидше і ефективніше ніж цілий гідрокортізон п.с. Апіс меліфіка це в перекладі бджола медоносна
Відповідь: алергія Давайте про головне, перш ніж лікувати якимось методом алергію, потрібно пройти обстеження? Вже писала- на глисти, грибкові, вірусні, бактеріальні інфекції? Чи гомеопатія лікуе все і зразу не залежно від причини?
Відповідь: алергія Знову три питання внікуди і нічого конкретного. Напевно хоч я почну на запитання відповідати, раз більше нікому Я писала. Мені вилікували Щиро дякую. І Вам того ж, по тому ж місцю, головне щоб не від вдячних пацієнтів. Справжній Ви українець, вмієте щиро порадіти за інших.
Відповідь: алергія Гомеопатія має свої засади і філософію. Можливі причини враховуються, перевіряються, є клінічний пошук, але вибір препарату грунтується в основному на симптомах хвороби, інших важливих ознаках, що індивідуальні для кожного пацієнта. Тому 10 пацієнтів на "алергічнии риніт" дістануть 10 різних ліків. ---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ---------- Так. І то було ефективно. Я вже 13 років практикую гомеопатію з 22 років стажу. Різне бувало. ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ---------- Не треба грубити. Я вам якраз побажав, щоб того не було. А причому тут українець чи не українець? Ви маєте якусь зневагу чи претензії до українців?
Відповідь: алергія Я не протів. Навіть приймала. Але причини алергії? Згідна якщо зняти всі питання і не виявити жодної інфекції, про які вже писала, які е першим провокуючим фактором, тоді залишаеться просто схильність організму до проявів в вигляді алергії, тоді звичайно можна довгий час приводити підбір і лікування гомеопатіею. але в екстренних випадках, я би не погодилась.... ---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ---------- не можу уявити! коли відлік іде на хвилини, дитина спухае, язик і горло набрякає в лічені секунди.... я би не ризикнула скористатись таким методом... так погоджуюсь, зняти набряк чи антигістаміном та хоч гормоном, все таки життя на кону, а далі починати пошук причин і лікування гомеопатіею в тому числі.
Відповідь: алергія Красно дякую, гарно побажали: А місце можна уточнити??? Щоб визначитись, хто саме грубить. І знову купа питань, не в тему. Якщо Вас це цікавить, то для того існує ПП, щоб тему не засмічувати Ця тема про алергію.
Відповідь: алергія Немає "просто схильності до алергії". Завжди мусить бути зрозуміле пояснення цього порушення здоров'я. То розуміння є запорукою успішного лікування. Щодо екстренного випадків і їх лікування гомеопатією, то, наприклад в Англії є кілька гомеопатичних шпиталів, один з яких Її Величності королеви Англії. Там все лікують гомеопатією. Навіть екстренні випадки. Гомеопатія то потужний спосіб лікування і ефективність гомеопатії в невідкладних станах, рятуванні життя давно доведена науково Дякую за розмову і увагу, на добраніч, мушу йти спати, завтра працюю
Відповідь: алергія Зараз все доведено науково. Любі бади, трави, та навіть урінотерапія науково доведена. І шарлатанства різні доказують що вони розроблені наукою..... але залишаеться крім цього здоровий глузд. головне не впадати в фанатизм від чогось одного! ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- А про діагностику так і не поговорили......
Відповідь: алергія Я вам декілька разів написав, що має бути консультація нормального лікаря. То і є та діагностика. Якщо ви того не розумієте, то тут вже не маю чим зарадити. Хвороба проявляєтся в симптомах. Ви не все зможете побачити очами навіть під мікроскопом чи на компютерному томографі. І по тим симптомам лікар визначає хворобу, використовуючи свої знання і досвід. На жаль про цю свою функцію лікарі часто забувають, бо так простіше, відправив когось на УЗД і хай не морочить голову. А як болить, то візьміть знеболюючі, а як алергія, то протиалергічні. А як вже вилізе хвороба аж на УЗД у вигляді пухлини чи каменя, то вже всі герої, знайшли хворобу, тільки тоді вже буває запізно
Відповідь: алергія А нормальний лікар це ТІЛЬКИ гомеопат!!! Всі решта недоумки! Що і потребувалось довести! ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- Одні лозунги! ні одніеї конкретної відповіді. ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ---------- Тільки дуже шкода людей які фанатично вірять в чудодійну силу гомеопатії від УСІХ без виключень хвороб. Часто втрачаеться час і хвороба доводиться до критичного стану. ЧУДО-ЛІКІВ НЕ ІСНУЕ!
Відповідь: алергія Олю, який ефект плацебо може бути в 4-річної дитини??? Гомеопатія реально помагає! Вам або препарат неправильно підібрали, або лікар такий "грамотний".
Відповідь: алергія Можливо комусь і допомагає, але нам у лікуванні саме алергії не допомогло (хоча аденоїди зараз лікуємо гомеопатією, намагаюсь уникнути видалення). До того ж це була цитата з контексту спілкування з лікарем, який чомусь повністю ігнорував мої запитання,і побажав мати проблеми на інше місце... І це чомусь зовсім зіпсувало думку про лікування гомеопатією вцілому...
Відповідь: алергія то та ola-lyola, яка алергію лікувала 30 років і далі її має? а гомеопатією напевне цілих 30 днів, але тепер зате на кожному куті буде всім сповіщати, що від гомеопатіїї "ефект нульовий" ну і ще це та ola-lyola, яка бреше, бо лікар не "побажав мати проблеми на інше місце", а якраз навпаки
Відповідь: алергія Ні, то не та, бо та вже писала вище Дуже некоректно писати, що я брешу, після того, як написали таке: Вже дякувала, за таке гарне побажання... А на кожному куті не сповіщаю, а пишу про результат свого лікування алергії гомеопатією,яка не дала результату. І маю право писати свою думку, навіть якщо вона Вам не подобається. І ще додам, що ola-lyola не бреше в принципі, тому що не просуває тут певний вид лікування. А пише свою думку, базовану на довгій боротьбі з алергією. А зараз мене цікавить лікування алергії в дитини, а не пусті балачки, але нажаль нічого конкретного дізнатись не вдалось.