Відповідь: алергія знаєте, я все життя тішилась, що не маю алергії, і підтрунювала над своєю подругою-іпохондріком , що вона все вигадує, бо не хоче на роботу, чи інше. Вперше я схопила алергічний риніт на цвітіння дерев і трав, потім на мандарини, потім на шоколад....Коли лоротадин став як Отче наш, я почала розбиратися. Основні і перші причини називаються - падіння імунітету внаслідок антибіотиків, і друге - глисти. Мала як виявилось і перше і друге.
Відповідь: алергія Я влітку періодами пчихаю, також 100% пчихаю від собак, недавно після замітання стало важкувато дихати, а взагалі то дихаю завжди нормально. Недавно зробила проби дряпанням, що показали алергію на пилового кліща, собак, котів (а від них я не пчихаю) і на різні травички. Тоді ця лікарка (на вул. Хімічній) почала схиляти до лікування алергенами кліща, пригрозила астмою і що далі може бути гірше, хоча гарантій повного виліковування не дає Виходить, якщо пройти курс від кліща, то алергія на собак, цвітіння лишиться? А так сказала уникати алергенів, прибирати в масці, при потребі прийняти антигістамінне і все. Чи була в когось подібна ситуація і що ви робили?
Відповідь: алергія може хтось стикався,коли на шиї вискакують маленькі і дуже болючі прищики, які довго не загоюються.Висипає прямо. Так якось періодами. Може це алергія? Але антигістаміни не помагають...
Відповідь: алергія Читала що прищі на шиї - ознака зашлакованості організму. Спробуйте поприймати сорбенти (Ентеросгель, Атоксіл - в мене було подібне, допомогло). але найкраще, звичайно, обстежитись у дерматолога, гастроентеролога...
Відповідь: алергія не можу назвати себе алергетиком, проте в дитинстві, якщо чогось переїдала, то були висипка і свербіж. наприклад, шоколад, мендарини. якщо не переїдала то все добре було. але вже десь 6 років маю алергію на сонце (особливо перше гаряче сонце червень-липень). почалось з того, що в перший рік алергії свербіли тільки руки (інша сторона долонь), на другий рік свербіж був до ліктя, на третій - зона декольте приєдналась, на 4 рік - ноги (те, що з босоніжок видно)) і обличчя. свербіти починає після того,як я десь годинки 2-3 побуваю на сонці. ввечері роблюсь, як буряк і свербить дуже. зранку нічого нема. вихід знайшла один - перед виходом на вулицю приймаю таблетки проти алергії, правда, не завжди, щоб не "підсісти", а коли знаю, що більшу кількість часу проведу на вулиці. і до речі, до кінця літа алергія проходить, напевно трошки загоряю і шкіра робиться стійкішою до сонячних промінчиків. минулого літа приймала діазолін, "Л-цет", ніби помагало, але щось не знаю чи мають вони побічні дії, щоб пити регулярно. можливо хтось може порадити якісь безобідні таблетки проти алергії, на травах чи щось у тому дусі. буду вдячна!
Відповідь: алергія Слухайте, це ж Ви питались в темі про шкіру після душу. І в мене також вже рік 7-й як появилась алергія на сонце. Може це невипадково??? Може це різні прояви чогось більш системного?
Відповідь: алергія я) у Львові живу 5 років, а алергія появилась ще до того. думаю у вас не так. а щодо чухання шкіри, то проблему таку маю 3 роки і ,до речі, лице не чухалось і не чухається, коли дуже почало сушити шкіру обличчя, то я перейшла на інші засоби і взагалі перестала його мити. може в нас просто скожий тип шкіри і імунітет до навколишнього середовища)) або ж якийсь був викид на сонці і ми потрапили під нього... не знаю... природа дивна річ)) але от з львівською водою таки не все добре...
Відповідь: алергія таблетки кальцію глюконат "безобідні", але слабенькі. На травах - "Алергіл", це не таблетки, а настоянка; в сина алергія на пилових кліщів, пив Алергіл довго, більше як півроку, зараз ознак алергії немає.
Відповідь: алергія для мене алергій то дуже болюча тема... спочатку чхала і плакала коли все цвіло!!! а тут десь 3 роки тому чуть не попала в лікарню - все тіло неначе скусали комарі, все чухається, а обличчя - так набрякло в два рази більшим стало, мама сміялась шо губи як в Распутіної...потім виявилось що то на мене так клубніка плинула... минулої весни попила настояку з бруньок берези...чхала як мало бути..але цієї весни вроді пронесло..тепер чекаю клубніку...
Відповідь: алергія При алергічному риніті найоптимальніше промивати носа різними морськими спреями (хюмер, марімер, квікс) і запшикувати 1-2 рази на день в ніс Аваміс або Назонекс. Ефект наступає через 2-3 дні
Відповідь: алергія В мене дуже чутлива алергічна шкіра раніше чим не намажуся, від усієї майже косметики обличчя пекло, червоніло, висипи різні і екземи то було моє життя... Під час вагітності і кормління я відмовилася повністю від декоративноі косметики, спочатку було важко, бо звикла замазувати недоліки шкіри, хоча на всю ту декоративку в мене були алергічні висипи - пам'ятаю на весілля на мене наклали товстий шар штукатурки, ввечері як змила - жахнулася, обличчя нібито припухло все і з'явилося кілька прищиків які свербіли. Кремами майже не користувалася, бо як користувалася, зі шкірою щось страшна просто робилося, тепер розумію чому - в складі промислових кремів стільки хімічних речовин, одна мінеральна олія чого варта(виробляється з нафти), ще однією моєю помилкою було використання дитячої олійки - як для себе, так і дитину постійно мазюкала, що довело дитину до атопічного дерматиту.. Зараз тільки натуралкою користуюся, сама роблю собі креми і всю косметику і ніякої алергіі від неї нема. На весняне цвітіння теж є алергія, починаються чихи, насморк, очі сльозяться а як понюхаю ті квіточки - у горлі нібито лоскітно стає. При алергіі у першу чергу потрібно звернути увагу на печінку і очищення організму - я 2 роки тому проходила кілька програм з очистки організму, робила зондування - тоді мені це дуже здорово допомогло, пам'ятаю, я навесні після цього дивувалася, як так - можу нормально жити, не чхати, ніякої алергіі, лише зараз от усе знову починається, потрібно почиститися, а ліньки)) Таблетки борються лише з симпомами, причин алергіі вони не усувають, тому таблеток від алергіі не приймаю.
Відповідь: алергія очищення організму помогло? цікаво цікаво. я, як алергік зі стажем, сезон алергічних ринітів оголошую відкритим. аж тішиться моя душа, бачачи пролітаючі пушинки-веселинки за віконечком
Відповідь: алергія Так-так треба печінку чистити, після цього дійсно легшає. Я робила зондування з оливковою олією, лежала правом боком на грілці, кілька разів так робила - це допомагає швиденько прогнати жовч, але якщо в жовчному є камінці - того робити не можна. Ще голодування проводила, я описувала тут:http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=42001&page=7 При голодуванні добре чиститься печінка( коли ми не імо якийсь час - печінка замість роботи з перетравлювання їжі проводить колосальну роботу з самоочищення, але проводити такий водний день краще не більше доби, щоб пагано не зробилося), я на протязі дня пила тепленьку водичку, щоб прискорити процес, уже після однієї такої процедури в мене шкіра стала очищатися прямо на очах - підсохли поодинокі прищики, зменшилися пори.. Також для хорошоі очистки потрібно змінити свій раціон - налягати на каші(вони гарно очищають організм, причому треба купувати не пластівці, а найзвичайніші крупи - вони набагато корисніші, та й дешевші). Кашу таку треба заправляти рослинними оліями - олива, соняшник, льон, кукуруза(моя улюблена) їсти без молока і цукру, при варці додавати зовсім небагато солі, спочатку це важко, але для себе любимоі чого тільки не зробиш))) Поменше білкового - м'ясо добре на якийсь час прибрати(недаремно наші розумні пращури придумали пост - під час посту організм добре очищується) Ще солоденьке(це для мене дуже важко, не можу я жити без шоколаду( але помічаю, як поім цукерочок - обличчя обсипає, моя печінка їх не любить зараз роблю собі шоколад сама, з какао-бобів, молока і цукру, на нього мій організм реагує краще, він навіть користь приносить(якщо не надто на нього налягати)))
Відповідь: алергія А як щодо діагностування алергії пробами на шкірі і лікування алергічного риніту, введенням підшкірно алергенів поступово збільшуючи дозу? Мені допомогло. Після проб - діагноз - алергія на домашній пил, кліщ, собачу шерсть. Пройшла гіпосенсибілізацію (введення підшкірно алергенів поступово збільшуючи дозу). Як на світ народилась.
Відповідь: алергія Питання про фарбу) Чи то, про алергію на неї) Скажіть, будь ласка, якщо я помалювала волосся фарбою (L'oreal Recital Preference), а через кілька днів почала шкіра голови свербіти і не проходить вже місяця 1,5 - чи це може бути саме через фарбу? Від пофарбування до початку неприємностей зі шкірою пройшло днів 10. Тому раніше не думала, що це може бути пов"язано. А сьогодні така думка виникла раптом).
Відповідь: алергія В мене страшна алергія( висипка в понеділок з"явилася на обличчі, до вечора обсипало руки (передлічча), стегна и трохи живіт. темп. весь час 37. Здала кров - еозінофіли 12,5 (норма до 5). На що - поняття не маю. В житті не мала алергій. Пью діазолін (три таблетки) - щось нема результату. Я примаю зараз ліки - переважно гормональні. Вже більше місяця. Чи може алергія на ліки з"явитися після такого терміну приймання? Бо, на скільки знаю, на медикаменти зраз реакція йде.
Відповідь: алергія Аналогічно, вже писала про це, до того лікувалась багато чим, і медикаментозно, і гомеопатію, і сорбентами, результат був лише після введення підшкірно алергенів. Зараз я весною ЖИВУ! а не існую, шмаркаючи. І не приймаю жодних антигістамінних, бо до того пила їх пачками. Після проб у мене виявили реакцію на 18 дерев, 15 трав, надцять побутових і ще й харчова (точніше перехресна, виникає тоді, коли загостроється риніт). Побутових збудників намагаюсь уникати (пил, піря, котяча шерсть), від пилку - маю хіба на полин, в серпні, треба пройти повторно курс, все ніяк не дійду, але різниця з моїм колишнім станом навесні очевидна. Юль, а як щодо свіжих огірочків-помідорчиків? Може здати аналізи в медісі чи синево на алергени? Свекруха мала страшенну кропивницю на свіжу полуницю, хоча до того ніколи нічого не було...
Відповідь: алергія це про мене, так само лікувала введенням підшкірно алергенів, до того просто мучилась коли приходила весна
Відповідь: алергія Недавно мені травниця розповідала, що можна їсти всі каші з молоком окрім гречаної. Пояснення мені на той момент видалось логічним, тому цей факт запам'ятала, а от саме пояснення ні Але в мене таке питання - де можна зробити алергопроби, отим царапанням. І чи потрібно скерування і скільки то коштує. Приватні лабораторії роблять тільки з вени.