Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

в нас такі постійно. перші були на глисти. але то поза рік нам було. а зараз - я більш ніж впевненна на емульгатори всякі які є в їжі. стараюсь то контролювати. але не мажу нічим - треба зсередини чистити

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І в нас ножки шершаві періодично, але то дійсно із-за шлунку, і запах інколи з рота з'являється, я чекаю на подорослішання ШКТ :)

3. Fast

Fast Well-Known Member

Не треба бути такою категоричною

Але тут усі в кого, явно, не все добре, на жаль :sad:
    Я лише кажу зі свого не великого досвіду і те, що говорять лікарі яким я довіряю. Ось у нас, після того як я щось вкушу вранці не те, то уже ввечері міняються какі (зеленіють, ріднуть і тд), а на ранок - червоні щічки
    І якщо, хтось сумнівається в "правильності" как своїх мацьоп, проконсультуйтесь у спеціалістів - покажіть їм памперс, а не гадайте

4. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А в нас навпаки запорчики...
    але треба знати ЩО чистити, до якого спеціаліста звертатися, а я не знаю:sad:

5. shoniko

shoniko Member

Хочу запитати у всіх в кого в дітей запори чи даєте ви вітамін Д, бо маю власне переконання : вітамін Д=запор. Тому треба вважати, бо можна довести дитину до атрофії кишківника (знаю приклад)

6. Blondo4ka

Я не даю, а запори все одно є.

7. natorella

при запорах - все нечисте залишається довший час в кишківнику - тому і алергія.
    шо ви їсте? син маю на увазі

8. Blondo4ka

Син на 90% на ГВ, крім того по-трошки на педагогічному. Не даю рису, більше яблучка, ще їсть хлібчик, картопельку, гречку, пшеничну кашку, борщик та легенькі зупочки.

9. Leila

Leila Well-Known Member

може на глютен є реакція, спробуйте нічого не давати, бо запор на пригодовування нове - це алергія. а через деякий час знов поступово почніть і дивіться реакцію. Малому поки що і гв достатньо навіть якщо нічого не давати. в такому віці краще давати рис, гречку, ніж пшеничну кашку, а завдяки грудному молоку запору не мало б бути, якщо все добре переноситься, вівсянка і пшениця , манка ці кашки пізніше треба давати.

10. Blondo4ka

Та справа в тому, що в нього від народження періодично запорчики. Не залежно від того, що їла я. Давала чайок з кропу, кмину та ромашки (це різні чаї, а не змішувала), трохи помагають, але перестаю давати кілька днів - і знов то саме:sad:

11. Fast

Fast Well-Known Member

Перед тим, як призначати вітамін Д нас і справді питали чи не має запору

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

А ми ще в аптеці, в рецептурному, замовляємо кріпну водичку і даю по 1-2 чайні ложечки між годуванням, але не кожен день, чергую з іншими чайочками

12. Leila

Leila Well-Known Member

Blondo4ka, моя мала теж деколи через день какала, деколи і раз на 4-5 днів, я подавала днів 5 біфідумбактерин, і звичайно висаджую зранку какати після сну, але поки що не на горщик (але вдень потрохи і на горщик саджу), а в руках тримаю колінця малої зігнуті і притиснуті до животика, кожного разу попукає і є рузультат, спробуйте, може у вас дійсно не алергія, а суха шкіра в яких саме місцях, бо в малої коліна бувають сухі, але то від її активного повзання. Частіше годуйте грудьми, бо деколи декілька мілілітрів молочка не вистачає,щоб процес пішов :)

13. Blondo4ka

Годую часто - максимальна перерва - 1 - 1,5 год, їсть скільки хоче. А висаджуй - не висаджуй, тут нічого не помагає. Щодо сухості шкіри, то певно ні, бо то такі маленькі червоні плямки на литці, навряд чи десь натер, і після ванни стають ще більше червоні.

14. Зюзя

Зюзя New Member

Поділюся з вами своїм гірким досвідом...
    Синочку зараз 8,5 місяців. червоніти щічки в нас почали місяців зо п'ять назад. особисто я це пов'язую із антибіотиками, які нам призначили, коли ми захворіли (свекруха звинувачує вакцинацію..) спочатку особливих зусиль я не приклала (,в чому себе тепер дуже звинувачую...), тобто шоколад,червоне, горіхи і всяку хімку я перестала їсти, а синочок виключно на ГВ був. але це особливих результатів не дало. я почала себе заспокоювати,що само пройде як прийде час... потім нам порадили "негормональний" кремчик зробити в аптеці,який давав моментальний результат. тепер коли я перечитала цю темку,то зрозуміла,що ним ми тільки заганяли ту всю "каку" всередину,тому і вкрилися недавно шершавими плямками наші ножки...:sad:
    десь два тижні назад таки пішли до алерголога. тепер сиджу на дуууже строгій дієті, синочкові 10 днів капали краплі "феністил" і мазали щічки кілька днів "феністил гелем" (хоча в його необхідності сумніваюся...)
    результат таких дій наступний: абсолютно пройшла шершавість на щічках, хоч вони ше такі трошки рожевенькі, ножки покищо ледь-ледь шершаві.
    маю надію,що як протримаюся ше через деякий час на такій дієті, то наша алергія пройде остаточно...

15. shoniko

shoniko Member

Тут хтось писав,що дає вугілля дитині, а в яких дозах і з якого віку, підкажіть будь-ласка?

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мій має 7 кг., - я даю пів таблеточки на день

17. stira

stira New Member

Щось в мене не працює цитування... Вугілля дається 1 таблетка на 10 кг ваги(тобто, якщо дитина важить 10кг, то і давати 1 таблетку, 20кг -2 таблетки.)

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В нас зявився новий алергічний продукт - яйці.Напевне як і в більшості діток схильних до алергій.
    Ще один продукт виключаю з свого меню.........ех

19. natorella

ви їх багато їсте? я до 6 міс не їла сашиних, бо коли мала була - бо сама маю на них алергічну реакцію

20. Lithium

Lithium Active Member

одна таблетка по іструкції на 10 кг ваги.