Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. domino

domino Well-Known Member

Аю
    Блін, я прочитала- 1 рік і 9 міс, щось так пролистала швидко. Тоді звісно, що ні.
    Моя мама казала, що у брата були червоні шершаві щоки десь до 4 років. Тоді на то не звертали так уваги, було та й все. Мав перерости. Мама мастила зволож кремом і в 4 роки дійсно все переріс. Ніякої дієти щодо себе і брата не дотримувалась.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Від чого може бути висип на борідці на ШВ? Суміш не міняли..

3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

в нас зараз борідка та під нею обсипана від гольфиків і курточки, як я не стараюсь щоб не терло - все одно натирає малому.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. liubomyra

liubomyra New Member

Була я сьогодні в алерголога. Радила поовести сублінгвальну імунотерапію для лікувпння алергіі. У нас високі титри реакцій на пильові кліщі. Хто таке робив? Або ставив такі уколи? Бо лікуватись треба мінімум півтори року. Щось я розгубилась. Загальний імуноглобулін 360. За 2 місяці лежали із обструкціями в стаціонарі

5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Дівчата, скажіть, будь ласка, чи бувала у когось на фоні алергічної реакції, жовтяниця, ну, якоюсь мірою пожовтіння?

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

склери були чисті. але легкий жовтий відтінок в малого шкіра мала (та і зараз має), коли маємо таку харчову алергію, ну але це перевіряла на тих діляянках, де сонце не бувало взагалі, бо він "засмагає" плямами

7. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Що може спричинити алергію (легке почервоніння та свербіння щічок, а також почервоніння та сухість шкіри внизу на ногах) у дитини (2 р. 9 міс.)? Алергії раніше ніколи не було, нові продукти харчування в раціоні не появлялись.

Чи з'ясували Ви причину алергії у Вашої дитини?

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

один з ймовірних факторів - глистна інвазія, а також стрес, ліки (або навіть вірус), пліснява... порошок?.
    Загалом зі схильністю до алергії народжуються, а от що саме запустить механізм - у кожного індивідуально, як і ступінь прояву. Хтось переростає
    а в когось трансформується по наростаючій.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Mansikat

Грає роль і кишкова мікрофлора, яка зазнає змін, а до 3 років вважається остаточно несформованою. Та й зовнішні фактори не відміняються, будь-хто в будь-якому віці може стикнутись з алергічною реакцією.

• Подобається Подобається x 2
  10. Likysja

Likysja Well-Known Member

Tak vujavulu, byla alerhia na novui konducioner dlja biluznu. Pislia toho, jak vse perepralu i pereprasyvalu proishlo.

11. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Не думаю, що це глисти, бо мої діти до садочку, на розвиваючі заняття і т.п. не ходять, з іншими дітьми контактують досить мало.
    А ось це може бути. Я завжди прала дитячі речі дитячим порошком, а тепер почала користуватись іншим. Не думала, що це через нього, бо цей порошок із серії ultra sensitive, для людей, схильних до алергічних реакцій. Але все може бути ).
    А як Ви це з'ясували? Здавали аналіз на алергопроби?

Останнє редагування: 9 Січень 2016
  12. Mansikat

• Корисно Корисно x 1
  13. Likysja

Proishlo zrazy pislja toho jak perepralu vse + jak byla alerhia, to dala 2 razu syprastin i vin ne dopomahav. Ist' vse jak ila i nicjoho podibnoho, tfy-tfy, bil'she nemae.

14. Likysja

15. Sovulka

Sovulka Member

Дівчатка, хто стикався із атопічним дерматитом,потребую поради. Півночі перечитувала цю тему і вже визначила для себе напрямок лікування бо лікарі на жаль не допомагають. Дитині 5.5 місяців. Із 3 місяців боремось із тою заразою, починалось все із невеличкоі шершавої плямки на лобику, креми типу ліпікару, дермалексу і тд не допомагали, почала дотримуватись дієти(ми на повномуГВ) але про багато алергенів щось не знала до прикладу курятина яйця і ще пару то і далі іх іла, через пару тижнів плямок стало більше і вони розповзлись майже на все чоло стали мокнути і вкриватись кірочками. Звертались і до педіатра і до алергологів із Орлика і охматдиту, накінець до дерматолога в Сокільниках. Малий за той час "лікування" був евсь у мокнучих ранах із кірками ,одним словом жах і це при тому що дієту мою звели всього до кількох продуктів (вівсянка, яловичина і кролик відварні, вимочена наніч картопля і рис). Дерматолог переконав використати гормональну мазь, видно вже на фоні того що я змучилась із тим боротись ми іі мазали 10 днів і ще капали феністил і мені уколи кальцію глюканат. За два дні личко стало чистісіньке, але по закінченню терапії 10 днів як я і думала все вернулось назад.
    Так от, читала тут про сорбенти. Який такій маленькій лялі найкраще давати? Активоване чи біле вугілля чи може ентеросгель?. І чи можна вугілля чорне розводити молоком, бо він у нас ніц не п"є?

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну в такому віці як дуже дуже потреба то ентеросгель, ще біле вугілля, але може в якійсь суспензії чи як, колись дівчата писали про неї
    коли дитинка старша (але не знаю точно з якого віку), то я за смекту, але ванільну!, її важче знайти по аптеках, бо більшість апельсинова, то на ту добавку теж алергія може бути
    значно приємніша на смак для діток за решта сорбентів

але! я не думаю що сорбенти дійсно поможуть
    як дитина какає? якщо від то алергії каки рідкіші то можна подавати ,а інакше дивіться, бо сорбентами і до запорів недалеко, залежить від особливостей організму
    підіть ще до адекватних дерматологів, які щось порадять крім гормональних мазей
    в Комаровського непогані поради, старатись щоб дитина не потіла, бо це стимулює вихід алергенів на шкіру ітд
    я мокнуті ранки промивала чаєм, а коли загоювалося то мастила зволожуючим
    нам колись дерматолог (Зайченко) виписував кальцій лактат (його по рецепту на Симоненка роблять), але не пішло, бо в малого молочка основний алерген, дуже зригував, ну і то вже йому було 8 міс
    одним словом - просто набирайтесь терпіння
    ще можу порадити звернутись до гомеопата

17. Mansikat

@Sovulka, мені на мокнучу екзему допомагали примочки чи ванночки з череди. А бактерії якісь давали дитині? Спробуйте різні. І до речі, про глюконат кальцію - маю інформацію, що при активній алергічній реакції він має здатність сенсибілізувати організм, мені радили як кращий варіант тіосульфат натрію (але я не знаю, наскільки то все ефективно молоком передається).

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Можна з сорбентів дати спеціальний "Сорбекс-малюк"[​IMG] , він йде у двох пакетиках: в одному сам сорбент (розводиться теплою водою, на смак солодкавий), в другому корисні біфідобактерії (дається потім, за якийсь проміжок часу). Ми давали дитині, допомагав, і його маленьким дітям можна.

19. Sovulka

Sovulka Member

Дякую всім за поради. Стосовно какулів то какає він якраз досить часто 4 інколи і 5 разів в день гарним яскраво жовтеньким але дуже рідким практично водичка все впитується в памперс. Бактеріі давала і біфідумбактерин і према дитячі то особливих змін не помічала хіба що може менше разів какав але теж таким дуже рідким. Але я думала що на грудному то норма, він так від народження какав і все було добре. На копрологію здавли кал то там норма, але здавали в поліклініці на симоненка то не можу судити про правильність аналізів. Може лікаря підкажете якогось що лікує із середини а не тільки шкірні прояви
    --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 ---
    І ще стосовно ферментів підкажіть чи є такий аналіз що достоту покаже що підшлункова потребує ферментів і не справляється. Може то і через це бути висипання

• Подобається Подобається x 2
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Нехватка ферментів до 3 років нормальне явище) якби їх вистачало то діти б їли б з народження борщ з пампухом) я не знаю, мій сильний алергік ніби (з народження і досі), але ті ферменти як на мене ні до чого ( ми приймали після кишкової інфекції двоє, я жодного ефекту не бачила що в нього, що в мене) тобто якщо приймати просто, бо є алергія, якщо є медпокази то ок
    те саме думаю за сорбенти, якщо дитина алергує на токсини, то поможе, якщо алергіЯ на продукт, типу жовток, то хоч впийся сорбентами... але це я говорю про кремнієві сорбенти, біле вугілля, енткросгель, смекту, які впливають суто на токсини, той же сорбекс це чорне, а воно все вбирає... з іншої сторони, якщо дати сорбент в день попадання в організм алергену, ок, а через такий період щось лишилося в травній системі? Висип може бути реакцією імунітету

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk