Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, в малоі / 5 міс/ на спині червоні плями нерівноі форми, як 10 коп розміром. Вечором після купання вони всі зливаються в практично суцільну червону спину, майже без просвітку. Зранку видно сухі плямки. В 1 міс були дерматити на ніжках, то ойлатумом перемогли. А це щось інше, бо 2 тижні не проходить. Була в дерматолога Шуліпи сьогодні. Вона каже, що то мала не сприймає моє грудне молоко, а саме я щось таке ім, що вона не переварює. В какулях дійсно багато тих білих пластівців, ну і какає частіше ніж колись. Чи хтось з таким стикався, і на який продукт могла би бути реакція?
    --- дописи об"єднано, 16 Жовтень 2015 ---
    Призначила феністил. Я маю алерзин, чи можна замінити?
    Зранку крем деласкін, а ввечері якусь мазь зробити в рецептурному відділі треба. Ну і моя дієта, але я не знаю від чого відштовхуватися. Чи можна яблука, груші, каші, кисломолочне?

2. Hexe

Hexe Well-Known Member

а то що,ознака алергії?

лише печені,і груші не тре.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kazkivnycja

Ні, то ознака, що молочко все не засвоілося. Тобто в ньому щось є, що не засвоілося.

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

ви відкрили мені очі:)думала то норма:)
    в мене є знайома,в котрої малий був сильним алергіком. то вона пила лише цикорій,воду,компот з сушки лише зелених яблук,їла каші на воді,трошки деяких овочів і м"яса на парі, якийсь один здається сорт макарон, кефір і всьо.тому якщо у вас аж такі сильні алергічні прояви - то може вам варто розпочати з жорсткої дієти?
    і мені ще,коли малого трохи обсипало лікар рекомендувала кальцію глюконат пропити і на ніч протягом 5 днів вугілля активоване.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Кальцій глюконат собі чи дитині?
    Щодо дієти, то в мене позиція, яещо дитину турбує, то сідати на строгу дієту одразу, якщо турбує маму, то поступово, забираючи поступово певні найбільш алергенніз продукти (шкідливі захцянки можна забрати зразу)
    Дійшовши до дуже строгоі дієти, почати вводити знову поступо, все записувати, спостерігати

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

6. Hexe

Hexe Well-Known Member

мені, малому тоді місяці два певно було.

не впевнена, але здається ні. бо вони трошки різні по дії. але я не лікар:) старшій дитині при ад теж призначали феністил.

7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

В нас було схоже. Але і по спинці, животику і на ручках-ніжках. Єдине- не було на личку, зовсім. Плямки були сухі, після купання червоніли і потім ставали шершавими. Наносила на плямки крем Ліпікар, трохи стан полегшувався. Феністил не допомагав. Пізніше виявилась алергія на молочні продукти - і ті, що я їла і ті, які давала малій з початком педприкорму. Після відміни - за тиждень все зійшло ( ситуація з плямками була надзвичайно плачевна). Два місяці тому помалу почали їсти твердий сир, творог, йогурти, то деколи реакція на ніжках буває, а загалом все нормально.
    Ще в нас була алергія на банан, яку ми теж переросли після 1 рочку, але вона виявлялась кишковими симптомами.

Надіслано від мого JY-G6, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Kazkivnycja

Дякую вам дуже за допис, в нас щось схоже. Сідаю на каші на воді без масла, хліб, вода, чай. Молочне, а особливо, творог люблю без тями, але свою крихітку більше.☺.

• Подобається Подобається x 2
  9. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Я обмежила вживання сметани ( давала її менше), твердий сир - інколи, творог перестала їсти взагалі, йогурти теж не їла, молока не п'ю все життя, масло їла. Ну і мала все їла так як я. Чесно - ми ніде не лікувались, просто я вирішила спробувати відмінити молочне і алергія зникла. Зважаючи на майже відсутність реакції зараз - ми переросли.
    Тримайтесь!

Надіслано від мого JY-G6, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  10. janysuk

janysuk New Member

Чи можна контактний телефон Заставного Богдана Богдановича

11. Puzatyk

Puzatyk New Member

Доброго дня! В дочки 4р. атопічний дерматит з 2-ох місяців, а з липня цього року з'явився алергічний нежить, з яким не можемо справитися. Можливо хтось може дати контакти Головин Роксолани Романівни (алерголог з Охматдит), чула схвальні відгуки про неї. Або розкажіть як до неї можна потрапити (чи великі черги), можливо вона приймає по запису?

12. Likysja

Likysja Well-Known Member

Просвітіть мене, чи може з'явитись алергія в 2,5 роки, ніколи до цього ні на що не було, їсть все. Має вже два дні червоні щічки, не шершаві без прищиків, а вчора ввечері на ножках помітила висип, але тільки на переді.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Може зявитись і в 40, не панікуйте, але зверніться до лікаря

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

14. Volik

Volik New Member

привіт. малюку 1 місяць і 9 днів. вже тиждень на одній щоці червоні шершаві плями. лікар радив мастити зволожуючим кремом. але бачу що результату ніякого немає ще. нічого підозрілого я не їла, тому важко визначити на що алергія. що робити далі?

15. domino

domino Well-Known Member

На
    Атопічний дерматит може з'явитися у дитини у віці до 5 років, найчастіше проявляється до першого року часу.
    --- дописи об"єднано, 12 Листопад 2015 ---
    Я думаю, вам треба емулентом мазати, при чому цілу дитину після купання. І пиття багато пропонувати.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Атопічний так, а алергія в будь-якому віці

• Креативно Креативно x 1
  17. Hexe

Hexe Well-Known Member

жорстку дієту мамі(якщо грудьми годуєте),поки не зникне з щічки не зникнуть плями. тоді можете вводити потрохи продукти,але ведіть журнал харчування.
    вдома у вас не сухо і жарко часом?
    --- дописи об"єднано, 12 Листопад 2015 ---
    для чого?

18. domino

domino Well-Known Member

Якщо плями сухі і шершаві, значить організм дитини втрачає воду, тому пиття треба( воду), зволоження і т.д. Комаровський так говорить. Може для когось він ніхто, але в його словах я чую "здравий смисл"

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

не для місячної дитини

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Hexe

Hexe Well-Known Member

я люблю Комаровського, але місячній дитині краще параметри повітря в кімнаті зробити відповідні,ніж допоювати.