Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Здали ми алергопроби і в доні більше ніж 100 одиниць алергія на домашнього кліща, пил, епідерміс киці, загальний імоноглобулін також більше сотні..... Алерголог порписала препарат Синглон(профілактика бронхіальної астми, хоча такий діагноз нам не поставили, але кожен місяць хворіємо на обструктивний бронхіт, який починається з звичайних сопельок) і консультацію ЛОРа з підозрою на алергічний риніт. Ну і забрати всі килими, м"які іграшки, кицю (незнаю як переживемо цей факт, дитина вже плаче)
    ЛОР алергічний риніт не побачила, але порадила приймати не Синглон, а Бронхо-мунал і побачила гострий риніт, тому прописала промивання, тубус-кварц і пити Асініс (рослинний препарат).
    Але саме з такого риніту через тиждень у нас з"являється кашель. І так ми хворіємо вже 4 місяць кожного місяця :sad:

Дівчата в когось є дітки з такою алергією - як ви живете?

2. kozochka

kozochka Member

Де можна зробити якісно і не дорого алергопроби дитині?

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

кашель сухий чи вологий?

наскільки я розумію, то такі часті обструктивні бронхіти можуть призвести до астми. але чи призведуть ніхто не знає - тому для профілактики дають пити різні такі засоби. ми п"ємо Сингуляр.

сходіть ще до якогось ЛОРа. нам лиш 5 по рахунку ЛОР(при чому дорослий) поставив діагноз вазомоторний риніт.

в нас таке почалось з вересня, при чому перед тим ми взагалі не хворіли, за три роки лише два рази мали застуду з високою температурою.

Кота ми свого віддали, м"які іграшки - максимально зменшили кількість, лишили лише "недужеволохатих" і перу їх раз в два тижні, вологе прибирання два рази в день, на скільки могла засоби для прання замінила на гелі з не дуже вираженим ароматом. в нас ще й харчова алергія намалювалась(хоча алергопроби на їжу були негативні), тому намагаюсь визначити на що, на разі не сильно вдається.

4. Latane

Latane Well-Known Member

Кожне захворювання різний кашель... ось зараз знову маємо - сухий
    То аналог Синглону - те що ми п"ємо. Поки що тиждень тільки приймаємо, але кашель все ж таки з"явився, не дивлячись на тижневе лікування сопель
    А як у вас з кашлями при прийомі таблеток Сингуляр? Є покращення? Довго приймаєте?
    аналогічно)))
    і ми віддали - то найбільша печаль((((

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

в нас сухий кашель(з соплями чи без) предвісник бронхоспазму. тому як вона раптом починає нав"язливо кашляти - одразу прислухаюсь чи вже "свистить". може в вас в хаті ще алергени присутні в великих кількостях?якщо температура невисока і є нежить, то це цілком можливо може бути алергія. нам Лор казав, що при алергії респіраторній може бути Т 37-37.5.
    почали тиждень тому четверту пачку(тобто три місяці і тиждень). здається приступи легші, чи стали рідше важко сказати, бо перед початком прийому було лише три - перший дуже сильний, з ним були в реанімації. В нас приблизно виходить спазм раз-півтора в місяць. Після того як закінчили першу пачку, через два дні був спазм, при чому на рівному місці і сильний. думаю, що таки ті препарати допомагають.в неті читала багато позитивних відгуків про них. тож думаю давати варто, принаймі це краще ніж гормони:)
    нам ще лікарка порадила приймати Бронхо-Ваксон(10 днів пити, 20 перерви потім повторити - так три рази), ттт здається стали менше хворіти - перед тим 2 рази в місяць в нас якісь незрозумілі ГРВ, тепер місяць ніби все відносно спокійно:)

Останнє редагування: 20 Січень 2014
  6. Sonne

Sonne Well-Known Member

чим можна замінити цукор

Замінити можка порошком глюкозою( продається в відділі для діабетиків), або стевією( в аптеках). Від стевії трохи міняється смак страви, а глюкоза взагалі безпроблемно замінює цукор.

Я вже від алергій за 6 років так втомлена, мають обоє. Старша ніби шкірних висипів вже не має, але в неї підозрюють алергічний риніт, соплі вже останні півроку течуть, а в молодшої шкіра, як карта світу і, обличчя найгірше. Тепер з' явилося почервоніння і лушення шкіри навколо очей. Мажу по кілька разів на день бепантеном, допомагає слабо. Ще хтось з таким стикався? Як воно може розвиватися далі?

7. Latane

Latane Well-Known Member

кицю віддали, килими забрали, іграшкі м"які сховали, подушки і ковдри в нас не пухові, постіль знінюю кожен тиджень, а до щвабри і вологої ганчірки я вже приросла - кожен день вологе прибирання)))

цього разу температури немає і кашель став на другий день вологим - кашляє мало, нежить є

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

давайте я поділюся з Вами нашим переліком алергенів, принаймі будете знати на що звертати увагу
    сильні алергени (найменша кількість викликає приступ):
    шоколад, какао
    арахіс
    ковбаса (навіть найякісніша і найдорожча)
    сири магазинні
    сухарики
    болгарський перець
    гірчиця, ваніль
    яйця магазинні
    Приправи, майонез, томатну пасту, приготовлені не вдома страви я не думала згадувати, та все ж... хімії краще уникати

Слабкі алергени (треба з"їсти велику порцію, або по чуть-чуть декілька днів підряд, або ще має додатися зміна погоди або інший спонукаючий фактор)
    рис
    печиво "Марія"
    банани
    булочки з пекарні
    Ще маю підозру на мак. Цитрусові, як не дивно, може їсти, тільки чищу я.
    квіти є?

Ми протягом двох років виносили з хати уявні можливі алергени, змінили житло, аж поки навчилися бачити харчову алергію у всіх її проявах.

З побуту я б занесла в чорний список гімнастичний м"яч (у друзів є, і коли малий в них побавиться на тому м"ячі - проявляєтсья алергія). На вигляд гарний, запаху не має, не знаю що з ним не так.

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

таких ужасів не даю малій:)

теж звернула увагу що є реакція, але думала то в мене вже просто на рівні манії, шукаю алергенів усюди. а вам лікар на це звернув увагу чи самостійно помітили? як саме зміна погоди може повпливати на прояв алергії, на Вашу думку?

готуєте самі - чи недаєте зовсім?

10. Latane

Latane Well-Known Member

є! Але в нас алергія на кліща d. Pteronyssinus і кліща farinae , пил домашній, епідерміс кішки...
    Ми здавали в Синево алергопроби - педіатрична панель

На рослини немає, принаймі алергнолог за квіти нічого не казала.

11. Ascorbinka

в основному напередодні опадів, або різкого похолодання, коли змінюється атмосферний тиск. Мені не пощастило познайомитися з лікарем, який би натякнув на метеочутливість, або вилікував її.
    сир коров"ячий купую у співробітниці, як є бажання і вдосталь сиру - варю плавлений (але то рідко таке щастя). Магазинні не даю взагалі, а толку? 5 хв задоволення, і 2 дні проблем
    казала мені колись одна наша форумлянка, що в землі квіткових горщиків живуть грибки, тому не бажано тримати рослини в будинку алергетика. Можливо й перебільшення, але я всі квіти залишила мамі.

Latane, то ви дали перелік педіатричної панелі? бо я щось засумівалася, може то алергени:ninja:

Останнє редагування: 21 Січень 2014
  12. Latane

Latane Well-Known Member

то перелік педіатричної панелі (на які алергени здавали кров) і з того всього по результатах маємо алергію на

13. Златка

Златка Well-Known Member

В Юсті більшість загострень на фоні підвищеної вологості, що мене, якщо чесно, трохи дивує, бо всі кажуть, що алергетикам важливо, аби дома не було сухого повітря, а нам виходить навпаки...?
    До речі, хтось купував додому гігрометри? Хочу купити переносний, але ще не визначилась, який саме брати.

14. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Один брала в бон пріксі за 60 грн ( разом гігрометр, годинник, термометр і ще купу всього; як записник величиною). Інший лише гігрометр та термометр ( не метеостанція, лише в приміщенні вимірює, як сірникова коробка, фірми не пам'ятаю) за двісті з чимось. Особливої різниці не відчула.

15. Ascorbinka

і не кажіть... в нашому кліматі, при такій кількості опадів зволожити повітря легше ніж висушити.
    Ми як перший раз поїхали в Солотвино, то я жахнулася від кількості пилюки - стовпом стояла, дощу не було 1.5 місяця... промайнула думка що зараз будем назад вертати, але дитині було супер.

16. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Ми купували в зоомагазині, такий, що ставлять в тераріуми, кажуть, що він найточніший.
    Маленький, компактний, недорогий, можна приклеяти кудись. В нас лежить на поличці, при потребі ношу по квартирі

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Може і нашій треба сухо....бо вологість постійно підтримуємо, а вона сопе і "хрюкає" вночі як від набряклої слизової носа-носоглотки. Носик чистий, ніби здорова, а спати не може нормально, дихати носиком не може. І то тільки вночі. Вже другий місяць таке

17. Анута

Анута Well-Known Member

в нас таке було від алергії. Алергія провокувала набряк слизової носа і малий хрюкав.
    але з вологістю в нас складнощі. Сподіваюсь скоро переїдемо і вже все буде інакше

18. Diana

Diana мрійниця

а може то аденоїди збільшились, у нас таке буває

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

а може то аденоїди збільшились, у нас таке буває

19. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Також так думала, але каже лікар, що все чисто. Нічого ніби нема.
    В куми малого було таке саме, спочатку тільки зимою, потім з осені по весну, а потім весь рік. Їздили по лікарях, дивилися, ніхто не міг нічого сказати. Казали їздити на море. Їздили, ефекту мало. "вилікувалися" коли полетіли в Єгипет, відтоді літають кожен рік і все добре, але може просто "переріс"

20. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Як відрізнити природний рум'янець на щічках від алергічного?

В мене вже якась параноя з тою алергією. В дитини є реакція на сир і йогурт із коров'ячого молока (шершаві і червоні плями на животі і спині). Спробувала із козиного молока зробити творог. Ніби реакції немає, але такий красивий легенький рум'янець на щічках з'явився. Сир даю вже четвертий день. Інших нових продуктів не вводила, але апетит у дитині в ці дні став більшим.