Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

він буде поки дитина не переросте, або все життя. З цим треба змиритися. Алергія не лікується. Вона тільки підліковується. Якщо хтось на форумі порадить алерголога, який вилікував харчову алергію в дитину (мекаментозно), я готова до нього піти ))
    Ми молочних каш не вживаємо взагалі, і коровячого молока в тому числі. Прекрасно без молока обходимося. Єдине молоко , що вживаємо це мамине)
    всім крім коровячого молока, без нього легко обійтися. На кисломолочні продукти алергії немає)

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

якщо ви про молодшого, то ГВ у віці до року має займати 75% раціону дитини, 25% ви без проблем можете заповнити, даючи дитині попробувати дорослу нешкідливу їжу з вашого столу (педприкорм;))

Куповані швидкорозчинні каші - зло, я б і дорослому їх не давала, не те що дитині.

3. Жменька

Жменька Well-Known Member

А у нас (Катюшці 4роки) відколи почав літати пух - насморк не проходить. Спочатку думала, що то простудне чи вірусне, а тепер бачу , що ні те ні друге. Щось дуже довго тягнеться (зазвичай насморк за тиждень проходить). І ніс постійно закладений, носом шморгає, а видуває - то сопельок нема. Може хтось стикався з цим, то чи капали ви якісь протиалергічні краплі? Бо Таблетки не дуже хочеться давати. Даю вже в крайньому випадку - коли ввечері заснути не може від закладеного носика. :d25:

4. Sonne

Sonne Well-Known Member

Дівчата, підкажть в чому купаєте, щоб зменшити зуд. Прочитала в темці про висівки. Де ви їх у Львові берете і яка пропорція?
    В мене алергія в обидвох вже півроку. В старшої в легшій формі, загострюється якщо з"їсть якийсь цукорок типу Ромашки, хоча алергопроби не показали чутливість до шоколаду . А на меншу боляче дивитися. По згинах червоні громадні плями, а на спинці і животику точковий червоний висип, шкіра шаленно суха, мащу по 3р/д. А -дермою і ще періодично вазеліном. Найгірше, що я вже не можу собі уявити на що вона реагує, підозрою, що це на щось з харчів, а от вирахувати на що саме не виходить. Пробували тричі здати кров на алергени, але в малої спазм судин не дає набрати крові. 2 місяці безрезультатно намагалися покращити стан гомеопатією, а зараз пробуємо травами - теж без особливого успіху. Єдине, що допомагає - море(за 11 днів плами зблідли і майже не чухалася, але ефект дуже короткочасний, за добу вдома знову загострення) і елоком а найгірші ділянки. Доводиться визнати своє безсилля...

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мартусі плями елкомом мажете? Біди наробите...

6. marycherry

marycherry Member

З нашою харчовою алергією (червоні плями, припухлості без зуду), можу сказати, що спочатку допомогла жорстка дієта, а потім переросли, бо на різні продукти вже не так реагуємо

7. Sonne

Sonne Well-Known Member

Я з великою засторогою ставлюся до елокому. Просто дитині настільки свербить, що вона вже подразнену шкіру на згинах роздирає до крові. А мала часто руками з ранами копається в пісочниці, то переживаю щоб не занесла якоісь інфекції. Повірте те, що дитина з алергічними висипами не дуже естетично виглядає для мене не має великого значення, а ось зуд, чуханння і, як наслідок глибокі незаживаючі рани- біда, яку вже не сила терпіти. Чим знімаєте чухання???

8. Улік

Улік Well-Known Member

В нас теж зараз сильне загострення. На зап"ястях глибокі рани, які дитина постійно розчухує і здирає до крові....(я аж злякалася одного ранку - під ним постіль була вимазана кров"ю). Зуд нам допомагає знімати Феністил-гель наніч, і коли нічого не допомагає - мажу 1-2 рази гормональною маззю. Думаю від того буде менше шкоди, ніж дитина буде тижнями мучитися....

9. Fleshka

Дівчата, діти Ваші, і якщо вважвєте доцільним в таку рулетку з ними бавитись - діло Ваше і жити з тим Вам.
    Якби ми з Романом таке ж не пережили в віці 1,5 року, то б ще щось міряла на себе і вірила, що витримати нереально...але реально. І без гормонів обійтись можна. А те що ви не обходитесь, то вже є бажання замаскувати проблему зараз і не баження боротись. Така моя думка.
    Наші висипи були жахливі. Я сиділа на протязі пів року цілу ніч з ним на руках, ніч в ніч, а по ногах стікала кров, і наранок простиня була, як і в вас, червона, якщо прозявлювала і він десь все-таки умудрявся чухнутись. До пояса все було в сохнущих ранах як луска. Це все на фоні в той час побутових і житлових негараздів. Фактично і допомоги не було звідки чекати ні в фізичному (щоб поспати в вільний час наприклад) ні в моральному сенсі. Але ні разу мені не прийшло в голову намазати гормонами бо я чітко усвідомлювала, що лікувати треба не шкіру, і проблема всередині. А залікувавши зовнішні прояви я тільки замаскую проблему, загнавши її ще глибше.
    Ви просто не бачили які наслідки приносять в майбутньому мінімальні застосування тих гормонів. А дитині потім з тим боротись все життя. Чи не легше допомогти зараз за менш короткий час перебороти це? Чи всеж легше заштовхати в організм мазюками а там хай сам розгрібається?
    Ну але повторюсь - вирішувати Вам.

10. veronka

veronka зла друзя

Флешко, які?

11. Fleshka

Веронко, я на власні очі бачила діток в яких лікування починали елкомом. В одного хлопчика була маленька плямка і її пару раз мазали. Та штука не лікує, а просто маскує. Гормони!!! Та то ж не жарти! Почитайте, погугліть вплив. А ще й на діток в яких все формування в процесі. Перестаєш мазати - проблема знову з"являється вже в гіршому вигляді. Почалось все в два рочки. Зараз йому дев"ять. Дитина не живе а існує на медикаментах. Постійні приступи астми, постійно з інгалятором, постійно на уколах, антибіотиках. В школу практично не ходить, з дітьми бігати не можна, всі дуріють - він сидить, йому навіть зіпріти забороняють. Меню - та що там меню...на дні народженні, коли всі дітки їдять звичайні страви, потім тортик - йому майже нічого не можна. Просто каже - ні не давайте мені, я не хочу...
    То я описала один випадок. Можу описати ще надцять, бо в свій час шукала вихід з того що було в нас, і бачила багацько.
    Та що тут писати - почитайте темку спочатку. Навіть тут я радилась, потім описувала, дівчата ділились досвідом як боролись з аналогічним.
    От тільки якщо ми змогли вилізти причому навіть без антигістамінів, то слабо віриться що комусь то нереально...може лінь? не знаю...Думаєте моя дитина легше переносить біль, чи я черствіша до вигляду того як вона мучиться? ні, я просто так боялась що дитина з тим житиме, що кров на простині мені здавалась дрібницею порівняно з тим і я закривала на то очі. Звичайно на самотьок то не пускала, терпіли і боролись разом.

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

100%. Герінг "рулить" навіть без гомеопатії.
    Але скажу чесно. Коли моя Орися цієї весни раптом отримала класичну сезонну алергію (підозрюю, що через аномальну весну - зацвіло все одночасно, а вона якраз в піковий період цілий день провела на Цитаделі), я зрозуміла, що таке розгубленість в такій ситуації.
    Оскільки ми в гомеопата вже роками не були, то дзвонити просто так з гострим станом не випадало. А в дитини все чухається, очі запухли, з носа тече - то був капець.
    Але нічо, вишпорталися, дякувати Богу.

14. veronka

veronka зла друзя

та я так і думала. Просто не знаю який саме ефект дають гормональні мазі і до чого призводять. Цікавить саме результат лікування ними

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене було шось подібне восени. І ми не викарабкались а загриміли в лікарню, тому тепер завжди на зв'язку. І це була виключно моя винна, бо я розслабилась.

16. manka

manka Member

В нас була. Лікарі казали, щоб молока не давати, а кисломолочне можна. Робила кефірчики на симбітері, купувала ""Злагоду", робила сирочок і годувала, а причину висипки шукала в чомусь іншому. Коли перестала годувати кисломолочним, то потрошку почало сходити. Сипало і від оладків на кефірі, від печива на молоці. Зараз нам 1,10. Личко практично чисте, є висипка на ручках і ніжках, яку малий розчіхує. Але це мізер порівняно з тим, що було. Даю сир, трошки сметанки, до картоплі п"юре даю вже молоко, а не воду. Кашу ще їмо на воді, додаю масла. Недавно до каші дала трішки молока. Висипки на ручках трішки більше стало. Але не знаю чи внаслідок молока, чи внаслідок склянки суниці.
    Думаю - переростаємо.

17. jozya

jozya Member

Поясніть в чому зло швидкорозчинних дитячих каш?
    Наші історія: була алергія страшна і висипало і свербіло і плямами і прищами. Все знімається дієтою - в нашому випадку була відмова від усього червоного. Розчинні каші якщо їли - то тільки безмолочні і розбавляла коров'ячим купчим молоком, може трошки розводила водою. Пиття - тільки компот, бажано з сушки і без цукру (як в анекдоті - не шкодуйте сушки, буде солодким і так для дитини).
    Всі алергологи до яких зверталися і інші спеціалісти хотіли нас посадити на гормональні мазі (типу Елоком), щоб "гарно було", і на антигистамінні (типу Супрастин, Кларитин). Але я ні разу того не давала дитині, бо сама алергік і знаю, що дуже важко "зістрибнути" потім з протиалергійних і ще маю племінника, який вже мучиться 3 роки (зі своїх 7-ми), бо мама його таки послухала лікаря (а як не слухати) і певний час "лікувала" його гормональними мазями.

18. marycherry

marycherry Member

Нам, слава Богу повезло з лікарем, сказав: Це все маскує, шукайте причину в харчуванні. Ми так і зробили. Перестали давати молоко і т.д. і помалу відступило.

19. Sonne

Sonne Well-Known Member

Дівчата, а хто знає, де і в кого у Львові можна перевірити склад мазі на наявність гормонів?
    Були ми з малою в того травника Чабана, про якого згадувалося тут на форумі. Дав мазь, казав що це спиртові витяжки з трав. Малій з першого використання стало краще. От мащу і думаю, що ефект схожий як від гормонів. Чи бува я дитину гормонами не мащу і тішуся?

20. olitsisa

olitsisa New Member

На Богдана Хмельницького є хлібзавод, наступна тр. зупинка за станцією Підзамче, на проти хлібзаводу маленький магазинчик з крупами, там є.
    Хто користувався кремом Локобейз Ріпеа , що можете сказати про нього?