Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Ну схильність може бути. Я теж не маю прививки, але маю алергію. Тут комплекс всіляких чинників може спровокувати алергію (щеплення, ліки, харчування, та багато всього). От тому, що Ваша доця може мати схильність, максимум мінімізуйте той комплекс, про ГВ теж не забувайте. А щодо аналізів, то я наприклад навіть не знаю чи роблять таким діткам маленьким якісь аналізи. Можливо аналіз крові...

2. madey

madey New Member

дали мне направления на анализ крови,мочи и кала......посмотрим на результаты...надеюсь ,что эзонофилы не будут присутствовать в результатах. ГВ пытаюсь наладить.Дай бог и пронесет с аллергией

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Знову ж таки, якби ви були повністю на ГВ, то таке какання саме по собі нічого б не означало, було б варіантом норми, оскільки харчування змішане - то ще раз вказує на дисбактеріоз.
    Якщо в дитини є спадковість, це абсолютно нічого не значить. Потрібно на перших роках життя закласти імунітет, щоб організм навчився протистояти факторам які викликають такі явища. В вашому віці імунітет=ГВ в першу чергу, медикаментами зробите тільки гірше. Все в ваших руках.
    Почитайте про три правила успішного Г і, дотримуйтесь їх.

4. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Питання до мам дітки яких мають алергію чи дерматит. Чи мають вони складочки під очками?

5. madey

madey New Member

У нас складочек нет.А что обозначают складочки?

6. byrymm

byrymm New Member

Я вважаю, що алергію не потрібно лікувати. Це стосується таких алергій, які дають висип на личку від харчування наприклад. Свекруха мені колись казала, що за її часів, коли вона бавила чоловіка про фразу "ліки від алергії" ніхто і не чув. ВВажаю, що алергія - нормальна реакція організму на щось йому незнайоме, чи на щось що шкідливе для нього. Так природою продумано. Лікувати не потрібно - потрібно просто старатись уникати таких продуктів, які викликають алергію. В маленького мого 3 тижня була ужасна алергія. Щоки як буряки. Я ніяк не могла зрозуміти від чого. Виключила майже всі продукти які могли б викликати і не зникала. І потім випадково замінила порошок з фосфатного і іншою хімією на безфосфатний і без тої жосткої хімії. Алергія пройшла.

7. marycherry

marycherry Member

В нас алергія з'явилась у 1,7 міс., спочатку думали що комарі покусали і були такі червоні припухлості, а потім за день всього обсипало. Спочатку давали антигістамінні і на дієту. Тепер вже місяць сидимо на дієті і слава Богу нічого. В мене таке запитання виникає, може хтось поділиться досвідом:"Чи віддавали ви дитину в дитячий садок після алергії - як там з харчуванням?"

8. Zaichiha

Zaichiha New Member

Переважна більшість дітей з проявами алергії ходить в садок. Маю приклад - моя похресниця, маючи алергію на молоко, м"ясо і солодке ходила, та й мою доньку "обсипає" на шоколад та горіхи (щоправда, такого в садочку не дають). АЛЕ обов"язково треба попередити вихователів, щоб не давали страви, що містять алергени, на які реагує малюк.

9. Diana

Diana мрійниця

У нас в садочку алергія тільки в моєї, тому спеціально для неї не готують, тому приводимо після сніданку та перед обідом забираєм, інколи проситься поїсти в садочку, то прошу щоб давали все без молока та яйця, однак інколи проскакує те що під забороною. А тепет в нас стан загострився, попа вся в кірочці, щоночі доня здирає до крові, вже руки від тої алергії опускаються. На Микодая зїла тільки один цукорочок і то з плачем

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой-ой...повернулась..маэмо страшенне загострення...від чого не знаю...можливо,ліки (ми хворіли)....

от зараз думаю,як то все зменшити,бо загострення масштабне...
    1.питання дієти...я досі не знаю,на що ,окрім солодощів магазиних,у Марка висипи...тому питання, чи виключати усі потенційні алергени-морква,яйця,риба і т.д.?
    2.очищення організму-давала влітку глюконат кальцію і ентеросгель..допомогло...варто тепер знову пробувати?
    і стосовно наріне,йогуртів,бактерій...що обрати?
    3.мій огарнізм-ми на ГВ...мені проходити "курс" з Марком-дієта,очищення і т.д.?
    4.окрім "Червоної шапочки" і купання у висівках щось дієве ще порадите..

п.с. і питання,зголосіться ті,у кого діти "переросли" алергію....у якому віці стани зменшились чи абсолютно зникли? дякую

11. manka

manka Member

Ви маєте крем на увазі? Чи це щось інше? Якщо крем - він допомагає?

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

висип і зуд звичайно не знімає, але в якійсь мірі прибирає сухість шкіри...
    нам помічний...

13. Oksamyt

Oksamyt New Member

Нам помагає череда, примочки ванночки, а якщо мокне, тобто дуже сильне загострення то водний розчин синьки.

14. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

а була в когось алергія на холод, бо я підозрюю що в нас саме така. щоки червоні, шкіра шелушиться і малий їх чіхає. на хду сумніваюся бо солодкого, цитрусових та інших алергенів не їсть, а все інше, то їсть вже давно. а от таке почалося якраз коли ті сильні морози були і тепер не проходить. мастили дитячим кремом ,не помагає.

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Де можна придбати цей крем?

16. bobryha

bobryha Well-Known Member

Дівчатка, порадьте хтось хорошого лікаря по тому питанню!!!! Дитині рік і 2 місяці і вже місяць ми мучимось з алергією: сухі безколірні прищики, що чухаються- на ручках,ножках і личку, які деколи(наприклад після купання стають червоні). ми ходили до педіатра- а вона сказала що то атопічний дерматит від того що я поганим порошком перу. але я не дуже довіряю цьому, тому що перу одним і тим самим порошком від народження і включаю двойне полоскання... Алерголог сказала що то щось харчове- прописала атоксіл і супрастін і казала дотримуватись дієти. ми дієти дотримуємось, пролікувались, а ефекту нема- ні гірше , ні краще... порадьте, може ще хтось з таким стикався, як ви лікували?

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Воно вам треба цей алерголог? залікує ...
    В мого малого ті самі симптоми, найкраще лікування дієта, але вміру (не держати ж дитину на одній баланді) і догляд за шкірою. Крім того , що мажу кремом сухі місця більше ніочго не роблю. А вам алерголог нічого не скаже на що алергія, бо якщо харчова, це швидше всього так і є, то алерген до 3 років ви так і не визначете, а будете тільки мучити себе і дитину аналізами і лікарями лякати)
    Я порошком взагалі не перу. все натільне дитячий одяг перу господарським дитячим милом. Такщо такі висипи точно не від порошку і не від іншої хімії.

18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

у вас - очевидно так, але щоб знати точно, потрібно спочатку виключити порошок;)

19. Ingochka

Ingochka New Member

Привіт, фоумчанки. Порадьте нормального алерголога у Львові або області. В дитини по всьому тілу висипка(атопічний дерматит), який не проходить 6 міс. Ранійше теж був, але трішки менший. Ми на жорсткій дієті, але не допомагає. Звертались до Сек в вен. диспансер, до Луговського на Орлика, до Возниці в Чорнобильську, в Сокільники, але результату немає, є покращення поки приймаємо ліки. Хто знає хорошого, толкового лікаря напишіть будь ласка.

20. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

О і у нас знову з"явився дерматит але я вже точно знаю що то на молочні каші.... Бебі,а безмолочні ми не обосо їмо, плюємось крутимось, кричимо. Чим годувати незнаю, нічого не любить крім овочевого пюре, але ж теж небуду сидіти тільки на овочах. В кого була алергія на коров"ячий білок дівчата? Чим годували крім грудей? Дайте пару порад.