Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

не давайте ,будь-ласка, таких порад! антигістамін призначае лікар, і дози так само і то в крайньому випадку,коли користь від нього перевищує шкоду. там такий спектр побічних ефектів,що навіть дорослому варто було б задуматися.
    ...а взагалі,коли хворіє немовля-треба лікувати маму! вибачаюся,що я так різко,але так воно і є. моє чудо в 1,5 місяці отримало дерматит і тому була винна я,визнаю-моя любов до кави і шоколаду( і звичайно БЦЖ).зараз в дитини зявляеться періодично висипка- наслідок вживання нею того самого шоколаду чи інших алергенів (мед,горіхи, вишні, хімічні сочки чи фрукти,морозиво).
    в грудному віці лікувала свою дитину дієтою (власною,бо були на ГВ) та курс симбітера (але то призначав теж хороший лікар).

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

конкретно напишіть і обгрунтуйте яку шкоду Вам нанесли антигістамінні засоби при гострих проявах алергії. Я можу більше написати плачевних випадків коли вчасно не дали цих засобів. Коли діти роками ходять в язвах бо мама рахуе що всі ліки зло! або коли дитина задихаеться від набряку квінке а мама в селі інгаляції робить травами, замість того щоб краплю ліків дати!

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Антигістамін - дорога в нікуди. Не задумувались, чому ви все життя на цих препаратах?
    ...і подавлюючи симптом ми не позбавляємся від проблеми і не вирішуємо її, а швидше навпаки. Так ми заспокоюємось на деякий час а потім ті симптоми вилазать з новою силою і проявляються щораз гірше, і так по колу і до старості...Виникає залежність від ліків, в нашій сумочці завжди повинна бути пігулка, на всяк випадок...знаю випадок коли мама носила в сумці шприц з дозою антигістаміну, бо інакше нізя...а почалось все з плямки.
    гомеопатія виключає зняття симпомів, антигістамін в цій науці недоречний, гомеопатія позбавляє від проблеми поступово, з часом, виводячи все з середини на зовні, шкіра очищується останньою, після одужання внутрішніх, більш важливих для життя органів, відповідно, проблема зникає...
    Якщо подумати і постаратись, то можна знайти купу шляхів полегшення, не травмуючи дитячу нервову систему антигістаміном. Я вже писала про трави, свіже повітря по максимуму. Нас ще дуже рятує ГВ.
    хто сказав? бачу ви не дуже цікавились гомеопатичним лікуванням...Тоді для чого так впевнено стверджуєте?

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Це місячній дитині??? Це без консультації фахівця? Ви хоч уявляєте як ті препарати діють на нервову систему? А в немовляти вона ж ще тільки формується!
    Інформація для роздумів...

4. Neytasa

В нормальних дозах нiчого з вашою нервовою системою не буде! А якщо дитина не спить ночами бо дре шкiру?це краще для нервовоi системи? А я все життя приймаю в тих випадках,коли маю контакт з алергеном! Сумнiваюсь що гомеопатiя вилiкуе мою алергiю на котiв! Дайте менi хоч 1 реальний факт кому сучаснi антигiстамiни при гострих проявах алергii пошкодили нервову систему? Я вже в 3 дописах прошу-КОНКРЕТНО наведiть такий приклад! Я говорю про гострий стан! А ще наведiть приклад кому гомеопатiя зняла приступ набряку квiнке? Я тодi свiй диплом викину в унiтаз! Гомеопатiя це допомiжний засiб при гострих станах, а хронiчнi стани можна як монотерапiю.

5. olenkastar

я не доводила свою дитину до гострого прояву алергії!
    але свого часу давши разово(!!!) феністил в дитини пішла кров носом вночі. випадковість?

+ведіння щоденника з записами реакціі дитини на різні продукти, трави. в моєї,наприклад, висипка від полину(хоча він лікує алергію).
    +перевірити досвідом чи є алергія на пух,пил, квіти,коври і т.д. і прийняти відповідні міри.
    бо знаю випадки,коли дитина спала під пуховою ковдрою,маючи алергію на пух,а мама її лікувала і думала "чому ж це ліки не діють?".потім поїхали до бабці,спали під звичним покривалом і стало легше.добре,що зрозуміли і забрали ковдру)

ванночки з крохмалю або вівса. я так знімала зуд,дуже допомагало.

не вилікує)) виліковується лише той,хто вірить шо вилікується))

6. Neytasa

Фенiстил не самий сучасний засiб. Але пояснiть звязок мiж ним i кровотечею?яким чином вiн ii викликав?

7. olenkastar

цікаво..я у феністила не питала яким чином він її викликав. просто ввечері дала,а вночі за годинки 3-4 пішла носом кров. до того такого не було ніколи.

8. Neytasa

Якщо не знаете що це вiд нього не стверджуйте!могли бути iншi причини.

9. olenkastar

не могло! все було як завжди.просто вже дуже чухала ручки,часу робити ванну не було,бо прийшли з гостів,де вона їла всяке різне(не вперше) і рішила дати краплі,подивитися чи допоможуть.і вночі -результат.
    потім вже прочитала ще раз інструкцію-У період використання препарату на ринку після його реєстраціїповідомлялось про окремі випадки набряків, шкірних висипів, м’язового спазму тапорушення дихання, які, можливо, пов’язані з прийомом Феністилу крапель.. тобто після випуску їх,у людей відзначалися побічні ефекти не відмічені в інструкці..значить препарат можна сміло виикинути і нікому не радити,бо хто зна,в кого що ще вилізе)

10. Neytasa

В когось,десь... Одна баба сказала... Може дитина випадково носик вдарила,або видула сильно,або в носi поколупалась! Так нi це все клятi лiки! Iдем палити аптеки!нащо нам лiки? У нас тепер е шамани! Накрутили горошки i тепер не буде хвороб! :)

11. Bobas

Bobas New Member

Така залежність виникає з 2 причин- 1 причина- мама так і не знайшла причину алергії, 2 причина- багато продуктів, що ми купуємо, мають в собі певний"сюрприз"- хімію, кольорові домішки.. і всяке різне( ми раз мали кропивницю- тепер при поїздках- маю ліки при собі).
    Ми колись знімали зодаком тяжкі прояви. Я не схильна до алергії, але при купівлі однієї капустини- підхопила сюрприз і мала кропивницю місяцями- так тяжко було ту хімію вивести з організму- тому знаю, що той зуд собою представляє- роздирала себе до крові(не могла стиматись). Малій колись не дала в тяжку хвилину антигістамінних препаратів - опинились також з кропивницею в лікарні-то тепер думаю- краще дам раз, аніж потім 3 дня під капельницями і тижні антигістамінними..
    Маленьку дитину потрібно завести до лікаря- він назначить дієту і навчить вести той самий харчовий щоденник- там так багато нюансів.
    Так, погоджуюсь, мають багато побічних ефектів, але потім від набряку квінке і вмерти можна, а язви загноїтись можуть- тут також страшно- якщо є проблеми то їх потрібно вирішувати - шукати причину алергії.

Я також- але ті наші продукти харчування- :girl_cray:можна отруїтись, не то що обсипатись..І дістати кропивницю на пустому місці.

12. olenkastar

а на рахунок ліків і аптек:connie_pull-pigtail...-так,то чиста комерція. медицині не вигідні здорові люди,бо що ж медики тоді робити будуть? а мені вигідна здорова дитина,тому я і намагаюся не заліковувати,замазувати висипку,а досліджувати і знаходити способи бути здоровим.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ха, гомеопатія ДУЖЕ добре лікує алергію на котів :)!

-------------

цікавий випадок. Був в мого чоловіка начальник який "мав" алергію на котів. Але мав він її тільки коли кота бачив, а коли кіт був під столом на колінах в чоловіка, то алергії не було.

14. Neytasa

Нiхто не вiдмiняв пошук причин! Я вже 100 раз пишу про гострий стан! Де гомеопатiя не панацея! А що вам тi горошки даром дають?i за прийом не беруть? Да... Гомеопатiя не комерцiя!там всi святi! Чому ви цим неоспецiалiстам так свято вiрите? БО ВОНИ ВАМ ГОВОРЯТЬ САМЕ ТЕ ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ЧУТИ!

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Про котiв:) в нього щось психологiчне спрацьовувало! А я маю реакцiю навiть на людину в якоi кiт живе, всмислi на одяг чи на що? Бувае в компанii починаю пчихати,сльози-соплi, i питаю в кого дома кiт!звичайно ця людина поруч сидить i дуже дивуеться звiдки я знаю!:)

15. Дана

Дана Well-Known Member

Зробіть малій ванночки з вівсом і крохмалем- через день одне потім інше, добре знімає свербіння, і шукайте причину алергії, мусить бути щось що провокує висипку. Може які вазонки є біля ліжечка, можливо якась хімія(порошки, гелі, шапмуні, вібілювачі), може на одяг(склад почитайте), може у вас новий парфум, або новий шампунь чи гель для душу, може бути мило яким ви користуєтеся, памперси(спробуйте прості старі марлеві підгузники), мазати кремами то не вихід, висипка то сигнал для дій, а замазати то пройде звичайно, але проявиться в іншому місці.

16. Fleshka

17. Neytasa

а не неспеціалістам. Хороші гомеопати Є, але не всі ті що на кожному кроці, Вам лапшу на вуха вішають! І НІ ОДИН поважаючий себе і медецину справжній гомеопат не буде намовляти Вас при ГОСТОМУ стані приймати Тільки гомеопатію!!!!

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Читайте уважніше, психологічно спацювала реакція- Як бачить кота є алергія, не бачить не мае!

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

В хронічний стан хвороба переходить не тільки від лікування аптечними ліками, але і від того що не правильно встановили діагноз і не правильно лікували! причому тут ліки! шукайте грамотних спеціалістів!які правильно назначать лікування!

18. Fleshka

19. Neytasa

Я знаю що це вірне твердження.
    Я не кажу що Ви особисто лікуетесь в шарлатанів, але такі випадки найчастіші.
    Гострий стан це перші дні і години хвороби, коли є набряк,задишка, обширний висип. до речі цей висип не тільки на шкірі, внутрішні органи мають приблизно ту ж картину що шкіра.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

І ще раз попрошу якщо Ви на стільки добре орієнтуєтесь в антигістамінних кошмарних діях, опишіть Конкретні випадки. Я можу описати конкретні випадки, коли дитина загинула від набряку Квінке, коли язик набряк на стільки що дихання було НЕ можливе! А мамочка дуууже боялась ліків, і робила інгаляцію травами! Коли в дівчинки був сепсис бо чухала до крові висип і занесла заразу, струдом вилікували!тепер в шрамах на все життя! ще можу писати...

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Коли почалась алергія потрібно зняти симптоми! Потім іти здавати аналізи, і призначати ПРОФІЛАКТИЧНЕ лікування! А це- гомеопатія, фітотерапія, хоть урінотерапія!

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Якщо ви читали та мама живе в районі чи селі! до ваших супер світил вона не доїде зараз!Вона каже що не мае можливості навіть поїхати здати кров! Дитина не спить не їсть! Піде гуляти там бабки нарадять всяких чудес! А якщо дитина мае схильність до алергії то може дати ще сильнішу реакцію! а тоді наслідки можуть бути плачевнішими, ніж одноразовий прийом лоратадіну хочаби.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

А ще прийде фельдшерка тьотя Вася і випише дитину мазати мазью гормональною! от тоді і почитаете про справжні наслідки лікування!

20. Galya

Galya Well-Known Member

А чому ви гомеопатію прирівнюєте до інгаляції травами? Всім відомо, що трави діють досить повільно і в гострих випадках не будуть помічні.
    Гомеопатія - не профілактичне лікування! Якраз для профілактики чого-небудь не вийде застосувати гомеопатичні ліки (ну хіба дійсно псевдогомеопат так би додумався), бо гомеопатичні ЛЗ призначаються з огляду на стан людини в момент їх прийому, тобто які симптоми є саме зараз, а не "можливо будуть колись"