Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. Olalama

Olalama New Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Моєму синові 11 місяців. З початку пригодовування 6 місяців щічки червоніли. Не знала від чого. Коли припиняла чужу іжу, червонота щезала. Я користувалась привозною водою. Коли воду змінила, червонота щезла. Проте з кожним новим видом пригодовування щічки знову червоніли.. Припиняла пригодовувати – все нормально. Але це нонсенс, не може дитина у 7-9 місяців істи тільки молочну суміш. (ГВ до 5-ти місяців). І я почала давати вугілля, а потім ентеросгель (2 тижні) причому овочеві суміші і безмолочні каші давати не припиняла, результатом задоволена. Проте помітила, коли ріжуться зуби щоки палають. Зуби появились, червонота щезає. Я припиняла давати різні продукти, а нові вводила дуже поволі. І все одно червонота є. Особливо видно ввечері. Що робити не знаю. Зараз два нижні премоляри виросли, червонота щезла, але лізуть ще два верхні. Алергія не критична, але "муляє". Лікарі розводять руками, що робити самі не знають. Кажуть давати супрастин 1/4 т. 2 р. в день і мастити бепантеном. Пробувала давати супрстин – алергія проходить, але з часом повертається. Чи направду треба перечекати?
    Тут говорять, що варто довати смекту, проте мені алерголог категорично заборонила давати цей порошок:вугілля або ентеросгель. І ніякі бактерії. Можливо тому, що у дитини нормальний стілець, регулярний і щоденний.

Останнє редагування: 16 Квітень 2010
  2. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

призначають супрастини, діазоліни і тому подібні антигістамінні тільки безграмотні лікарі, які не вміють виявити справжні причини алергії, і схильні лише заліковувати і маскувати симптоми. Такі препарати призначають лише разово в критичних випадках, а не як терапію. Про Бепантен скажу, що це справді хороша мазь, ми також нею користувалися, і вона допомагала усунути шершавість з личка. Читала недавно хорошу статтю професора, яка працює в інституті алергології та імунології, то вона пише про те, що масове призначення цих антигістамінних препаратів призводить до погіршення роботи імунної системи, та в подальшому можуть спричиняти появу автоімунних захворювань, а діагноз справжньої алергії після злагодженої роботи імунологів, алерголога та дерматолога підтверджується лише один зі 100. Все інше або псевдоалергія, або змінена чутливість організму до певних продуктів, що сама собою пройде і в майбутньому може й не проявлятися за умов розумного дозування та споживання.

Останнє редагування: 16 Квітень 2010
  3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Таааак....Я: борщик щавлевий, борщик червоний, зупки, кашки-малашки рисову, гречану, підливки, картопельку пюре, творог дитячий, бананчики, яблучка...ну і салат з св. редиски огірка, яйця, печінки; і сік моркв"яно-яблучний...а і канапки щоранку з ковбасою і сиром твердим.
    Ромко пробував з борщиків картопельку, бурячок, морквочку, яїчко, рис, гречку, усьо по пару штучок, печене яблучко, бананчик лизнув, сир дит.теж лизнув, твердий сир пів муліграма - 3 рази помняцкав в писку...
    Усьо...ну ясно, що огірки, редиска, то в першу чергу дало, може ще морква....а чого так довго?

4. natorella

natorella Well-Known Member

ковбаса якшо не домашня - то містить в собі певні консерванти які можуть накопичуватись - в сашки таке було((( може і сир

5. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А на море у Феодосію на місяць не їздили,там соснові ліси,спеціально для астматиків підходять і водорослі йодовані[MP3](коли там відпочивала з нами у дворі 2 місяць жив хлопчик з страшною астмою,йому помагало море,я сама колишня майже астматичка,мене возили по морях і якось переросла,хоча приступи бувають.але швидше алергічного походження.Взагалі Феодосія це клондайк для людей з легеневими проблемами[/MP3]

6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

а ви не боїтеся споживати ці продукти годуючи груддю?
    в мене в голові постійно крутиться історія знайомої, яка поїла салату з молодої капусти і дитину забрали в реанімацію.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ой як боюся...затьмарило просто...от глупа....:girl_in_dreams:
    Надіюсь що в нас закінчиться то просто алергією, яка пройде, а не перейде в щось гірше...:girl_sad:

8. kukusya

kukusya Well-Known Member

І в нас та алергія.Все почалось в 10 міс,коли мала повністю відмовилась від грудей.До 11 міс нас зовсім трохи підсипало,а потім як сипануло.що попали ми до лікарні на Орлика.Саме головне,що ніхто нічого конкретно не казав.Дільнича,взагалі кадр унікальний ставила нам і краснуху і вітрянку і ше там шось,я звичайно їй не вірила.В лікарні нас взагалі закололи і результату ніякого.Дитина бідна мусила сидіти на воді,ніяки алергопроби не брали,заборонили їсти все крім гречки та бульби на воді.Лежали 1,5 тижня,і коли сказали що в неї алергія щей на гречку,ми втікли.Іринка була настільки виснажена від уколів,від голоду,при тому що без мяса вона не могла і дня.Поїхали ми до приват.лікаря,здали кров на алергени,ні одного не виявили, назначила лікування,місяц і нам трошечки стало легше,.Дозволили їсти все,головне любиме мяско.Після цього всього зробила висновки для себе,лікарів можна послухати,пошукати попитати схожі симптоми і тоді лікувати.В кінці -кінців ми вилікувались діазоліном+ентерос гель+попили для профілактики від глистів і вже через тиждень!!! висипки як і небуло.А ось зараз знов, почали пити від кашлю флавамед,і кинуло дрібною сипю по руках, шиї,колиж мице все переростем?

9. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

На гречку нажаль буває алергія також(((

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

12. SniganaN

SniganaN New Member

Можливо Ви і перед тим давали якісь ліки, що так обсипала? Я один раз давала дитині ліки "Ніфуроксазид", бо температура була 39,2 і в нього пішла алергія, по всьому тілу дрібна сипь. Краще лікуйте народними методами, Вам вже писали як.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

14. kukusya

kukusya Well-Known Member

Температуру збиваю парацетамолом дитячим в табл.,від нього висипок раніше не було.А молоко з маслом треба спробувати!

15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мене теж на днях затьмарило поъла млинців з сиром і запеченої бабки, а в цих прождуктах є яйці, що мені категорично їсти заборонено, тепер каюся, дивлячись на щічки синочка.
    Буває тримаюся досить довго, а потім зриваюся і зїм чогось забороненого, а синочок страждає.
    Ще й оточуючі починають чіплятися- або відлучай або не їж того чого не можна.
    Подивилися б я як вони хоча б на тиждень обмежили себе в чомусь.

16. SniganaN

SniganaN New Member

Напевно Нурофен, в нього була якась кишкова інфекція влітку. В інструкції було написано, що побічна дія- алергічна реакція, але то в багатьох ліках таке.

17. Olalama

Olalama New Member

Коли я прийшла до алерголога, то сказала дитині треба сісти на дієту. Морква, буряк, все червоне –ні . Навіть картоплю і ту –ні. Я червоне виключила, морквяний сік також, крім вареної моркви, яку даю дуже мало. Я поступово виключала з раціону невідомі алергени. Бавилась 2 місяці. Червонота проявлялась не знаю звідки. Вже 1,5 місяці даю молочну кашу. Думала це алерген. Давала 1 тиждень на воді. Реакція та сама. Щоки рожево-червоні, але не шершаві.
    Проте я даю соки та пюре з фруктів для дитячого харчування. Давала потроху, дивилась на реакцію 2-3 дні. А може то воно? Але відмовитись від цих продуктів складно, бо немає свіжих.
    Вже 4-ий день нічим не мажу, спустилась на Божу волю. Щоки рожево-червоні , на вулиці вони здаються абсолютно нормальні.
    Про шкідливість супрастину не знала. Дякую. І хоч давала малому не часто, тепер треба застерігатися.
    Якщо це все буде повторюватися, що робити – не знаю.

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А в нас знову почалися проблеми з кишківником і щоки, лобик стали червоними і дуже шершавими,ще більше, хоч я ці дні дотримувалась дієти, зараз дам малом хілак і покупаю ввечері в крохмалі.

19. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Читаю зараз книгу відомого російського психотерапевта та гомеопата Синельников Валерий Владимирович - "Возлюби болезнь свою" і от натрапила на питання алергії. Хочу процитувати невеликий уривок:
    Аллергии часто бывают у детей, так как дети, в отличие от взрослых, еще не научились контролировать свои эмоции. Аллергическая реакция у детей — это отражение поведения родителей.
    Ко мне на прием часто приходят родители с детьми - аллергиками. Гомеопатия всегда давала прекрасный эффект. А когда я стал сочетать прием лекарственных средств с «чисткой» подсознания, то результаты стали еще лучше.
    Вот на приеме у меня женщина, мать двоих детей: одному девять лет, а другому — четыре.
    — Скажите, доктор, — спрашивает она меня, — почему у старшего нет аллергии, а у младшего очень сильная аллергическая реакция? Любые заболевания, даже простудные, он переносит в очень тяжелой форме.
    — А какой у вас был эмоциональный фон во время первой беременности и во время второй? — спрашиваю я.
    — Я поняла, о чем вы говорите, — отвечает женщина. — Действительно, во время первой беременности я была спокойна, а вот вторая... Моя мать настаивала на том, чтобы я сделала аборт, но я ее не послушала.
    — Почему?
    — Она говорила, что второго ребенка иметь рано, что мы его материально не осилим.
    — Вот именно ваши отношения с ней тогда, да и сейчас тоже, и есть причина аллергии вашего младшего сына. Ваши негативные мысли и эмоции и мысли вашей матери сейчас создают аллергический фон.
    — Но как же я могла еще отреагировать на такое ее отношение? — удивляется женщина.
    — Ну во-первых, ваша мать всего лишь отражала ваши собственные страхи и сомнения. Во-вторых, она ведь настаивала на аборте, желая вам материального благополучия. вот сейчас вы имеете и ребенка, и деньги. Получается, что ваша мать помогла вам и в том и в другом. А вы сохраняете неприязнь к ней и обиды.
    — Так что же мне делать?
    — Пересмотреть все события того времени с новыми чувствами и эмоциями. На первом месте должно быть чувство любви. Необходимо простить свою мать и изменить к ней отношение, поблагодарить ее. Помните: «Почитай родителей своих». Вы должны осознать, что причина поведения вашей матери была скрыта в вас самой.
    Ученые обнаружили интересный факт: аллергические реакции под гипнозом или под наркозом отсутствуют. То есть именно сознание играет здесь первичную роль.
    Это заболевание явно указывает на вашу нетерпимость к чему-либо в этом мире.

Если у вас аллергия, значит, вы скрываете, подавляете в себе агрессию. Все эти чувства ищут выход наружу.
    Для излечения нужно обратиться внутрь себя, честно и смело посмотреть на то, чего вы избегаете. Пересмотреть свое отношение. Не нужно делать мир стерильным. Не нужно страшиться жизни. Принимайте все ее проявления. Помните золотое правило: «Любую силу в этом мире можно использовать во благо».

20. TATA

TATA Well-Known Member

Звертаюсь за порадою. У дитини (3,7 роки) алергічний дерматит. Прояви у вигляді сухих ділянок, які червоніють і спричиняють свербіж під час загострення. Поки не пішов в садок, особливо не турбувало. Зараз обсипає частіше.Думали на молоко, виключили з раціону. Зараз алерголог направила на алергопроби та рівень імуноглобулінуЕ. Зробили аналізи в Сінево. Алергопроби <0.15 на ВСЕ, тобто в нормі. (робили 2 панелі), імуноглобулінЕ 13,77 (при нормі до 60).
    От тепер думаю, на що в дитини алергія. І ще переживаю, що здавали аналізи на фоні того, що вже 2 дні приймали Алерон (було загострення).
    Чи результати аналізів реальні, чи я марно викинула гроші?