Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

подивись сюди,на мій нопис http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40793&page=166,а на пост 1661

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

В Терези ця лихоманка була в такому ж віці як твій малий,і ця педіатр казала,що ця 3-ох денна лихаманка буває,у дітей до року

2. Vitalina

Vitalina Member

Можливо і так , але саме після цих днів високої температури зубчик нам таки виліз... а можливо співпало просто так.

3. Angel

Angel Well-Known Member

а висипка??лимон?? я не думаю

4. Vitalina

Vitalina Member

На лимон, одразу подумала, бо до того ніколи не давала цитрусові...але я не заперечую , що то могла бути саме і ця лихорадка з висипкою.

5. Holly

Holly Moderator

в Яринки вже місяць кашель, і тільки зранку. Ходили до педіатра, легені чисті, горло не червоне, сопельок нема. Чого дитина кашляє, не відомо. Лікарка сказала, можливо алергічний кашель. Від чого? Яринка давно все їсть... Чи може бути алергія на папугу?

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

може
    до речі, в нас папуг нема а теж саме, якщо у вас центральне опалення, то може бути від нього - сухе повітря. Ми ніц з тим не робимо, лиш можу сказати, що часто провітрюємо, хоч як до нас хтось приходить, то всеодно не чути і жара неймовірна, забийте, потепліє і певне перейде)

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

8. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Ми теж так кашляємо у же добрих два місяці. Зараз була у нас наш педіатр, бо хворіємо - легені чисті, а кашель є, як вже не лікували. Порадила нам прогнати глистів, хоча алергію теж не виключаю - але на що поняття не маю??????!!!!!!!!

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

Іде по ТВ передача, де бере участь Наталя Земна (не помітила назви). Цікаву фразу почула: "Не буває алергії у людей із здоровою печінкою".

10. mysha

mysha New Member

Це правда, мені ніхто такого не говорив і з малим саме так і вийшло: в чотири роки - бронхіальна астма. Дівчатка будьте пильними! Я теж думала: почірхається і пройде. Тепер у нас алергія на все, але він вже не чірхається, а задихається. Бо через 10 хв. навіть після одного печенька "Марія" починається бронхоспазм. Традиційна медицина безсильна (хіба що зняти спазм), майже рік ми були на фліксотиді (гормон), лежали в лікарні, приймали неофілін, бросал, вентолін, кромоглін, зіртек. Нічого не помогало. Зараз (3місяця) лікуємося у гомеопата. Спочатку було гірше: бронхоспазм з бронхоспазмом, бо ми відмовилися від усіх ліків. Зараз трошки легше, але сидимо на жорсткій дієті. Чим закінчиться - не знаю, але гомеопат каже, що бронхоспазми припиняться через рік. Чекаю.
    P.S. Вона теж мене запевняє, що я загнала алергію малому в легені, що у мене народилась здорова дитина, а я сама ій наробила біду.

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

і які поради вона дає для очистки і лікування печінки?
    якими препаратами вашу дитину лікують? мені дуже цікаво, бо теж маємо іноді проблеми із бронхами

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ага - і що у моєї місячної дитини була печінка хвора?

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я лише уривками чула (бо, слава Богу, такої проблеми не маємо), говорила, що кропу багато вживати треба.
    Кого питаєте? Я цього точно не знаю. Ви не припускаєте, що печінка маленької дитини може не достатньо добре виконувати свої функції?

14. katrinka

не дарма ми часто п"ємо кминові чайочки....

15. Женічка

так мені знайомі ваші слова....
    не хвилюйтесь, скоріш за все дитина переросте ті бронхоспазми. я переросла,а от алергія залишилась у вигляді нежетю, подразненні очей і тому подібне.

16. mysha

mysha New Member

Зараз в мене в аптечці більше 20 гомеопатичних препаратів, але дитина приймає їх по черзі (деякі - тільки раз на тиждень, деякі - щодня). Приблизно 1 раз в 2 місяця гомеопат змінює схему прийому ліків. Я не наважусь Вам рекомендувати якісь ліки, але можу порадити один народний метод при бронхоспазмі: занурити ніжки дитини у гарячу воду хвилин на 15 (гарячу воду доливати по мірі вистигання).

17. Galya

Galya Well-Known Member

а можна поцікавитись яке розведення? Бо мені то пахне некласичним гомеопатом...

18. katrinka

нам лікар категорично заборонила гарячу воду, ніяких парень.......

19. Женічка

у мене бронхоспазм починався від одного лише натяку на пару.

20. mysha

mysha New Member

Гомеопат стверджує, що він класичний. Але нещодавно до мене заходив зайомий і, побачивши мої ліки, сказав що то не класика, бо на більшості баночок розведення 200/200, класика, то коли 30. Galya, а ви звідки така обізнана відносно гомеопатії? Може щось порекомендуєте? Нас астма малого вже просто замучила :girl_cray: