Алергія --> астма -->?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем mysha, 7 Вересень 2010.

1. mysha

mysha New Member

Відповідь: Алергія --> астма -->?

в "Ескулабі" цього року (це була та лінійка, що я перерахувала)
    А точно ті самі алергени, що вказала In4a, ми здавали ще три роки тому у "Медісі"

А на гриби також все чисто? Ніби у Вас також була пліснява вдома?

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

на гриби чисто, пліснява була (чоловік її чимось обробляв, до цегли здирати не получилося).

Мене теж здивувала така реакція, надіюсь зробили якісно. Я ще повторила імуноглобулін Е (був 843 при нормі менше 60, став 345 при нормі менше 100), хотіла побачити тенденцію ... якби мені дозволяли фінанси, я б віднесла кров у три різні клініки і порівняла результати, так було б найбільш інформативно.

3. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Хм, а як же тоді позбутися тої гадості??? В мене видимо тільки в малого в кімнаті в куті і то воно ніби і не росте і порівняно з тим, що я в людей бачила дуже блідонке і мало, але .. розумію що є і з ним тре боротися, добре зробимо ремонт в хаті, там де бачимо обробимо якоюсь хімією, а далі що??? В мене перший поверх.. Блін тре квартиру міняти, але ми з чоловіком ніяк не придумаємо на який район, бо нам не тільки пліснява, а й ті торфи дуже шкодять...
    А лінійку на аллергени можно без направлення докторів прийти здати??? Дівчата, а скільки це "задоволення" приблизно коштує???

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

можна без скерування, 17 грн/1 алерген на вибір (в різних лаб. різні ціни).

5. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

А в УНІЛАБ я глянула ціни ...
    Наприклад:
    , а поокремі по 59грн. один показник :girl_devil:

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

що дивує?
    2 весільні бокали богемія, в час коли я їх купували коштували 86 грн, а 6 таких жеш - 108 грн.
    Завжли так
    Справа в ресурсі затраченому для результату
    Наприклад те саме є з аналізами чи то в Унілабі чи в Синево на гельмінти

7. mysha

mysha New Member

В Ескулабі педіатрична панель коштує 220 грн. + 60 грн. визначення імуноглобуліну Е. Окремі алергени коштують 16 чи 17 гривнень/шт.

8. Анута

Анута Well-Known Member

призначили нам пити сингуляр.
    Хто знає що за препарат і чи варто?
    майже тиждень як ми забрали алерген і дитині реально краще.

9. mysha

mysha New Member

Нам також прописали. Кажуть, сингуляр краще везти з Польщі, бо в нас багато підробок. Нам місяць тому привезли з Варшави, попили днів 5 і закинули. Ефекту не бачила, хоча його нам дуже рекомендували кілька лікарів. Правда казали, що його потрібно приймати тривало. Але нам вже таке і про фліксотид казали...
    А що Вам вже виставили астму? Це препарат для астматиків.

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

якщо бачите позитивні зміни - краще нічого не давайте.

10. Анута

Анута Well-Known Member

ні, для профілактики

11. Анута

Анута Well-Known Member

короче, маю безподобну ситуацію ))
    оскільки ми тікали від алергену екстренно, то поїхали без речей. Оскільки похолодало треба було їхати за теплими речима. Привезла дві сумки і вже третій день у мене (що я ніколи не мала жодної!! алергії) заклало ніс, тече річка, очі сверблять... Малого відповідно теж заклало :sad: по новій :sad:
    Чоловік, наївний, питав чого це він враз пчихати почав, хе.

почались у нас нове велике прибирання та прання.

12. mysha

mysha New Member

А до нас на вихідні приїзжали друзі з Києва з маленькою собачкою (порода - "той", по розмірах менша за кота, короткошерстна). Спали в нас, без собачки приїхати не могли, бо привезли її на виставку. Два вечора, що вони були у нас, в Альошки був бронхоспазм перед сном :ireful1:. Справилися зі спазмом дуже просто і швидко - боржомі інгаляційно (через небулайзер) і в один вечір ще дала глюкозу. Після того як поїхали кияни - вже два вечора ніяких спазмів:).
    Алергію на собаку Альошка немає. От тепер думаю від чого реакція: чи на собачий сухий корм чи на собачі випорожнення? Бо собака робила свої "брудні" справи на одноразову пеленку :sad: (але пеленка за два дні ні разу не мінялася, правда і запаху ніякого не було).

13. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

швидше за все, що на випорожнення. Я коли прибирала у підвалі, в нас там щур був погуляв взимку, то мала такий спазм, що по телефону не могла швидку викликати, бо здусило страшно, добре, що вентолін мала, якось віддихалася. Також ми мусіли хом'ячків віддати родичам, бо дусило мене від них. А корм в них інший ніж собачий. Це однозначно випорожнення.

14. Bobas

Bobas New Member

Я чомусь більше до корму схиляюсь- він такий гострий запах має, що навіть як десь в тумбі стоїть, все одно чути.. Навіть в мене неалергічної- ніс чухається (в нас кіт був, також корм їв).

15. madey

madey New Member

Всатвлю свои 5 копеек:) т.к. это моё бльное место. Я сама страдаю аллергией и астмой с маленького возраста.Была у меня мечта с детсва иметь какое то животное,но родители мне этого не разрешали.И вот когда я выросла :) в n-летнию тетку я завела маленького щеночка боксера ,радости моей не было предела, то того момента когда моя собака подросла ...и тут начался кошмар...скорая за скорой,приступ за приступом...а причиной оказалась моя любимая собака. Это у малыша была реакция на собаку!!!Не в розмере собаки дело,да и не в длине её шерсти,а в эпидермисе животного,т.е. грубо говоря на кожу животного. В моем случае,пока щенок был маленьким было всё нормально,как подрос,то поменялся у него эпидермис,появился бешенный аллерген.А с этим астматики не могут находиться на одной территории!!!

16. mysha

mysha New Member

У нас почався третій рік подолання астми без гормонів! Це - реально! Я завжди старалася зафіксувати приступи у поліклініці-лікарні. Завдяки цьому без проблем виготовила документи на інвалідність. На разі отримую щомісячну допомогу у сумі 760грн. (прибл), безкоштовний транспорт з малим (поїзд також) та деколи пропонують путівки.

17. madey

madey New Member

Дай бог здоровья малышу! Но Вы оградите его полностью от алергенов,которые могут спровоцировать приступы. Неплохие консультации можно получить в пульмонологическом центре,если не ошибаюсь "Пульмис" на Коновальца. Только вот незнаю, принимают ли там детишек?!Если Вы там не были и Вам будет интерестна информация,я поищу более точные координаты этого центра

18. Анута

Анута Well-Known Member

19. mysha

mysha New Member

Ті ніби вже повністю відгородила.

Була у відділенні на Коновальця з малим на спірометрії (вимірювання сили легень). Про "Пулиміс" нічого не чула.

Мені цікаво все, що стосується астми. Координати хочу.

20. madey

madey New Member

Да думаю ,что Вы там и были...хотя может Вы не дошли до дверей Пульмиса.Спирографию там тоже делают. Это находится на первом этаже 5 городской больницы, ул.Коновальца,22 ..телефон написан 235-13-76 врач Вера Григорьевна Гуцал