Відповідь: Аквааеробіка Дивно, я на 20:00 ходила, мені і тепло було, і дівчинка вела та, що й у Вас. Я задоволена дууже. До того попала до іншого тренера, то зовсім інакше. Але то кожному своє
Відповідь: Аквааеробіка "якась наша Галя балувана" (с)))) я ходила протягом місяця до трьох різних тренерів, усі сподобалися, хоч і підхід і набір вправ у всіх різний. ну і повітря має бути не як в сауні - ви ж не грітися прийшли, а працювати м'язами. Окрім того, є вагомий плюс, що можна прийти на будь-яку годину, і в будь-який день, і не бути прив'язаним до жорсткого графіка. Та ще й нам з сестрою дозволили пройти на один абонемент, коли вона забула свій вдома. Ну і чайочок можна з собою брати в термосі. Я усім цілком задоволена, на більше і не розраховувала, як то кажуть: якість виправдовує ціну.
Відповідь: Аквааеробіка Тод дійсно дуже зручно. А ще головне, що не треба рахувати хвилини, як, наприклад, в аквапарку. Можна прийти за 15 хвилин до заняття ще й трохи поплавати. Я з собою тягаю свою маму. Так ми і ходимо на один абонемент. Нам два забагато. Просто вони ставлять в абонементі не один хрестик на даті відвідування, а два. +100
Відповідь: Аквааеробіка Так мязами, но не мерзнути шо потім вдома ше під душом грілася! Я про графік нічого не писала!!!! Надіюсь, то був жарт! Інакше для чого там кафе? І коли їдеш з роботи, ще термос брати
Відповідь: Аквааеробіка може я десь пропустила, але яка ціна абонемента в Формулі краси на Стрийській?
Відповідь: Аквааеробіка там, здається, залежить від часу. В мене на вечір, то 12 занять, які треба за місяць використати, 290 грн.
Відповідь: Аквааеробіка Я писала свої відгуки про "Формулу краси" на вул.Стрийській, тепер хочу написати про акваееробіку на вул. Симоненка в гімназії! Заняття проводяться в вівторок і пятницю на 20.00! Тренер приємна жіночка, доступно пояснює, як правильно виконувати вправи, за кожним дивиться, поправляє! В приміщені тепло, є два душі, роздівалка, чисто(не смердить хлоркою). Мені сподобалося
Відповідь: Аквааеробіка Я у Дельфін принципово не ходжу, хоча живу за 5 м. По-перше - ті панянки на ресепшині "ну дуже вже вони вічливі", а по-друге - коли йде заняття аквааеробікою, то паралельно плавають чоловіки, це не дуже комфортно. А от у Формулі Краси на Левицького - зовсім інша справа. Приємний персонал і затищно.
Відповідь: Аквааеробіка Вчора була у Формулі Краси на Стрийській. В той маленький басейн влізло 26 чоловік Шо то було, коли всі почали стрибати...
Відповідь: Аквааеробіка Я ходжу на Левицького. Басейн поміщає 12 людей, і хочу сказати, що більше не пропускають. Говорять чекати до наступної години, якщо буде місце
Відповідь: Аквааеробіка Увы не всегда. Ну и когда там 12 человек - это ад(( А на Петрушевича аква есть? Кто-то был?
Відповідь: Аквааеробіка На 19:00. Але ні до, ні після більше 10-ти чоловік не було. Просто тренер дуже хороша, і, видно, всім подобається
Відповідь: Аквааеробіка Аквааеробіка на Симоненка 6, то школа-гімназія! Заняття Вт. і Пт. на 20.00, взнавала для вагітних Вт. і Чт. на 11.00. Коштує 30грн 1 заняття, і абонемент на місяць два рази в тиждень - 200грн.